Σταυρωστε την...

Μονον η ομαδα της Προοδευτικης δεν προλαβε και χαθηκε, οι υπολοιποι ολοι βολευτηκαν,ιδιως καποιοι που περασαν <συριζα>

Δεν ξερω ρε παιδια αλλα οταν ακουσα το ".............πιστευω στην Ελλαδα :fahne90:, πιστευω στο Χρηστο" κατι επαθα.Με.....ακουμπησε!!!!!!!! :slapface:
Μηπως τελικα την εχουμε παρεξηγησει :damnyou: την κοπελα? Εχει ηθικες :blink: και χρηστιανικες αρχες :BDGBGDB55:
:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

Σπυρο αυτα ειναι κακιες,μεγαλες κακιες ,ξεχνας την υπερπολυτιμη προσφορα των εν ενεργεια βουλευτων -καλλιτεχνων .Να ρωτησω και κατι προχθες πηρε το ματι μου σε καποιο καναλι 2 αξυριστους υποψηφιους Ν.Δ και Πασοκ, που δεν τους εχω ξαναδει ποτε,αυτοι γιατι ηταν αξυριστοι επειδη ηταν στις φωτιες και δεν προκαμαν να ξυριστουν?

Re: Απάντηση: Σταυρωστε την...

Μακάρι να μπορούσα να γράψω τι έχω μάθει απο φίλους μου για το τί γίνεται στην Ηλεία αυτή τήν περίοδο.
Μιλάμε για ασέλγεια.

Γιατί δεν μπορείς Σπύρο??

Αν δεν γίνεται, στείλτο μου σε Pm πάντως....

Απο το ενα θεμα στο αλλο θα σας παω.Παραπονεθηκαν για τα αποτελεσματα καποιας δημοσκοπησης,εχει περιπου 1,5 χρονο που εχω γραψει σ αυτο το φορουμ για τις δημοσκοπησεις,ας ψαξουν τα περιφερειακα τουλαχιστον επιτελεια των εταιρειων και τοτε θα καταλαβουν ποιοι πραγματικα κυβερνουν αυτον τον τοπο,χωρις να το ξερουν βεβαια.

Πέτρο μιά και αναφέρεις το θέμα να δείς πώς παρουσίασε σήμερα την δημοσκόπηση τής MRB η Ελευθεροτυπία.
Αφού τα αποτελέσματα δεν βολευουν την εφημερίδα εμφανίζει δίπλα σχoλιο που την απορρίπτει ολοσχερώς παντελώς ανυπόγραφο ή ακόμα χειρότερα με υπογραφή ´Ειδικός Συνεργάτης´.
Αυτό είναι εντελώς αντιδεοντολογικό.
Ντρέπεται αυτός να γραψει με το όνομά του??
Και εάν δικαιωθεί η δημοσκόπηση θα ζητήσει συγνώμη η διευθυνση τής εφημερίδας που εξαπατά τούς αναγνώστες της??
Δεν είναι μόνον οι δημοσκοπήσεις αλλά και οι κομματικές φυλλάδες που κάνουν μαυρη προπαγάνδα..........

Για να μην θυμηθώ δημοσκόπο στίς προηγούμενες εκλογές που μιλούσε για ντέρμπυ .
Και αναφερόταν ως αναλυτής Προέδρου Κομματος,με την έγκριση τού Προέδρου...
Ο ασπρομάλλης αυτός ´έγκυρος´ αναλυτής είχε κάνει και λίγο φυλακή πάντως για κομπίνα χρηματιστηριακή.Μετά τον είδα έξω και συνεργάτη........

Το συστημα ειναι διατρητο,οχι μονο των πολιτικων δημοσκοπησεων,αλλα κυριως των εμπορικων,αν ηξεραν οι καυμενοι τι πληρωνουν και πως λειτουργει το συστημα .Αληθεια εχουν μονιμο προσωπικο οι εταιρειες αυτες και σε τι ποσοστο?πιθανον οι ιθυνοντες των εταιρειων να μην ξερουν το τι συμβαινει σε βαθος,αλλα οφειλουν να το ξερουν

Την σαρρη και το χταποδι οσο τη χτυπας απλωνει.
Αμα παρει εστω και μια ψηφο, δεν παμε καθολου καλα...

Κι επειδη Ντινο δεν παμε καθολου καλα, αυτο εννοειται, θα παρει!!! -bye-

Eνώ ο αρχηγός ε;
Παλικάρι από τα λίγα!

Last edited:
Δημήτρης Θ. said:
Ο αστυνόμος Θεοχάρης είναι βουλευτής?
Ω, ναι!
Και η Σελήνη/Φεγγάρω!
Κοίτα να δεις σουξέ που είχε ο Φωσκολος. :flipout: :flipout: :flipout:

6:45