Star Wars: Episode VII - The Force Awakens

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    134
Re: Star Wars: Episode VII - The Force Awakens (2015)

To ειχα σκεφτει σοβαρά, καποιο twist οπου εχει δει το μέλλον του (σαν Supreme Leader) και μπαίνει σε φαύλο κυκλο για να το πετύχει. Αλλα η ουλη εχει άλλη φορά και δεν ταιριάζει.

lol, κι εγώ το είχα σκεφτεί, ταιριάζουν και τα αυτιά και η μύτη... :aetsch:

Άσε που το κράνος του έχει ήδη timelord technology... :flipout:

Ειναι και θεμιτο και αρεστο και ωφελιμο να φιλολογουμε γυρω απο την (πιθανη) μυθολογια
και πλοκη ενος κινηματογραφικου εργου. Απο την Οδυσσεια 2001 μεχρι .... τον Flash Gordon.

Ομως ....

μην ξεχναμε oτι .... ΟΛΟΙ δεν συμπεθεριαζουν με ΟΛΟΥΣ. Ουτε ΟΛΑ ταιριαζουν με ΟΛΑ !

Xωροχρονικα παραδοξα ΔΕΝ ειναι το φορτε της ΑστροΠολεμιαδας. Οχι γιατι δεν μπορουν να συμβουν
αλλα γιατι η ΑστροΠολεμιαδα (ως τιτλος και μονο > Star Wars) δεν εχει ως πυλωνα την ΙΧΝΗΛΑΤΗΣΗ
αλλα την ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ. Την παλη αναμεσα στο Καλο και το Κακο ... οχι την ανακαλυψη οριζοντων
που αναιρουν αυτην την παλη, την αποδομουν, την κανουν απλο γραναζι ενος πολυ μεγαλυτερου
και εξυπνοτερου μηχανισμου και νομοτελειας ... ακατανοητης για τις τρεχουσες ανθρωπινες λαχταρες
και επιθυμιες και καημους ! Τετοιας ...

.... που το κοινο των Γουκαδων, ακομα και αν αντιληφθει, ΣΙΓΟΥΡΑ δεν προκειται να ικανοποιηθει.

Ακρογωνιαιας σπουδαιοτητας πρωτα να ικανοποιεις την διψα σου και μετα την πεινα σου !
Το Hollywood εχει ικανοποιησει και την διψα του και την πεινα του ($$$) και δεν του καιγεται καρφι
αν σακατεψει αυτη την σειρα μεσα σε μας (ψυχοσυναισθηματικα, εννοειται). Το Hollywood δεν ειναι
ουτε φιλοσοφικη λεσχη, ουτε ακαδημαικη κοινοτητα, ουτε κοινωφελης οργανισμος, ουτε εκκλησια !

Αρα ειναι δικαιωμα και υποχρεωση μας να ΜΗΝ του επιτρεψουμε αυτη την απαξιωση. Την απαξιωση
της αργης (με δικους μας ρυθμους) ωριμανσης. Και δεν προκεται για πνευματικη η αντιληπτικη
ωριμανση αλλα για ....

ΨΥΧΟΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ !!!!

Οι υπερβασεις, αν συμβουν, οταν συμβουν, θα ελθουν την στιγμη που το κοινο του SW θα επιθυμησει
να κανει το επομενο μεγαλο αλμα (αλλωστε υπαρχουν και αλλα franchises, στην ουρα ... για υπερβασεις :p)

Last edited:
Απάντηση: Re: Star Wars: Episode VII - The Force Awakens (2015)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Aλλος απο κει.....

αστο,μη σπατε το κεφαλι σας,το'χουμε ξαναδει το εργο στο λοστ,μιλαμε ο ανθρωπας ειναι μεγαλος μ......ς,μας βασανιζε εξι χρονια,για να μας δειξει ενα φελο στο τελος!
Ειναι μαλλον ο ιδιος φελος και θελει να το δειχνει συνεχεια.

Απάντηση: Re: Star Wars: Episode VII - The Force Awakens (2015)

αστο,μη σπατε το κεφαλι σας,το'χουμε ξαναδει το εργο στο λοστ,μιλαμε ο ανθρωπας ειναι μεγαλος μ......ς,μας βασανιζε εξι χρονια,για να μας δειξει ενα φελο στο τελος!
Ειναι μαλλον ο ιδιος φελος και θελει να το δειχνει συνεχεια.

Ευτυχώς σας τον δώσαμε μεταγραφή!!:D

Στην πυρά το Lost και η 6 sezon, αλλά πως βγαίνει το πόρισμα ότι φταίει ο Abrams για την σειρά όταν έχει σκηνοθετήσει μόνο τα 2 πιλοτικά. Δεν τον υποστηρίζω απλά από περιέργεια ρωτάω.

Η Disney με τον JJ, μου θυμιζουν ενα παλιο αλλα ΚΑΛΟ γνωμικο

"τωρα που βρηκαμε παπα ... ας θαψουμε πεντε-εξι" ..... :laugh::laugh::laugh:

Στην πυρά το Lost και η 6 sezon, αλλά πως βγαίνει το πόρισμα ότι φταίει ο Abrams για την σειρά όταν έχει σκηνοθετήσει μόνο τα 2 πιλοτικά. Δεν τον υποστηρίζω απλά από περιέργεια ρωτάω.

Ήταν το βασικό κεφάλι πίσω απ'το LOST. Πρακτικώς έγραψε τη σειρά (ολόκληρη), με τη βοήθεια βεβαίως ενός διευρυμένου team.

