Ετσι
Έτσι Δημήτρη! Ταινιαρα ήταν, ασε τους γκρινιάρηδες!![]()
Χαχαχαχαχαχαχα ....
Που να βρω λαγουμι να κρυφτω ? ... φωνη λαου, οργη θεου
Mπαρκαρω σε γαλερα για Ανταρκτικη ... μπας και γλιτωσω τον συνοπτικο απαγχονισμο μου![]()
Μου φάνηκε μόνο λίγο πιο "φτωχή" σε σχέση με αυτά που θυμάμαι από τις προηγούμενες .
Ε όχι και αταλάντη η Ray! Εξαιρετικά έπαιξε η κοπελίτσα!
Star Wars: Force for Change contest offers trip to Force Awakens location
http://www.comingsoon.net/movies/ne...ffers-trip-to-force-awakens-location#/slide/1
Μάνοοοο...![]()
Ανοιξα το νημα για να γραψω την κριτικη μου μετα απο 10 ημερες που την ειδα,και πιστεψτε με πως την κλοθωγυριζω στο μυαλο μου καθε μια απο αυτες,αλλα ειδα το μηνυμα σου και λεω να μη γραψω τελικα..Χαιρομαι για τα συναισθηματα που σου αφησε,πραγματικα..Μακαρι εμενα να μη με βασανιζε τοσο και να ηταν τοσο καθαρη στο μυαλο μου η γευση της..εξαιρετική!!! υπέροχη.... ολο το πνεύμα του star wars απο εκείνη την πρώτη ταινια που με πηγε ο πατερας μου να δω 12 χρονων ειναι εδω....μεγάλωσα και μαζι μου μεγάλωσαν και οι ήρωες της ταινίας...καποιοι μαλιστα έφυγαν.... ακομα και οι ηρωες φεύγουν. ταυτίστηκε με ολους εμάς που μεγαλώσαμε με αυτη την ιστορία , που ζωγραφίζαμε τα μαχητικα της αντίστασης και φωτοσπαθα στα τετράδια μας αντι για χημικες ενώσεις.
τους ευχαριστώ για το οτι με γυρισαν πισω τοοοσα πολλα χρονια και με πηγαν αλλα τοσα μπρστα...
στα τετριμμένα..υπέροχα γυρισματα, αξιοι πρωταγωνιστες - συνεχιστες, "καλος" ο κακος γιος του solo, παρανοϊκά-εφελης κακος, περιεργο μιγμα, σατανικο ωρες ωρες.
δεν καταχραστικε τα εφε για να εντυπωσιασει.
αξια και η νεα πρωταγωνιστρια.
εξαιρετικο!!!
2 ωρες κυριολεκτικό μπροσ - πισω ταξιδι στο χρονο, το δικο μου και το δικο τους.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.