Star Wars: The Last Jedi

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Εξαιρετική

Votes: 16 22.2%
  • Πολύ Καλή

Votes: 17 23.6%
  • Καλή

Votes: 18 25.0%
  • Μέτρια

Votes: 14 19.4%
  • Κακή

Votes: 7 9.7%

• Total voters
    72
Re: Star Wars: The Last Jedi (2017)

Μόνο και μόνο για την αναστροφή του X-Fighter και για το τι παθαίνει το πολυειπωμένο Porg, το τρέηλερ είναι για θέαση!

https://www.youtube.com/watch?v=zymsv4QCQgk

+ κάτι εξωφυλλάκια περιοδικού Rey και Kylo
1511888278_jedx4.jpg
1511888254_jedx3.jpg
1511888300_jedx1.jpg

Απάντηση: Re: Star Wars: The Last Jedi (2017)

Μόνο και μόνο για την αναστροφή του X-Fighter και για το τι παθαίνει το πολυειπωμένο Porg, το τρέηλερ είναι για θέαση!

https://www.youtube.com/watch?v=zymsv4QCQgk

+ κάτι εξωφυλλάκια περιοδικού Rey και Kylo
1511888278_jedx4.jpg
1511888254_jedx3.jpg
1511888300_jedx1.jpg

Ο Διαμαντιδης σε νεες περιπετειες.

Eδω εχουμε δει sfentona-racing :laugh: ... στο ντριφταρισμα ενος X-Wing θα κολλησουμε ?

Eπομενο milestone .... σουζαρισμα Death Star :proud: ... πανω σε τροχο ! :proud:

13 και σήμερα! :cool:

Το Star Wars δεν χρειαζεται προσωπικη μελετη :laugh: ... μονο ποπ-κορν και φιλαρακια ! -bye-

Όχι πάντως πιτσιρικάδες! :p

Υποθέτω ότι θα πας στην μεταμεσονύχτια προβολή.. :cool:

Aν ειχα τον Βεϊδεριδη και τον Kosh στην ιδια πολη ... θα πηγαινα και μεταμεσονυκτια. :proud:
Για τα πειραγματα που θα πεφταν (βροχηδον) μετα ! :laugh: .... ξεκατινιασματα, καλυτερα. :flipout:
Με τον αδελφο Sonic :proud: ... την επομενη μερα ... για μετανοια και προσευχη (και συγχωρεση). :rip:

Ελπίζω να πάνε οι πολύ πορωμενοι στην αρχή, να πάμε ήρεμα και ώρα μέσα στις εορτές της Πρωτοχρονιάς.
Στο rogue one είχα πάει με φοβερές προσδοκίες οι οποίες δεν επαληθεύτηκαν πλήρως. Τώρα πάω πολύ πιο "μαζεμένος"

13 και σήμερα! :cool:

Όχι πάντως πιτσιρικάδες! :p

Υποθέτω ότι θα πας στην μεταμεσονύχτια προβολή.. :cool:

Γιατί όχι με τα πιτσιρίκια ;
Eγώ πηγαίνω με τον γιο μου και τα ανήψια μου και πάντα μεσημέρι γιατί βρίσκω πιο εύκολα να παρκάρω...:smile:

Παρακαμπτω το σχολιο για το Rogue One :smash: ... το πιο ανθρωπινο Star Wars (μεχρι στιγμης). :proud:

το ξαναειδα σπιτι και μου αρεσε πιο πολυ. Ειχα παει σε παρασταση γυρω στις 23:00 και μαλλον ημουν αρκετα κουρασμενος. Παντως το episode 7 μου εφερε αναμνησεις απο την παιδικη μου ηλικια και με συγκινησε πιο πολυ.

Τον εχεις αναγκη τον Jedi σου, εσυ .... :laugh:

Δεν μπορω να πω οτι δε σε νιωθω -bye-...

ειπωθηκε στη γιαφκα... star wars χωρις τσουμπακα (και jedi θα προσθεσω).... :)

Γιατί όχι με τα πιτσιρίκια ;
Eγώ πηγαίνω με τον γιο μου και τα ανήψια μου και πάντα μεσημέρι γιατί βρίσκω πιο εύκολα να παρκάρω...:smile:

Άμα έχεις παιδιά... αναγκαστικά! :cool:

Πλανακι ... :p ...

Screen_Shot_2017_10_09_at_10.29.50_PM.png

Δεν ξερω :icon15: ... αυτη η φιγουρα με ξενερωνει. Με τον Adam ... ξεφτιλιστηκε η εικονα του μορτη στην saga.
Δεν ειναι το παιδι ... για τετοιο ρολο. Δεν εχει τον φαινοτυπο. Ακομα και απο πισω, σαν εφηβος που περιμενει
εξω απο μπουρδελο.

Ακομα και απο πισω, σαν εφηβος που περιμενει εξω απο μπουρδελο.

:laugh:

Δωσ' του Ρέι, δωσ' του Μπριέν! :p

Πιστεύω ο Μάνος θα ήταν διατεθημένος να κάνει πάνω του εξάσκηση η Rey .. :p :laugh:

- Το άλλο Σάββατο 9 Δεκέμβρη είναι η παγκόσμια πρεμιέρα!