Star Wars: Episode VII - The Force Awakens

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    134
Απάντηση: Star Wars: Episode VII - The Force Awakens (2015)

Πολύ θα ήθελα να ακούσω την τεκμηριωμένη άποψη των δυο που ψήφισαν το "Κακή" . Μάλλον θα μπήκαν σε αλλη αίθουσα.....

Re: Star Wars: Episode VII - The Force Awakens (2015)

Υπάρχουν κάποιες ταινίες που γίνονται θρύλοι με το τίποτα. Μια τέτοια ήταν και το A new Hope του 1977. Χωρίς σοβαρό σενάριο, χωρίς πλοκή, χωρίς πολλούς διαλόγους, χωρίς ιδιαίτερο καστ (μόνο ο Άλεκ Γκίνες ήταν φτασμένος ηθοποιός τότε) κι όμως κατάφερε να δημιουργήσει ολόκληρο ρεύμα όταν βγήκε.

Oχι μονον.

Kαι ο Peter Cushing ηταν τεραστιος ως ηθοποιος για την εποχη που επαιξε τον αρχιστρατηγο της Αυτοκρατοριας.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Πολύ θα ήθελα να ακούσω την τεκμηριωμένη άποψη των δυο που ψήφισαν το "Κακή" . Μάλλον θα μπήκαν σε αλλη αίθουσα.....

Στατιστικα θα υπαρχουν παντα ασχετοι με το αντικειμενο για να κρινουν μια ταινια στα βασικα της συστατικα.

Επισης ειναι και ενας τροπος να κανεις εντυπωση παντα :)

Περι ορεξεως ομως ........

Απάντηση: Star Wars: Episode VII - The Force Awakens (2015)

Και μιας και Πιάσαμε την σύγκριση με τα I,II,III σαφως προτιμότερη. Η σειρα για μένα είναι VII, III,II,I. .Το Ι δεν νομιζω να την έχω δει ποτε ολόκληρη. Ουτε καν την θεωρώ star wars.

Re: Απάντηση: Star Wars: Episode VII - The Force Awakens (2015)

Και μιας και Πιάσαμε την σύγκριση με τα I,II,III σαφως προτιμότερη. Η σειρα για μένα είναι VII, III,II,I. .Το Ι δεν νομιζω να την έχω δει ποτε ολόκληρη. Ουτε καν την θεωρώ star wars.

Εξαιρετική τεκμηρίωση που σαφώς ενισχύει το φοβερης λογικής επιχείρημα πως όσοι ψήφισαν κακή είναι άσχετη...

Σε άλλα νέα, ο Χαν Σόλο, ονόμασε τον γιο του Μπεν.

Ως Μπεν γνωρίζουν τον ομπι γουαν ο Χαν και ο Λουκ στην πρώτη ταινία...

Re: Απάντηση: Star Wars: Episode VII - The Force Awakens (2015)

Εξαιρετική τεκμηρίωση που σαφώς ενισχύει το φοβερης λογικής επιχείρημα πως όσοι ψήφισαν κακή είναι άσχετη...

Σε άλλα νέα, ο Χαν Σόλο, ονόμασε τον γιο του Μπεν.

Ως Μπεν γνωρίζουν τον ομπι γουαν ο Χαν και ο Λουκ στην πρώτη ταινία...

Άσχετοι, προφανώς και όχι άσχετη... Αν μπορεί κάποιος διαχειριστής να το διορθώσει και να σβήσει αυτό...

Ευχαριστώ...

αφου την ειδε τοσος κοσμος λογικο ειναι να υπαρχουν αρνητικες γνωμες.
Δεν εχουν ολοι τις ιδιες απαιτησεις απο μια ταινια.
Ουτε αιτιολογηθηκε πιστευω με πειστικα επιχειρηματα γιατι το Star Wars VII αποτελει αριστουργημα της τεχνης.

