Star Wars: The Last Jedi

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Εξαιρετική

Votes: 16 22.2%
  • Πολύ Καλή

Votes: 17 23.6%
  • Καλή

Votes: 18 25.0%
  • Μέτρια

Votes: 14 19.4%
  • Κακή

Votes: 7 9.7%

• Total voters
    72
Re: Star Wars: Episode VIII (2017)

Δεν έχω ιδέα από την υπόθεση του 8. Έχω την εντύπωση ότι η αναφορά του τίτλου θα έχει να κάνει με το τέλος τις ταινίας.
Tο πόσοι jedi θα μείνουν ? Γι'αυτο κλείνω πως τι μεριά της Rey.

Δεν νομιζω να χαθει ο Λουκ σε αυτην την ταινια .
Στην επομενη aka episode 9 βλεπω γενικο ξεπαστρεμα.....και των δυο αδερφων Σκαιγουκερ και Οργκανα....

Re: Star Wars: The Last Jedi (2017)

Δεν ξερω τι λετε ολοι εσεις , εγω παντος πιστευω , μακραν ο καλυτερος τιτλος για το επομενο επεισοδιο starwars!!!!!!!

Απάντηση: Re: Star Wars: Episode VIII (2017)

Δεν έχω ιδέα από την υπόθεση του 8. Έχω την εντύπωση ότι η αναφορά του τίτλου θα έχει να κάνει με το τέλος τις ταινίας.
Tο πόσοι jedi θα μείνουν ? Γι'αυτο κλείνω πως τι μεριά της Rey.

Υποτίθεται ότι Jedi είναι το μέλος του ομωνύμου τάγματος, έχει δηλαδή μια τεχνική έννοια και δεν πρόκειται για ιδιότητα αποκτώμενη από γεννήσεως ή ipso facto. Διότι εάν ίσχυε το τελευταίο, και Jedi ήταν απλώς όποιον η Δύναμις επέλεγε ως τοιούτον, πόθεν παρέπεται πως η Rey είναι η τελευταία και όχι απλώς η πιο πρόσφατη επιλογή; Εκτός αν η επίσκεψη στον Ahch-To ήταν εκπαιδευτική εκδρομή, ανάλογη εκείνης του νεαρού Λουκίου στον Dagobah, και η νεαρά μυηθεί εις τους τρόπους της Δυνάμεως από τον αυτοεξόριστο Γέροντα.

Παω να αγορασω ψωμι. Αφου εγραψε και ο Τασος στο νημα της αρρωστειας με γραπτα φαν της σειρας σιγουρα θα γκρεμιστουν οι φουρνοι της περιοχης .

:flipout:

Απάντηση: Star Wars: The Last Jedi (2017)

Δεν φαντάζεσαι τι ακούω κάθε μέρα από τον μεγάλο. Κάνω τον σταυρό μου που τουλάχιστον διαβάζει ΚΑΙ τα μαθήματά του

:flipout:

Δεν ξερω τι λετε ολοι εσεις , εγω παντος πιστευω , μακραν ο καλυτερος τιτλος για το επομενο επεισοδιο starwars!!!!!!!

+1

Μακάρι να πέφτω έξω και να δούμε λίγο Luke παραπάνω αλλά δεν μου κάθεται.

Είπαμε, last Jedi ειναι ο Luke.
Προφανώς η ταινία θα ασχοληθεί αρκετά μαζί του.
Το κοκκινο star wars logo μαλλον δειχνει οτι θα ανεβουν οι Sith στο επεισοδιο.

Εννοειται οτι στο τελος της τριλογίας ολοι οι παλιοί δεν θα υπάρχουν. Αν τον Luke τον πεθανουν στο 8 θα τα σπάσω ολα! Λογικα η Λία θα (ξανα)φύγει στο 8 και ο Λουκ στο 9

last jedi.jpg

Εγω θαθελα να ζει ακομα και ο Mace Windu παντως....και να μπει ως προσθηκη στο 9.

