Mια χαρα ειναι το phantom menace ...
Απο ολη την εξαλογια αυτο μεταμορφωθηκε πιο πολυ απο ολα (προς το καλυτερο)
Mια χαρα ειναι το phantom menace ...
Μια επισήμανση...το Phantom Menace είναι ακόμα λίγο θολό μετά και την επεξεργασία που του κάνανε ή μου φαίνεται εμένα ;
Οπως και να έχει, τον παίρνει ακόμα τον Λούκας να το φτιάξει στην επόμενη έκδοση και να προσθέσει και καμιά δεκαπενταριά σεκάνς ακόμα
Σύμφωνα με τα ξένα reviews, το Phantom Μenace έχει φάει DNR με το κουτάλι,εξ ού και η "θολούρα" σε σχέση με τα υπόλοιπα.
Κακώς βέβαια αλλά δεν ήταν και το μόνο λάθος (για να μη πώ την άλλη λέξη) του Λούκας, σε αυτην την κυκλοφορία Blu-ray..:rifle:
Σύμφωνα με τα ξένα reviews, το Phantom Μenace έχει φάει DNR με το κουτάλι,εξ ού και η "θολούρα" σε σχέση με τα υπόλοιπα.
Κακώς βέβαια αλλά δεν ήταν και το μόνο λάθος (για να μη πώ την άλλη λέξη) του Λούκας, σε αυτην την κυκλοφορία Blu-ray..:rifle:
Ναι το εγραφαν και για το episode ii το οποιο εχει εικονα κρυσταλλο.
Αναφερεσαι μαλλον στο blu ray review και ειμαι καθετα αντιθετος με την αποψη τους.
Θολό; Σε σχέση με το προηγούμενο master σαν 4Κ φαίνεται...
Για να προκύψει σημαντική βελτίωση, θα πρέπει να πάνε στα πρωτότυπα αρνητικά, να τα σκανάρουν σε 4Κ ή μεγαλύτερη ανάλυση και να φτιάξουν όλα τα εφφέ από την αρχή
Θολό; Σε σχέση με το προηγούμενο master σαν 4Κ φαίνεται...
Για να προκύψει σημαντική βελτίωση, θα πρέπει να πάνε στα πρωτότυπα αρνητικά, να τα σκανάρουν σε 4Κ ή μεγαλύτερη ανάλυση και να φτιάξουν όλα τα εφφέ από την αρχή (στην παρούσα κόπια, κάθε πλάνο που έχει και την παραμικρή επέμβαση, όπως κάτι τόσο απλό όσο ένα transition, είχε σκαναριστεί στα 2Κ με τεχνολογία του '98). Μετά όμως θα προκύψει ένα αποτέλεσμα ελαφρώς άνισο, καθώς θα υπάρχει έντονη διαφορά στην ποιότητα της εικόνας, μεταξύ των πλάνων που έχουν γυριστεί σε φιλμ και των ολίγων σκηνών που είχαν γυριστεί δοκιμαστικά σε HDCAM με ανάλυση 1440x1080 (π.χ. συζήτηση περί μιντι-χώριανς στον Tatooine, όλα τα live πλανα στο ψήφισμα στη γερουσία, κ.α.).
Tι να σκαναρουν ρε συ ? Με Cinealta δεν ειχε γυριστει ?
MadPax said:Ευχαριστώ για τον κόπο σου να μου το εξηγήσεις ! Εγώ βέβαια δεν έχω τις τεχνικές γνώσεις να γνωρίζω πως γυρίζουν τις ταινίες και τις τεχνικές που χρησιμοποιούν...απλά πατάω το play και απολαμβάνω ! Μου έκανε εντύπωση η έστω και μικρή διαφορά μεταξύ των ταινιών.
Πως θυμομουν οτι αρχισαν το 99 εγω....:damnyou:
Μου θύμισες τώρα την τρίτη φορά που είχα πάει να το δω στον κινηματογράφο, το '99
Προδότηηηηηηηηη!!!!!!!!!!! Κρυφολουκοφανμπόϋ!!!!
Καλά......έμπα από 'κει και τα λέμε......:rifle::rifle::rifle:![]()
E, όχι και Λουκοφανμπόυ... :aetsch:
![]()
Καλά, καλά.....τραγούδα!!!
Έμπα από 'κει και θα καταγραφεί για πρώτη φορά στην ιστορία των διαδικτυακών χώρων, μπανάρισμα συντονιστή από απλό μέλος!!!:aetsch:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.