Ας μη φτασουμε σε αυτη την κατασταση
Star Wars: The Force Awakens fans send hate mail to critic who gave film bad review (απο http://www.theguardian.com/film/2015/dec/24/star-wars-the-force-awakens-fans-hate-mail-critic-bad-review)

προσωπικα απο οσα διαβασα πεισθηκα οτι αξιζει να τη δω σε .... μερικους μηνες και σε low priority mode
(και ναι τα εχω δει ολα τα προηγουμενα, την πρωτη τριλογια απο τους πρωτους)

Μόλις γύρισα και εγώ απο το σινεμά.

Το είδα σε 2D προβολή και ήταν στα village στο Μall στην Βουλιαγμένης και ήταν μια χαρά.

Λοιπόν εντυπώσεις χωρίς spoilers.

Λοιπόν αφού μας "έσκισαν" κυριολεκτικά με 25 λεπτά διαφημίσεις πρίν αρχίσει (στο τελευταίο βιντεάκι, εκείνο με τον αυστηρό δικηγόρο που μας προειδοποιεί, κάποιος άναψε ένα φωτόσπαθο και έπεσε το γέλιο της αρκούδας)...

1)Διασκέδασα; Nαί πάρα πολύ, η ώρα πέρασε νεράκι

2)Πώς ήταν το τέλος της ταινίας; (Βασικό στοιχείο που ξεχωρίζει τα σκουπίδια απο τις υπόλοιπες;) ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ

3)Πώς μου φάνηκε γενικότερα;
-Όσο αφελής πρέπει
-Όσο σκοτεινή πρέπει
-Όσο αστεία πρέπει
-Μου άρεσε που δεν ήταν η πλοκή πολύ γρήγορη και άφηνε τους νέους χαρακτήρες να "αναπτυχθούν" και να σε αγγίξουν..
-Μου άρεσε που είχε πιό "ζωντανή" αίσθηση απο τα prequel.
-O Harrison ford έδωσε ρέστα,διάβασα οτι πήρε πιό πολλά λεφτά απο όλους στην ταινία αλλα του άξιζε του μπαγάσα το λέει η ψυχούλα του παρά την ηλικία του..
-Η Daisy Ridley σαν χαρακτήρας αλλα και σαν ερμηνεία είναι όλα τα λεφτά (είμαι ήδη μεγάλος fan της Ray)
-Με ξενέρωνε λίγο ο Kylo Ren όταν έβγαζε την μάσκα εκτός απο το τ....(δέν λέω άλλα)
-Με ξενέρωσε πολύ που η Carrie Fisher έχει γίνει εντελώς αγνώριστη απο το τράβηγμα με τα λίφτινγκ και τα μπότοξ τόση αλοίωση στα χαρακτηριστικά δεν γίνεται μόνο με το γήρας.. Βρήκα επίσης λίγο "ξύλινη" την ερμηνεία της, κρίμα.
-Τέλος να πώ οτι διαφωνώ με όσους καταλογίζουν στην ταινία οτι είναι μια επανάληψη του επεισοδίου έξι. Έχει όντως πολλά στοιχεία απο τις παλιές
(πώς άλλωστε θα είχε και το original feeeling οπού τα πήγε πολύ καλά) αλλα έχει και πολλά νέα ολοκαίνουρια στοιχεία με τα οποία έχει καταφέρει να αναμίξει τα παλιά με ομογενοποιημένο τρόπο ώστε να λάβει την σκυτάλη απο την παλιά ιστορία (με το γνωστό "ειδικό βάρος" ) και να την παραδώσει στην νέα και τους νέως ήρωες κάτι που για εμένα στεφθηκε με απόλυτη επιτυχία.
Οκ δεν ένιωσα εκεινο το "κάτι" που ένιωσα όταν πρωτο είδα το επεισόδιο έξι ..έξι χρονών..παρα ελάχιστα, αλλα είμαι και 39 χρονών πλέον. Πάντως το καταδιασκέδασα και βγήκα απο την αίθουσα ευχαριστημένος και "ψημένος" άγρια για το επόμενο.

Ψήφισα πάρα πολύ καλή γιατί άν κάτσω και το σκεφθώ όλα και κάποια ψεγαδάκια θα της βρώ αλλα αυτού του είδους οι ταινίες δέν είναι για πάρα πολύ ψάξιμο, είτε σου κάνουν κλίκ, είτε δεν σου κάνουν. Εμένα μου έκανε και μάλιστα πολύ. Ανταποκρίθηκε απολύτως στις προσδοκίες μου και σίγουρα θα την ξαναδώ πολλές φορές.