Να τριξουν λιγο τα θεμελια.....

Ειναι να μην αποφασισει η Disney ... να αλλαξει ολη την μυθολογια !
Να πεταξει στον καλαθο και Δυναμη και Jedi και Sith.

Last Jedi = New SW mythology (by Kathleen Kennedy)

Σύμφωνα με το επίσημο Universe ο Palpatine είχε φτιάξει κλώνους και επέστρεψε. Για λίγο έκανε μαθητή του τον Luke αλλά μπόρεσε και ξέφυγε. Δε θυμάμαι όμως περισσότερες λεπτομέρειες.

Για οποιον θελει να διαβασει εκεινο το σεναριο που περιγραφει ο koupa ας διαβασει τα εκπληκτικα Dark Empire.

Oμως δεν ειναι canon πλεον . (καλα το ειπα ? :BDBDG54:)

Ο πρωτος που μας μιλησε για την εννοια canon .... ηταν ο JL.
Μην φοβασαι και θα μας περασει ενα ISO περιποιημενο.
Δεν του ξεφευγουν αυτα.

Αυτό ακριβώς

aDjB2PB_700b.jpg

Για εμενα Star wars χωρίς Jedi δεν είναι Star Wars. Για αυτό εξάλλου δεν μου άρεσε το Roque.
Εγώ ακόμα δεν καταλαβαίνω για δεν κάνουν prequel ταινίες με τι επικές μάχες Jedi order εναντίον Sith. Νομίζω αυτό θέλουμε να δούμε οι περισσότεροι.

Για εμενα Star wars χωρίς Jedi δεν είναι Star Wars. Για αυτό εξάλλου δεν μου άρεσε το Roque.
Εγώ ακόμα δεν καταλαβαίνω για δεν κάνουν prequel ταινίες με τι επικές μάχες Jedi order εναντίον Sith. Νομίζω αυτό θέλουμε να δούμε οι περισσότεροι.

Σιγα σιγά θα το πάνε...
Νομιζω εχουν βγαλει προγραμμα 20ετιας πολύ χαλαρά ...

Μεχρι στιγμής ξερουμε οτι το 2019 θα βγει το ep9 και το 2020 η 3η spin-off ταινία.
Νομιζεις δεν ξερουν τι θα κανουν το 2021, μολις 4 χρονάκια απο τώρα?

Αυτο που λειπει βασικα ειναι μια Darth Vader ταινια/τριλογία/whatever που να τον παρουσιάζει στα απολύτως καλύτερα του. Δηλαδή αναμεσα στο 3 και το 4.

Η Old Republic εποχή ισως να μην ειναι ευπεπτη κινηματογραφικά. Σε σοβαρό animation δεν θα με χάλαγε πάντως καθόλου.
Θα δείξει.

Η Old Republic εποχη .... ειναι μια παρα πολυ ευπεπτη εποχη
(εως και συναρπαστικοτα επιθυμητη) οταν, με το καλο,
τελειωσουν οι αφηγησεις των VIII και IX.

Mην ξεχναμε οτι η Old Republic εποχη αριθμει τουλαχιστον 30.000 χρονια
(κατι παραπανω απο "one thousand generations"). OΛΕΣ οι ταινιες μεχρι τωρα
εκτεινονται σε ενα χρονικο διαστημα 30 + 60 = 90 ετη (πανω η κατω).

Δεν μπορει (σοβαρα) να μιλαμε οτι ΟΛΑ τα επερχομενα Star Wars θα αναλωθουν
να περιγραφουν αυτα τα 100 χρονια .... και τιποτε αλλο ! Εμενα, με ξερετε >
ειμαι κολλημενος αναμεσα στο III και IV .... αλλα αυτο ειναι εμμονη δικη μου.
Η Αστροπολεμιαδα, εαν αποφασισουν να γινουν ΣΟΒΑΡΟΙ (χλωμο το βλεπω),
ειναι α-ν-ε-ξ-α-ν-τ-λ-η-τ-η αφηγηματικα και ιστορικα.