Star Wars: The Last Jedi

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Εξαιρετική

Votes: 16 22.2%
  • Πολύ Καλή

Votes: 17 23.6%
  • Καλή

Votes: 18 25.0%
  • Μέτρια

Votes: 14 19.4%
  • Κακή

Votes: 7 9.7%

• Total voters
    72
Re: Star Wars: The Last Jedi (2017)

Σωστο αυτο που λες.

Πιστευω και εγω οτι μετα την Σκαιγουοκερ εποχη θα στραφουν στον "Μεσαιωνα" των Jedi.

Αν και το brand της Αυτοκρατοριας ειναι πολυ βασικος παραγοντας ....

Γιατι ?

Δεν υπηρξαν αυτοκρατοριες .... ΠΡΙΝ του Sidious ?

A-Y-T-Ο-Κ-Ρ-Α-Τ-Ο-Ρ-Ι-Ε-Σ ... να χεις ορεξη να απαριθμεις ... :laugh:

Δεν υπήρξαν. The first galactic empire λέει ο Palpatine στο III...

Α, ναι... Το EU...

:flipout:

Δεν μιλαω για γαλαξιακες αλλα για αυτοκρατοριες που κατελαβαν τμηματα του γαλαξια.
Και ΝΑΙ ... απο το expanded universe (ο Ιωαννης ... ηρθε να μας περασει ISO :aetsch: )

Ξενερώνω. Παρακολουθούμε πλέον σαν ιεροεξεταστές τα γυρίσματα κάθε ταινίας. Πείτε με γεροπαραξενο, αλλα έχω πεθυμήσει τις εποχές που μπαίναμε στο σινεμά και δεν ξέραμε τι θα δούμε. Μια θεία μου ας πούμε, όταν ήταν έγκυος είχε πάει να δει το Alien για να δει ένα διαστημικό, για να ξεσκάσει λίγο. Παραλίγο να αποβάλει...

Ωχ...
Εάν είχε δει 1-2 trailer όμως θα ήξερε τι πάει να δει..

Για το 1ο που λες.. οκ..
Στο 1ο πρόσφατο star wars.. όντως είχα διαβάσει και δει τόσα εδώ.. που όταν βγήκε δεν βιάστηκα κάν να το δω...
ένιωθα σα να την ειχα δει ήδη! :p

Αλλά γενικά επειδή τις περισσότερες ταινίες τις βλέπω όταν έχουν βγει τα δισκάκια.. έχω ξεχάσει μέχρι τότε τι είδα στα trailers.. :cool:
Και γενικά βλέπω τα trailer στην αρχή που βγαίνουν.. αρκετά νωρίς πριν δω την ταινία..
ώστε απλά να μείνει μία άποψη μόνο στο μυαλό μου..

Προσωπικά είμαι υπέρ του τρέιλερ, αλλά μέχρι εκεί. Όχι κυνήγι όλων των πληροφοριών, των fan sites, κτλ κτλ. Δεν έχει νόημα μετά.

Δεν συζητάω καν για ψάξιμο να μάθεις την υπόθεση και το τέλος.. Ανωμαλία.. :p

(ναι vadergr, για σένα το γράφω :p)

Ξενερώνω. Παρακολουθούμε πλέον σαν ιεροεξεταστές τα γυρίσματα κάθε ταινίας. Πείτε με γεροπαραξενο, αλλα έχω πεθυμήσει τις εποχές που μπαίναμε στο σινεμά και δεν ξέραμε τι θα δούμε. Μια θεία μου ας πούμε, όταν ήταν έγκυος είχε πάει να δει το Alien για να δει ένα διαστημικό, για να ξεσκάσει λίγο. Παραλίγο να αποβάλει...

Να πουμε αυτο που ΟΛΟΙ γνωριζουν ? :p
Οσο οι (πανακριβες) υπερπαραγωγες ειναι μονοπωλιο του Hollywood
... η παλια σαστισμαρα/μαγεια ΔΕΝ προκειται να ξαναγυρισει !!!

