ΣΤΕΛΙΟ ΣΙΔΕΡΑΚΗ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.....

Ενα μεγαλο ευχαριστω και απο μενα,εισαι παντα μαζι μας και φυσικα εισαι το υπ αριθμον 1 μελος του avclub

ΒΛΑΣΙΔΗΣ said:
Στέλιο σε ευχαριστούμε...

Όμως προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον έτερο Καππαδόκη, διότι το www.avforum.gr δημιουργήθηκε από δυο. Τον Στέλιο Σιδεράκη και τον Ανδρέα Καφάτο.

Προσυπογραφωντας δειτε και αυτο

Το οποιο εχει και συνεχεια..!

Μεχρι και σε καρτελες φτανει, οριστε το αρχειο που θελατε..

Last edited:
Μόνο ένα θα γράψω.
Για όσους φίλους λέγανε ή και λένε ακόμα, πως υπήρχε μόνο συμφεροντολογική εξάρτηση του AVFORUM από τον Στέλιο:

Το πιο εκπληκτικό πράγμα για μένα ήταν όταν μου ζήτησε, μαζί με τον Βαγγέλη τον Νικολουδάκο, να αναλάβω τις τύχες της AUDIO.
Αυτά που πρέσβευα και πραγματευόμουν επί μακρόν, δεν είχαν καμία μα καμία σχέση με την άνοδο των πωλήσεων του Σιδεράκη...
Οπότε ήταν φυσικό να αιφνιδιαστώ και ο Σιδεράκης να πάρει ως άνθρωπος πολλούς πόντους από μένα.

Στέλιο σου εύχομαι γρήγορη ανάκαμψη.:)

'Εχοντας μιλήσει μόλις χτες με το Στέλιο θεωρώ ότι δεν χρειάζεται να γράψω τίποτα εδώ, λόγια παρηγοριάς γιά το θεαθήναι.
Είναι σίγουρο ότι θα ανακάμψει.
Είναι σίγουρο επίσης ότι από το avforum δεν έβγαλε δραχμή. Και θα μπορούσε να είχε βγάλει χοντρά λεφτά.
Αυτό ας το μάθουν μερικοί και ας μην το ξεχάσουν κάποιοι άλλοι.

__Στέλιο, τα είχα γράψει και στο avforum... Εχεις την αγάπη και τη βαθύτατη εκτίμηση ενός πιτσιρικά (δύσκολο αυτό). Προσυπογράφω 100% το πρώτο μήνυμα του Γιάννη, αλλά θέλω να πω και το εξής:

__Πάντα το avforum, ήταν για 'μένα (καθώς ειμαι και Moderator σε forum με video games, αλλά και χρήστης του internet απο τις πρώτες - πρώτες μέρες του στην Ελλάδα, άρα και διάφορων forums κλπ), σημείο αναφοράς. Οχι μόνο ως AV, αλλά ως forum γενικότερα. Είδα πράγματα (οκ, μαζί και στενάχωρα πράγματα, που όμως ήταν τόσα λίγα και τόσο "μικρά") που νόμιζα ότι είχαν εκλείψει. Αξίες που παρόλο που ήμουν ακόμη πιο πιτσιρικάς απ' ότι τώρα (άρα και πιο αθώος ίσως), πίστευα ότι δύσκολα θα συναντήσω. Ανθρώπου εξαιρετικούς και ενδιαφέροντες, ζεστούς μα και ψαγμένους, με γνώσεις αλλά και χαμηλούς τόνους, άρα καλούς, "σοφούς" ανθρώπους. Δεν ήταν πάντα ρόδινα όλα, αλλά αυτό το έκανε πιο "πραματικό", άλλωστε ως σύνολο το forum ήταν σε εξαιρετικά επίπεδα. Είδα πράγματα που δε θα τα περίμενε κανείς να συναντήσει εύκολα, όχι μόνο στο internet, αλλά και έξω απ' αυτά. Είδα πολύ αγάπη, απλότητα, ενδιαφέρον και πάθος, αξιοπρέπεια, φιλότιμο, ευγένεια, κέφι, χαβαλέ, προβληματισμούς και ενδοσκόπηση. Είδα ανθρώπους να μου συμπεριφέρονται ως ίσο, παρόλο την (πολλές φορές), μεγάλη διαφορά ηλικίας.

__Και ξέρεις τι νομίζω για όλα αυτά; Τι μέχρι τώρα έχω διδαχτεί επί του πρακτέου απ' τη μικρή μου διαδρομή; Οτι το καράβι συγκεντρώνει και τους ανάλογους ανθρώπους, ανάλογα με με τον καπετάνιο.

__Αυτό, τίποτε άλλο. Σ' ευχαριστώ για όλα τα ταξίδια...

Last edited:
STEZAR σε ευχαριστούμε για όλα και ελπίζουμε να σε δουμε στην παρέα μας ξανά.
Με το καλό να ξεμπερδέψεις απ´'ολα...

Κώστας Ποτακίδης seven said:
Ρε συ Βασίλη το μοντέλο στην φωτό πιο είναι ?
__Ο μέλλοντας σύζυγος της Nicole Kidman ή της Angelina Jolie (θα δω ποια μαγειρεύει καλύτερα και τότε θα διαλέξω γιατί είμαι σε δίλημμα). Τον λένε "Βασίλη Photoshop Παπαδημητρίου".

--- :D -- :D -- :p -- :D -- :D ---​

__Οχι, όχι κυρίες και κύριοι, ούτε ίχνος photoshop!! :D :cool: Απλά κουρεύτηκα και έγινα άνθρωπος!! :p Μετά πήγα και έβγαλα μερικές φωτό για το βιογραφικό μου σημείωμα. Πρέπει να βγήκαν καλές, απ' ότι βλέπω! :p Μέσα στην βδομάδα επιστρέφω την Θεσσαλονίκη, οπότε σίγουρα θα ανέβω απ' το μαγαζί για το "καλορίζικο" και την καλησπέρα μου. Βέβαια, ελπίζω να μη σε βρω εκεί και να μου πουν: "Ποιός; Πλάκα με κάνεις; Αυτός πήρε άδεια για καλοκαιρινές διακοπές, ξαναέλα σε ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ." :D

Θεωρώ, ότι τα ευχαριστώ που θα μπορούσα να δώσω στον Στέλιο είναι λίγα.

Έχω όμως μία πρόταση.

Επειδή, απ' ότι έχω καταλάβει το πρόβλημα του Στέλιου είναι οικονομικό και επειδή, όλοι μας επωφεληθήκαμε από το μεράκι του, να ανοίξουμε ένα λογαριασμό όπου άλλος 10 άλλος 50 άλλος 100 ευρώ, να τον βοηθήσουμε.

Εάν το διαβάζει, ό φίλος μας Στέλιος, ας θεωρήσει την πρότασή μου σαν το λιγότερο που μπορούμε.

Σ' ευχαριστώ
Παναγιώτης