Starcraft 2

Απάντηση: Re: Starcraft 2

Εντυπώσεις?

10 χρόνια αποχής και η φάπα πάει σύννεφο..... που θα παει θα ξεσκουριάσω...:HTEHETH63:

Κατα τα άλλα οπως το παλιο αλλα πλήρως εκσυχρονισμένο!!! (γραφικά, ήχος, gameplay)

Απάντηση: Re: Starcraft 2

Δεν σε βλέπω και πολύ ενθουσιασμένο...

Οχι ειναι μια χαρά το παιχνίδι!!!! ακρως εθιστικό οπως και το original....χθες πρεμιέρα περασαν 3.5ωρες bn χωρις να παρω χαμπάρι. Μεχρι εκει ομως και ελεγχόμενα απο εδω και πέρα...δεν ειμαστε 18αρηδες πια...

Επειδή δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με το συγκεκριμένο τίτλο και μου κάνει εντύπωση που έχετε πορωθεί, μπορείτε να μου πείτε τι στυλ παιχνιδιού είναι;
π.χ. Gears of War κι έτσι;

Η ιστορία του παιχνιδιού έχει ως εξής:

Στο StarCraft II συνεχίζεται η επική ιστορία των γήινων Τέραν, των εξωγήινων Protoss και των εντομοειδών Zerg. Τελείως διαφορετικά μεταξύ τους, τα τρία είδη θα ξανασυγκρουστούν σε αυτό το γρήγορο παιχνίδι στρατηγικής πραγματικού χρόνου, συνέχεια του θρυλικού πλέον StarCraft. Ολοκαίνουριες μονάδες θα συναντήσουν παλαιμάχους στο πεδίο της μάχης, που μαίνεται σε όλο το γαλαξία, καθώς κάθε πλευρά παλεύει για την επιβίωσή της.
Το παιχνίδι περιέχει μια μοναδική εκστρατεία για έναν παίκτη που διηγείται τα γεγονότα μετά τον Πόλεμο του Σμήνους. Νέοι ήρωες και γνωστά πρόσωπα πρωταγωνιστούν σε μια εντυπωσιακή ιστορία επιστημονικής φαντασίας γεμάτη με περιπέτεια και ίντριγκα. Επιπροσθέτως η Blizzard εισάγει μια σειρά από αναβαθμίσεις στην πασίγνωστη υπηρεσία δικτυακού παιχνιδιού Battle.net, για να κάνει το StarCraft II το απόλυτο παιχνίδι στρατηγικής πραγματικού χρόνου.

Πηγή: starcraft2.gr

θα το τιμησω και εγω σαν φανατικος σταρκραφτερ οταν βρω χρονο , μηπως ξερουμε απαιτησεις και αν το σηκωνει 1 old pc

θα το τιμησω και εγω σαν φανατικος σταρκραφτερ οταν βρω χρονο , μηπως ξερουμε απαιτησεις και αν το σηκωνει 1 old pc

StarCraft II System Requirements

The system requirements for the StarCraft II are as follows:
PC Requirements

PC Minimum System Requirements*:

• Windows® XP/Windows Vista®/Windows® 7 (Updated with the latest Service Packs) with DirectX® 9.0c
  • 2.6 GHz Pentium® IV or equivalent AMD Athlon® processor
  • 128 MB PCIe NVIDIA® GeForce® 6600 GT or ATI Radeon® 9800 PRO video card or better
  • 12 GB available HD space
  • 1 GB RAM (1.5 GB required for Windows Vista®/Windows® 7 users)
  • DVD-ROM drive
  • Broadband Internet connection
  • 1024X720 minimum display resolution
PC Recommended Specifications:

• Windows Vista®/Windows® 7
  • Dual Core 2.4Ghz Processor
  • 2 GB RAM
  • 512 MB NVIDIA® GeForce® 8800 GTX or ATI Radeon® HD 3870 or better
*Note: Due to potential programming changes, the Minimum System Requirements for this game may change over time.
Mac Requirements

Mac Minimum System Requirements:

• Mac® OS X 10.5.8, 10.6.2 or newer
  • Intel® Processor
  • NVIDIA® GeForce® 8600M GT or ATI Radeon® X1600 or better
  • 12 GB available HD space
  • 2 GB Ram
  • DVD-ROM drive
  • Broadband Internet connection
  • 1024X720 minimum display resolution
Mac Recommended Specifications:

• Intel® Core 2 Duo processor
  • 4 GB system RAM
  • NVIDIA® GeForce® 9600M GT or ATI Radeon® HD 4670 or better

Τελείωσα το campaign αλλά δεν μπορώ να παίξω με αντίπαλο το PC(versus A.I.).
Μου βγάζει no content found. Καμμιά ιδέα?

Δε το πιστεύω πως έλιωσα στο beta, περιμένω το παιχνίδι από το 1999 και τώρα που βγήκε δεν έχω ώρα να παίξώ. Σας ζηλεύω και ελπίζω να λιώνετε τόσο όσο αξίζει στο συγκεκριμένο παιχνίδι :)

btw. Μη χάνετε την ώρα σας στο campaign. Το ξύλο είναι στο battlenet. Τα υπόλοιπα είναι για τις διακοπές σε σημεία που δεν υπάρχει adsl:P

Lan gaming σε περιβάλλον χωρίς internet (no battlenet) υποστηρίζει τελικά ?

Από όσο είδα το campaign είναι σαν ένα μεγάλο tutorial για κάθε μονάδα.