Πρεπει να συμβει κατι αλλο ... NON Hollywood ... και με παρομοια budgets.
Πως το βλεπεις εσυ ? Αυριανη υποθεση ? :laugh: Πρεπει να επανιδρυθει
το ολο κατεστημενο (OXI, Συριζα style ... Φιδελ style !)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Για το 1ο που λες.. οκ..
Στο 1ο πρόσφατο star wars.. όντως είχα διαβάσει και δει τόσα εδώ.. που όταν βγήκε δεν βιάστηκα κάν να το δω...
ένιωθα σα να την ειχα δει ήδη! :p

Τι να πω τωρα ?
Οτι λυπαμαι που ΔΕΝ προλαβες την εποχη, που τα trailers (ΝΑΙ, του Star Wars) ηταν 15 διαφημιστικα σποτ
(ναι 15, εκ της ΕΙΡΤ ολα) διαρκειας 15 δευτερολεπτων ... τα οποια ΕΧΑΝΕΣ εαν βρισκοσουν στην τουαλετα
η απλα ειχες κλειστη την TV ?

Προλαβα .... ΜΟΝΟ ΕΝΑ. Με αυτο το ενα ξαμολυθηκα σε εφημεριδες περιπτερου ... και εκει, ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ,
κατορθωσα να συγκεκριμενοποιησω μερα και ωρα. Υποθεση ? Αγρια μεσανυχτα !!! Συζητηση με τριτους ?
Ποιους τριτους !!! Σινεμας ? Μονο ενας (στην αρχη) ... ΡΑΔΙΟ CITY θεσσαλονικης .... και για δυο βδομαδες
(κανονικα, εκεινη την εποχη, για απλο εργακι σειρας .... ΜΙΑ βδομαδα μονο ... και αν προλαβεις).

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Με αποκαθηλωνεις :worshippy: ....

Προσωπικά είμαι υπέρ του τρέιλερ, αλλά μέχρι εκεί. Όχι κυνήγι όλων των πληροφοριών, των fan sites, κτλ κτλ. Δεν έχει νόημα μετά.

Real men can handle it... :p

Αν συμφωνήσω και με σένα... οπτικώς :flute:... με περιμένει "επιχείρηση σκούπα". :laugh:

Αλλά θα συμφωνήσω ότι η διαρροή πληροφοριών είναι καλή, ιδιαίτερα για τον εξής λόγο: Δίνει συναδελφικότητα στην κατάσταση αναμονής.:ernaehrung004:

Ούτως ή άλλως τα "βαριά spoilers" δίνονται με προειδοποίηση επιπέδου πυρηνικής έκρηξης και ό,τι μα ό,τι βάζουμε από δευτερόλεπτα trailer και πληροφορίες και τα συναφή είναι αδύνατον να δώσουν την ολική εικόνα - ούτε καν την ατμόσφαιρα.

Απλά βάζουμε μερικά κομματάκια στο τεράστιο παζλ (της ταινίας), προς τέρψιν των μυημένων μερακλήδων. ;)

Noμιζα οτι ξεμπερδεψαμε με αυτον ....
Οκ, δεν ειναι Ο αταλαντος ... αλλα ειναι ενοχλητικο παλι ο ιδιος.
Δυο επεισοδια του ηταν αρκετα. Υπεραρκετα ...

Τι διαολο συμβαινει εκει στο ΙεροΞυλον ? :icon15:

Ε καλα τωρα ...

Πηγαινα γυρευοντας :laugh:

Η αλήθεια είναι ότι ο Hayden πριν τα sw ήταν ανερχόμενος και ταλαντούχος. Θεωρώ ότι το σενάριο και οι διάλογοι τον χαντακωσαν.
Ε, δεν νομίζω να έχουμε θέμα να εμφανιστεί για ένα λεπτό.

Οσες φορες εκλαιγε .... απλα δεν του βγαινε.
Οποτε ... δεν ξερω ποσο ταλαντουχος ηταν (νωριτερα).
Υπηρξαν ουκ ολιγες σκηνες ... που αποδειχθηκε "λιγος".