Σταυρωστε την...

Τι λετε βρε? Και μετα να σταματησει να τραγουδαει λογω ασυμβιβαστου??

Με τιποτα.......:flipout::flipout:

Μπορεί να συνεχίσει το τραγούδι, αρκεί να μην το κάνει επαγγελματικώς (άρθρο 57 Σ), να, όπως τον Ψωμιάδη ένα πράμα.

Απάντηση: Re: Σταυρωστε την...

Μπορεί να συνεχίσει το τραγούδι, αρκεί να μην το κάνει επαγγελματικώς (άρθρο 57 Σ), να, όπως τον Ψωμιάδη ένα πράμα.

Αυτο ειπε!!!!!!!! Ξεκιναει σε ενα μπουζουκτσιδικο τωρα και δηλωσε πως δε θα παιρνει λεφτα!:music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005:

Να δειτε που θα εκλεγει...

Καλά σοβαρολογείτε?
Ρε σεις εδώ η Βάνα Μπάρμπα βγήκε πρώτη Δημοτική σύμβουλος στη ΝΙΚΑΙΑ. Δεν έχουμε το Θεό μας. Η Βαρώνη δημοτική σύμβουλος στο ΠΕΙΡΑΙΑ.
Και μετά μας φταίνε σκοτεινές ξένες δυνάμεις...

Μάρω Κοντού, Κώστας Καράς, Γιώργος Βασιλείου, Ελένη Ανουσάκη
Ε ρε Γκουζγκούνης που μας χρειάζεται

Re: Απάντηση: Σταυρωστε την...

Μάρω Κοντού, Κώστας Καράς, Γιώργος Βασιλείου, Ελένη Ανουσάκη
Ε ρε Γκουζγκούνης που μας χρειάζεται

Εγώ θα διαφωνήσω. Επειδή παρακολουθώ αρκετά συχνά τη δραστηριότητα των κοινοβουλευτικών επιτροπών, όπου εκεί γίνεται η σοβαρή δουλειά και εκεί φαίνεται ποιός πολιτικός δουλεύει και ποιός εργάζεται μόνο για την τηλεόραση, μπορώ να πω ότι υπάρχουν καλλιτέχνες οι οποίοι αποδείχθηκαν αξιοπρεπέστατοι βουλευτές και εργατικοί.

Αυτή τη γνώμη έχω για την Ανουσάκη, την Γκερέκου, την Κουντουρά, την Αιμιλία Υψηλάντη παλιότερα.

Re: Απάντηση: Re: Σταυρωστε την...

Αυτο ειπε!!!!!!!! Ξεκιναει σε ενα μπουζουκτσιδικο τωρα και δηλωσε πως δε θα παιρνει λεφτα!:music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005:

Τα παιρνει ολα ο Τερλεγκας δλδ?

top_photo2.jpg

Ετσι για να σκάσει η Νανά Μούσχουρη...

Ψαξε στην καρδιά σου να βρείς
Το μυστικό που χρόνια ζητάς
Ψαξε στήν καρδιά σου να βρείιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιις
Τι ναν´αυτό που γι´αυτό ξενυχτάς
Ποιό νάν´αυτό το μυστικό
Μήπως ζητάς ότι κι´εγώ??

Απο προεκλογική ομιλία τής Βαρώνης Φόν Ρουφφίν.

Γ.... το ξ..σταύρι μου που λένε.
Να δούμε ποια θα πρωτοσταυρώσουμε:flipout:
Και σε παρακλώ όχι Νανά, Νάνα το λένε το κορίτσι.