SteelSeries Siberia V2 HELP !!!!

Tektonas

Senior Member
3 May 2014
517
http://www.skroutz.gr/s/4625756/SteelSeries-Siberia-v2.html

Kai

http://www.skroutz.gr/s/1649514/SteelSeries-Siberia-V2-USB-Virtual-Surround-7-1.html

Παιδιά , καίγομαι , έχουν πάρει φωτιά τα μπατζάκια μου και χρειάζομαι βοήθεια.

Τα μαγαζιά δεν μπόρεσαν να με πληροφορήσουν , οποτε κρέμομαι κυριολεκτικά από εσάς.

Ερωτήσεις :

Είναι τα ΙΔΙΑ ακουστικά? Δηλαδή και το πρώτο Link και το Δεύτερο αναφέρονται σε 7.1 κανάλα Ακουστικά????

Εγώ νομίζω πως ΟΧΙ γιατί τα πρώτα κάνουν πολύ πιο φθηνά από τα δευτερα που κάνουν 110 euro.

Ακόμα θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να τα συνδέσω με την ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΟΥ.

Ο λόγος που το λέω αυτό είναι διότι , έχω δει PC που έχει ακουστικά με δυο "τσουτσουνακια" και έχω δει ακουστικά σε τηλεόραση με 1 "τσουτσουνακι" ( ψείρες για να είμαι πιο συγκεκριμένος ).

Άρα , αν τα steelseries siberia v2 έχουν δυο "τσουτσουνακια" , θα μπορώ να τα συνδέσω στην TV?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

P.X. ένα καλώδιο που να έχει δυο θηλυκές υποδοχές για τα δυο "τσουτσουνακια" , το οποιο καλώδιο από την άλλη πλευρά έχει 1 "τσουτσουνακι" για την TV.

Πείτε μου σας παρακαλώ οποιος γνωρίζει , Ευχαριστώ.

Αν λέω ασυναρτησίες , αν τα ακουστικά τα 7κανάλα κοστίζουν 100 + euro , αν ΔΕΝ μπορώ εν τελει να τα συνδέσω με TV , μπορείte ΕΣΕΙΣ να μου προτείνεται ακουστικά ( headset ) με μικρόφωνο 7 κανάλα η ΕΣΤΩ 5 κανάλα που να κάνουν για TV ????

Θα σας είμαι υπόχρεος διότι από ακουστικά δεν γνωρίζω τίποτα , το μονο που ξέρω και θέλω είναι να είναι 5 η 7 κανάλα και να μπορώ να τα συνδέσω στην 3.5mm υποδοχή που έχει η τηλεόραση μου.

Ευχαριστώ και πάλι.

EDIT:

Παιδιά , πείρα ένα τηλέφωνο σε μικρό skroutzo μάγαζο και πέρα από το ότι είναι όντως 7.1 καναλιών , μου είπαν ότι τα ΔΥΟ "ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΑΚΙΑ" αφορούν ( το ένα ) το μικρόφωνο ( και το δεύτερο ) τα ηχεία , αλλα δεν ξέρω κατά ποσον είναι αυτό αλήθεια διότι έχω δει ακουστικά ΧΩΡΙΣ μικρόφωνο τα οποια έχουν ΠΑΛΙ δυο "τσουτσουνακια".

Τα φώτα σας please D:

Χαλάρωσε ,
7 ή, 7.1 ή έστω 5.1 κανάλια κ.ο.κ. δεν έχει καμιά ουσία να κοιτάς για ακουστικά.

Δυο συνδέσεις μια για ήχο και μια για το μικ είναι λογικό να έχουν εφόσον αυτό θες, headset.
Θα είναι και διαφορετικό χρώμα για να μη μπερδεύεσαι όταν τα συνδέεις

Μάλιστα.

Τώρα συνειδητοποίησα γιατί ο κόσμος τρέχει ( οποιος μπορεί ) για home cinema πολλών καναλιών αντί να βολευτεί με headset.

