Για εμένα, το πρόβλημα θα είναι σε 2 χρόνια, όταν θα έχει τελειώσει το 50% που έχω σε οποιοδήποτε πρόγραμμα. Τώρα οι διαφορές είναι μικρές, αν και δεν με βλέπω με κάτι άλλο παραπάνω από 200 mbps.
Και πάλι και 6 μήνες να το χρησιμοπιεί και να ΜΗΝ πληρώνει τα 5 ευρώ για επανασυνδέσεις, του βγαίνει 174 ευρώ τον χρόνο. Με τα 5 ευρώ φτάνει τα 200+ ευρώ. Ακριβό χόμπι για χωριό.....
Εξακολουθεί να κόβει τα torrents το starlink;
Εγώ έχω εδώ και χρόνια ένα seedbox, το οποίο κάνει όλη την δουλειά και όταν είναι έτοιμα, απλά τα κατεβάζω με FTP. Και αυτό δεν το κόβει, οπότε εάν χρειαστεί, έχω λύση.
Μπερδεύτηκα.
Ας πούμε οτι δεσμεύομαι για 12 μήνες που σημαίνει οτι παίρνω δωρεάν τον εξοπλισμό.
Μετά τον πρώτο χρόνο πληρώνω κανονικά 30€ το μήνα για Χριστούγεννα Πάσχα και καλοκαίρι και τους υπόλοιπους 7 μήνες πληρώνω 5€ το μήνα.
Μπορώ;
Μπερδεύτηκα.
Ας πούμε οτι δεσμεύομαι για 12 μήνες που σημαίνει οτι παίρνω δωρεάν τον εξοπλισμό.
Μετά τον πρώτο χρόνο πληρώνω κανονικά 30€ το μήνα για Χριστούγεννα Πάσχα και καλοκαίρι και τους υπόλοιπους 7 μήνες πληρώνω 5€ το μήνα.
Μπορώ;
Όχι. Όσο νοικιάζεις δωρεάν, δεν μπορείς να κατέβεις στο μίνιμουμ €5, όσος καιρός και εάν έχει περάσει. Μπορείς να ζητήσεις να αγοράσεις τον εξοπλισμό και να κάνεις μετά ότι θέλεις. Δεν ξέρω εάν θα σου κάνουνε όμως κάποια έκπτωση. Μην ξεχνάς ότι το ενοίκιο είναι μηδενικό.