Ήτανε creator και παραγωγός καμία σχέση με γράψιμο όπως και ο ίδιος πολλάκις έχει βγει και έχει πει και κανείς δεν το έχει διαψεύσει ότι δεν είχε σχέση με την σειρά μετά το πιλοτικό, ίσως αυτό μπερδεύει πολύ κόσμο.
Αν εξαιρέσω το Mission Impossible III και τις καταπληκτικές σκηνές που μας έδωσε στο SW ( αερομαχίες ), το ST το έσκισε στα flare. Κατά τα άλλα ούτε κρύο ούτε ζέστη σαν σκηνοθέτης.

Last edited:

Ήτανε creator και παραγωγός καμία σχέση με γράψιμο όπως και ο ίδιος πολλάκις έχει βγει και έχει πει και κανείς δεν το έχει διαψεύσει ότι δεν είχε σχέση με την σειρά μετά το πιλοτικό, ίσως αυτό μπερδεύει πολύ κόσμο.
Αν εξαιρέσω το Mission Impossible III και τις καταπληκτικές σκηνές που μας έδωσε στο SW ( αερομαχίες ), το ST το έσκισε στα flare. Κατά τα άλλα ούτε κρύο ούτε ζέστη σαν σκηνοθέτης.

Εντάξει το παραγωγός, όμως τι θα πει creator; Εγώ το μεταφράζω σε "είχε τη βασική ιδέα για ολο το θέμα". Εννοείται άλλο πλοκή και άλλο σενάριο. Μπορεί εγώ πχ να κατεβάσω απ'το κεφάλι μου σε μια σελίδα μια γενικότερη ιστορία για το τι θα γίνει στα επόμενα 3 Star Wars, αλλά αυτό δε θα είναι σενάριο, θα το πάρουν με τη σειρά τους 3-4 άλλα κεφάλια και θα το μετατρέψουν σε 3 ταινίες.

Τα 3-4 κεφαλια ... δεν μπορουν να κανουν του κεφαλιου τους !
Η γενικη ντιρεκτιβα ... δοθηκε ! Γυρω απο αυτην πρεπει να κινηθουν.

Τα 3-4 κεφαλια ... δεν μπορουν να κανουν του κεφαλιου τους !
Η γενικη ντιρεκτιβα ... δοθηκε ! Γυρω απο αυτην πρεπει να κινηθουν.

Α μπράβο, αυτό εννοώ. Ο creator ειναι αυτός που δίνει τη γενική ντιρεκτίβα.

Απάντηση: Star Wars: Episode VII - The Force Awakens (2015)

To ειδα χθες..
Για μενα ενα τυπικο star wars (σε βαθμο μαλιστα και επικινδυνα 'προβλεψημο')
Οτι περιμενα να δω, το ειδα..
Η ταινια σαν ταινια ειναι καλογυρισμενη και ο ηχος πολυ προσεγμενος.
Η κοπελιτσα μαλλον προοριζεται για μεγαλα πραγματα αργοτερα.
Αυτο που δεν μου αρεσε ηταν ο κακος που σε κανενα σημειο δεν εφτανε την αυρα του darth vader. Πιστευω επρεπε να ειναι πιο 'κακος-διαβολικος'. Αυτος ειναι ακομα υπο διαμορφωση και δεν ξερω εαν εχει να δωσει το κατι παραπανω αργοτερα. Παντως ως αρχικο δειγμα -να τρωει 'ξυλο' απο μια ρακοσυλλεκτρια- δεν προδιαθετει για σπουδαια πραγματα εκτος και αν αργοτερα μας τον εχουν ετοιμο γα κανενα περιεργο 'γυρισμα' του τυπου ξαναγινεται 'καλος' με την δυναμη της αγαπης κτλ κτλ
Ψηφιζω 'καλη'

Απάντηση: Star Wars: Episode VII - The Force Awakens (2015)

Εγώ πάλι πάντως, αν και έχω τον darth σαν τοπ villain, στο episode 3 ήταν περισσότερο "κακός" από την παλιά τριλογία. Στην παλιά απλά στραγγάλιζε τους διοικητές του... Απλά έχει αφήσει αυτή την αύρα όπως είπε ο προλαλήσαντας που δύσκολα την ξεπερνά κάποιος, ακόμα κι αν είναι περισσότερο evil.
Ο kylo σαφώς έδειξε πιο δυνατός όσο αφορά την χρήση της δύναμης (θυμηθείτε πως πάγωσε το blaster) ενώ μου φάνηκε οτι προσπαθούσε να είναι κακός παλεύοντας μέσα του κόντρα στην φωτεινή πλευρά και γι αυτο έκανε ακρότητες (σκότωσε ολους τους άσχετους κάτοικους του χωρίου στην αρχή, τον πατέρα του, ξεσπάσματα κλπ,)
Το γεγονός οτι τον αντιμετώπισαν οι 2 φρεσκιοι, απλά το ρίχνουμε στο γεγονός του τραυματισμού, και ίσως ότι δεν ήθελε να κάνει κακό στην πιτσιρίκα για κάποιο λόγο.
Δε χρειάζεται να το ψειρίσουμε περισσότερο εξάλλου, thats it!

Απο οτι φανηκε .... ειχε τεραστιο λιθο να κυλισει η καινουργια γενια (κακων, καλων, αδιαφορων).

Οσο και αν θαβαμε (εγω προσωπικα) την ΑστροΠολεμιαδα .... για χρονια ολοκληρα.