Last edited:

Τιποτα ...

να μαζεψω την μαλλιαρη μου γουνα και σ'αλλο freighter ... :laugh:

Nα ξηλωσω και τα γαλονια μου γιατι ... Γουκας ΔΕΝ ειμαι, πλεον ! :p

Κοιτα ...

οταν καποιος που εχει σφραγιδωσει διαπλανητικο οριζοντα με τον οριζοντα του ANH (1977),
εχει φλομωσει την παρουσα ενοτητα με οτι σχετιζεται με το Star Wars (μεχρι τυμπανισμου),
ψηφιζει απλα ΚΑΛΗ .... και βλεπει καποιους αλλους που, ζητημα να εχουν γραψει τρεις φορες
περι Star Wars (any post) .... ψηφιζουν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ .... τοτε ηρθε το πληρωμα του χρονου
για μενα !

Μπες λιγο στην θεση μου -bye- και θα δεις οτι δεν λεω βαρια πραγματα !
Περιεργο συναισθημα (αλλα και λυτρωτικο, ταυτοχρονα) δεν ειμαι οσο παθιασμενος πιστευα !
Δεν ειμαι οτι πιο ερωτικο υπαρχει γι αυτο το franchise. Τελος εποχης (και καλυτερα ...)

Last edited:

Μα οι φανς είμαστε που ψιλοξενερωσαμε.

Ειχαμε αλλες προσδοκίες

Βρε "παππουκα" εσυ ... :laugh:

Tι ηλικια ειχες οταν προβαλλονταν το ANH ? :smash:

Kαλα Οκ ..... αντε .... εισαι παλιος (μην χαλαω καρδιες) :p

Τι να μας πεις κι εσύ, κι εσύ απ τη ζωή σου ρε; μια νύχτα απ τη δική μου, ολόκληρη η δική σου
(Βασιλης Τερλέγκας).

Ενος

Καταλαβα ... στο απηγγειλαν "νανι-το-μωρο-μoυ-νανι".
Η στο ζωγραφισαν σε χαρτοπετσετα. Μην νιωθεις ασχημα.
Ολοι απο καπου ξεκιναμε ... δεν ειναι ντροπη !

-bye-

Last edited:

Λοιπόν αφού μας "έσκισαν" κυριολεκτικά με 25 λεπτά διαφημίσεις πρίν αρχίσει (στο τελευταίο βιντεάκι, εκείνο με τον αυστηρό δικηγόρο που μας προειδοποιεί, κάποιος άναψε ένα φωτόσπαθο και έπεσε το γέλιο της αρκούδας)...

Εγώ το άναψα, αλλά ήμουν στα Odeon Starcity... :flipout:

Καταλαβα ... στο απηγγειλαν "νανι-το-μωρο-μoυ-νανι".
Η στο ζωγραφισαν σε χαρτοπετσετα. Μην νιωθεις ασχημα.
Ολοι απο καπου ξεκιναμε ... δεν ειναι ντροπη !

-bye-
Αρα δεν είμαι γνήσιος γουκας. Αντάξιος συνομηλιτης

Μην μασας ρε ...

Ποιος Γουκας ειναι αξιος οποιουδηποτε τιτλου ?

Γουκας ειναι !!!! :proud:

wookie_monster_by_mattcantdraw-d4w7oqv.jpg

Οτι γουσταρει ειναι .... :Banane0:

(θες να παμε να δουμε την 3D προβολη μαζι ? ... αντε ... θελω να χαλασω χρηματα ! -bye-)

Last edited:

Εγώ το άναψα, αλλά ήμουν στα Odeon Starcity... :flipout:

Το αναψες μεσα ρε ?

Που να το κουβαλαω το δικο μου.... το δικο μου ειναι κοτζαμ γκουμουτσα......φοβαμαι μην μου το σπασουν οι καφροι.

Μπορει να παρω των γιων μου.