Star Wars on Blu Ray Official!

Re: Απάντηση: Star Wars on Blu Ray Official!

είμαστε σίγουροι ότι αυτό το πακέτο από το blu-rayshop.gr θα έχει ελληνικούς υπότιτλους; εγώ ήξερα ότι μόνο το αγγλικό θα βγει...

είμαστε σίγουροι ότι αυτό το πακέτο από το blu-rayshop.gr θα έχει ελληνικούς υπότιτλους; εγώ ήξερα ότι μόνο το αγγλικό θα βγει...

Tο αναφερει ξεκαθαρα στη σελιδα του, στο κατω μερος.

Eιπαμε θα εχει!Ξερετε πολλες τοπικες αγορες που θα κυκλοφορησει χωρις τους αναλογους υποτιτλους?Εδω το διαφημιζει και η εταιρεια διανομης!
Εξαλλου η μεγαλυτερη αποδειξη ειναι οτι το blu ray του empire strikes back που "κυκλοφορησε" ειχε μεσα ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ υποτιτλους.

Μακάρι.

Εγώ πάντως θα κάνω μια ερώτηση από αύριο για να είμαι σίγουρος. Και ακόμα καλύτερα θα έλεγα να περιμέναμε τα review των βιαστικών... σιγά μην εξαντληθεί τέτοιες εποχές...

Έχουν δεί τα ματάκια μου πολλά... τις προάλλες φίλος παρέλαβε ένα τίτλο απ' ' έξω, χωρίς ελλ. υπότιτλους ενώ στην παραγγελία το ανέφερε ρητώς...

NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!!
vomit-smiley-9529.gif

http://www.youtube.com/watch?v=eGaSxSuB2vY&feature=player_embedded

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

http://www.youtube.com/watch?v=JkPKZhXth7M&feature=player_embedded

Στο Amazon.co.uk πηγε απο 53λιρες 60 !
ουτε χρηματηστηριο να ηταν ! Τελικα θα το παρουμε απο εδω μου φαινεται φθηνοτερα!

Προβλεπω μετα απο κανα χρονο να ξαναβγαζει μια bluray συλλογη.

Τhe Golden nonNoooo Saga.

Θα τα ξαναρπαξει ειναι βεβαιο :D

Μα γιατι το λες αυτο? Εχει δειξει τετοια δειγματα στο παρελθον? Προς Θεου τον ανθρωπο! :flipout:
Τον καημενο το Λουκας τον εχουμε παρεξηγησει.
Οτι κανει το κανει για την δικη μας ευχαριστηση-ικανοποιηση-ψυχαγωγια που του χρονου η μετα απο 2-3-5 χρονια που λες και εσυ θα πρεπει να τα ξανασκασουμε για μια νεα εκδοση που αντι για το Νοοοοοοοοο της αγελαδας που λεει τωρα ο Vader θα λεει "παρτα αρρωστε αυτοκρατορα" θα του δινει 2-3 μπουνιδια στα μουτρα και μετα θα τον πιανει και θα τον ριχνει στο κενο.

:slapface:

Ο πολεμος των αστρων σας πειραξε που υπαρχει εδω και 35 χρονια.Λογικο ειναι να βγουν εκδοσεις.Οποιος θελει εξαλλου δεν αγοραζει.
Μεχρι και σε dvd εβγαλε την κλασσικη τριλογια χωρις τις περιβοητες αλλαγες , οπως ακριβως πρωτοπαιχτηκε στις αιθουσες.
Δεν επρεπε να βγει σε vhs?Βγηκε σε LD (το μελλον για καποιους τοτε), βγηκε σε THX trilogy (με αλλαγες) σε vhs.Αργοπορημενα μετα τα εβγαλε σε dvd pack και σε μεμονωμενα dvd για οσους ηθελαν τις ταινιες ξεχωριστα (+την πρωτη εκδοση αυτων που ανεφερα πιο πανω που τις ζητησε ο κοσμος).Ε, καιρος ηταν για το blu ray, το οποιο επισης αργησε πολυ επειδη ηθελε ο Lucas να δει αν θα επικρατησει του hd dvd.
Ο αρχοντας σε πολυ λιγοτερα χρονια τα πηρε εξισου χοντρα (theatrical dvd , ext dvd , ext dvd + statue ,theatrical dvd pack , ext dvd pack , bd trilogy, bd ext trilogy ,παιζει να ξεχναω και κανενα.Μην ξεχναμε και τα λεφτα που πηρε απο οπαδους για να μπει το ονομα τους στους τιτλους τελους!)

Σιγουρα η καζουρα στον Λουκας δεν αφορα τις ταινιες σε καμμια περιπτωση ... Πιο πολυ παντα ειχα να κανει με τα παιχνιδια και την εκμετάλλευση του franchise γενικοτερα.

Last edited: