Καλησπέρα, Είναι η πρώτη φορά που γράφω γι'αυτό θέλω την επιείκεια σας εάν ρωτάω πράγματα σε κάποια ενότητα του avclub που δεν είναι η σωστή. Έβαλα στο εξοχικό μου πιάτο starlink για να το χρησιμοποιήσω τους τρεις μήνες του καλοκαιριού. Ο κύριος λόγος είναι για να βλέπω μέσω tvbox ( της cosmote) τα κανάλια της nova,cosmote. Η ταχύτητα του srlnk ήταν αυτή που υπόσχονταν ( 120-300mbps).Μετρημένη με fastcom στο box μέσω WiFi. Τα διαγνωστικά που μπορείς να δεις μέσα στα κανάλια του cosmote έγραψαν ταχύτητα (3,5-12mbps) Αποτέλεσμα μέτρια ως άσχημη εικόνα των καναλιών cosmote. Live streaming μουσικών φεστιβάλ (wacken festival) ήταν τέλεια σε ήχο και εικόνα. Το ίδιο και σε gaming του γιου μου (twitch χωρίς προβλημα και ping 3ms)Σε ερώτηση (2)γραπτή που έκανα στον csmte ,δεν απάντησαν ποτέ. Το support του starlinkου έγραψε:"Είναι πιθανό η IP σας να μπλοκάρεται από τον webserver κάποιων εκ των υπηρεσιών που θέλετε να χρησιμοποιήσετε" Λύση : 1.restart το ρούτερ 2. να βάλω VPN !!!
Με το restart έφτιαξε η κατάσταση για λίγες μέρες..και μετά τα ίδια. Το VPN δεν το δοκίμασα ακόμα....Εάν βάλω όμως μάλλον θα γυρίσω στα iptv του εξωτερικού και ατελείωτο downloading σε μουσική και ταινίες....που δεν το θέλω....
Έχει αντιμετωπίσει κάποιος κάτι ανάλογο ? Έχει λύσει το πρόβλημα με κάποιον τρόπο ? Η περιοχή( όχι όλη αλλά κάποια σημεία)που οι μεγάλοι του ίντερνετ δίνουν 2-6mbps είναι η Αρτεμιδα. Έτσι αναγκαστικά πήγα σε λύση starlink. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τυχόν βοήθεια
Με το restart έφτιαξε η κατάσταση για λίγες μέρες..και μετά τα ίδια. Το VPN δεν το δοκίμασα ακόμα....Εάν βάλω όμως μάλλον θα γυρίσω στα iptv του εξωτερικού και ατελείωτο downloading σε μουσική και ταινίες....που δεν το θέλω....
Έχει αντιμετωπίσει κάποιος κάτι ανάλογο ? Έχει λύσει το πρόβλημα με κάποιον τρόπο ? Η περιοχή( όχι όλη αλλά κάποια σημεία)που οι μεγάλοι του ίντερνετ δίνουν 2-6mbps είναι η Αρτεμιδα. Έτσι αναγκαστικά πήγα σε λύση starlink. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τυχόν βοήθεια