Σταυρωστε την...

Για την Σαρρή δεν μου καίγεται καρφί...Αυτό που όμως δεν μπορώ να ξεπεράσω είναι η μη εκλογή του Παιτέρη....Πλήγμα για τον τόπο... :p

Δηλαδή, θέλετε να πείτε ότι οι βουλευτές που πήραν την έδρα από την Εφούλα και τον Παιτέρη, θα προσφέρουν περισσότερο έργο? Και επιπλέον, αισθάνεστε την οικογένειά σας, την δουλειά σας και τα λεφτά σας ασφαλέστερα στα χέρια τους ? ΧΑ !!!

Απάντηση: Re: Σταυρωστε την...

Και επιπλέον, αισθάνεστε την οικογένειά σας, την δουλειά σας και τα λεφτά σας ασφαλέστερα στα χέρια τους ? ΧΑ !!!

Οχι...αλλά το αντίδοτο σε αυτούς σίγουρα δεν είναι η Σαρρή και τα παρόμοια φαινόμενα...Και νομίζω ότι ο Ελληνικός λαός σιγά-σιγά αρχίζει να το αντιλαμβάνεται...Και δεν είναι νομίζω τυχαίο το γεγονός ότι σε αυτές τις εκλογές διαφαίνεται επιτέλους μια τάση ότι δεν είναι πλέον αρκετή η απλώς αναγνωρισιμότητα μέσω των ΜΜΕ για την κατάκτηση μιας βουλευτικής έδρας-φαινόμενο που νομίζω ότι είχε φτάσει στην υπερβολή τα προηγούμενα χρόνια...
Ελπίζω αυτή η τάση να επιβεβαιωθεί και ενδυναμωθεί τα επόμενα χρόνια γιατί αλλιώς η δημοκρατία μας θα καταντήσει ολοκληρωτικά έρμαιο των τηλεοπτικών κουτιών και των συμφερόντων που επιμελώς κρύβονται πίσω τους...