Δεν είναι το ίδιο πράμα >.>

Εντάξει , θα μπορούσε και να με πληγώσει αυτή η διαπίστωση που μόλις ανέφερες , αλλα δεν αγαπάω τόσο τον ήχο όσον την εικόνα.

Οποτε ότι ακουστικά και να πάρο , εντάξει θα είμαι , αλλα επειδή διάβασα κάπου ότι ήταν 7.1 καναλιών , μου άστραψε το μάτι :p

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και για την πληροφορία που μου επιβεβαίωσες , ότι το ένα τσουτσούνι είναι για mic και το άλλο για ήχο.

Εγώ έχω δει ηχεία ΧΩΡΙΣ mic που και ΠΑΛΙ έχουν δυο "τσουτσουνακια" , αλλα θα βρω την άκρη.

Ευχαριστώ και πάλι για την διαφωτιστική σου απάντηση.

Μάλιστα.

Τώρα συνειδητοποίησα γιατί ο κόσμος τρέχει ( οποιος μπορεί ) για home cinema πολλών καναλιών αντί να βολευτεί με headset.

Δεν είναι το ίδιο πράμα >.>

Εντάξει , θα μπορούσε και να με πληγώσει αυτή η διαπίστωση που μόλις ανέφερες , αλλα δεν αγαπάω τόσο τον ήχο όσον την εικόνα.

Οποτε ότι ακουστικά και να πάρο , εντάξει θα είμαι , αλλα επειδή διάβασα κάπου ότι ήταν 7.1 καναλιών , μου άστραψε το μάτι :p

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και για την πληροφορία που μου επιβεβαίωσες , ότι το ένα τσουτσούνι είναι για mic και το άλλο για ήχο.

Εγώ έχω δει ηχεία ΧΩΡΙΣ mic που και ΠΑΛΙ έχουν δυο "τσουτσουνακια" , αλλα θα βρω την άκρη.

Ευχαριστώ και πάλι για την διαφωτιστική σου απάντηση.

Πες ότι ήθελες ηχεία 5.1 ,
Μπροστά: αριστερά & δεξιά και κεντρικό
Πίσω: αριστερά & δεξιά
Συν ένα Subwoofer (το τελεία 1)

Σύνολο 6

Άρα 3 στερεό συνδέσεις θα ήθελες, τρία στερεοφωνικά καρφια/jack
Άρα ναι για να συνδέσεις πολλά κανάλια θα ήθελες πολλές συνδέσεις

Αλλά για δυο ηχεία – δυο είναι τα ακουστικά,
Αρκεί stereo σήμα, δυο κανάλια.

Γενικά όλα αυτά τα ακουστικά που διαφημίζουν 5.1 κ.ο.κ. δεν σε αφορούν, δε θα κάνουν και πολλά. Έτσι κι αλλιώς ο ήχος από δυο ακουστικά θα βγει.

Οποτε 5 κανάλια 5 ηχεία και 1 subwoofer ( το 5.1 ).

Αυτά για να είμαι ειλικρινείς , με όσα έχω δει στο avclub τουλάχιστον , είναι το λιγότερο , ΕΚΤΟΣ αν μένεις σε μονοκατοικία αλλα και πάλι , τα 2.000 euro δεν σε φτάνουν.

Θέλεις αλλα τόσα ( το λιγότερο ) για να γκρεμείσεις κουφoματα και τοίχους ώστε να περάσεις τις καλωδιώσεις και να κανεις μόνωση.

Το home cinema με πολυκάναλο ήχο και όχι με ένα μονο wooferaki , είναι πολύ μπελαλίδικο και ακριβό.

Απορώ αν αξίζει τον κόπο κάτι τέτοιο μιας και δεν έχω ακούσει ποτε πολυκάναλο ήχο.

Δεν νομίζω όμως να χάνω και πολλά...

Επίσης ( sorry για το off topic ) αν είναι να ξοδευτείς και να ταλαιπωρηθείς τόσο πολύ , τότε πρέπει να το κανεις ΚΑΛΑ , που σημαίνει ΚΑΙ προβολέα , μαζί με γκρέμισμα-φιαξιμο χοροu και με συνδέσει πολυκάναλου.