Stephen King overdose

Ο David Yates (Harry Potter) ήταν μέχρι πρόσφατα
o "εκλεκτός" της WB να σκηνοθετήσει το "The Stand"
για την μεγάλη οθόνη και πιθανότατα σε 3 συνέχειες ....

ήταν όμως ... γιατί τώρα ακούγεται ένα άλλο όνομα

... του κολλητού του Mat Damon

Το Dark Tower μας τελείωσε ...

Η Universal το έκοψε

Μας έμεινε το αφιέρωμα
Κρίμα, αν και όπως είχα γράψει, ο Ρον Χάουαρντ δεν ήταν και η καλύτερη επιλογή.
Πάντως ένα τέτοιο έπος, σαν τους Πύργους, ήθελε πολύ τσαγανό (εκατομύρια) που αν δεν "έπιανε", θα ήταν μεγάλη ζημιά.
Όπως και να 'ναι, :grinning-smiley-043 για το αφιέρωμα!!!

Εταιρία παραγωγής για τις ταινίες
μετά τις περικοπές μπορεί να ψάχνουν ακόμα

αλλά κανάλι για την (ή τις) τηλεοπτική σειρά βρήκαν

όπως ανακοίνωσε ο Brian Grazer ήρθαν σε συμφωνία με τo HBO

Εταιρία παραγωγής για τις ταινίες
μετά τις περικοπές μπορεί να ψάχνουν ακόμα

αλλά κανάλι για την (ή τις) τηλεοπτική σειρά βρήκαν

όπως ανακοίνωσε ο Brian Grazer ήρθαν σε συμφωνία με τo HBO

Τελικά, δεν τελείωσε η ιστορία. Και βέβαια το HBO είναι ίσως το ποιο κατάλληλο κανάλι, για να αποτυπώσει αυτή την ίσως ποιο ολοκληρωμένη (κατ' εμένα) ιδέα του Steven King.
http://moviesblog.mtv.com/2011/10/25/dark-tower-hbo-brian-grazer/

Μέσα στις επόμενες 2 εβδομάδες σύμφωνα με το deadline
θα αποφασισθεί η τύχη του μεγαλεπήβολου project του
The Dark Tower (3 ταινίες , 2 tv seasons)

Την απόφαση θα την πάρουν τα studio της Warner που
έδειξαν ενδιαφέρον αφού η Universal αποσύρθηκε.

Επίσης σύμφωνα με το deadline
Bardem is out , Crowe steps in

Τέλος η συμφωνία με το HBO συνεχίζει να υφίσταται ακόμα
αν και χωρίς επίσημες ανακοινώσεις ...

Ενα από τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του Κing είναι ο λεπτομερής τρόπος με τον οποίο
περιγράφει την παραμικρή στιγμή, τόσο που νομίζεις οτι την ζεις ή παρακολουθείς από κοντά
όντας αόρατος. Αυτό είναι και ένα μειονέκτημά του και ευθύνεται για τις κοιλιές πιστεύω...
Ταλαντούχος χωρίς αμφιβολία, ανυπομονώ για τις τρεις ταινιούλες αλλά και για το bag of bones!

Ενα από τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του Κing είναι ο λεπτομερής τρόπος με τον οποίο
περιγράφει την παραμικρή στιγμή, τόσο που νομίζεις οτι την ζεις ή παρακολουθείς από κοντά
όντας αόρατος. Αυτό είναι και ένα μειονέκτημά του και ευθύνεται για τις κοιλιές πιστεύω...
Ταλαντούχος χωρίς αμφιβολία, ανυπομονώ για τις τρεις ταινιούλες αλλά και για το bag of bones!

το bag of bones έχει κυκλοφορήσει

Λοιπόν modis αναφερόταν ως μινι σειρά και δεν πήρα πρέφα ότι κυκλοφόρησε. Το είδα
φυσικά μόλις μου το είπες... Ε ήταν μέτριο όπως λέει ο Κώστας κυρίως επειδή περιμένεις
κάτι πιο τρομακτικό και ατμοσφαιρικό.
Θα το χαρακτήριζα ως μεταφυσικό δράμα, λίγο χλιαρό δηλαδή.... Ενώ μου αρέσει ο Μπρόσναν
γενικά, στην ταινία δεν με τρέλανε. Μπορώ να πώ ότι η στάση του και η αποδοχή του γεγονότος
ότι η γυναίκα του επικοινωνεί από τον κόσμο των νεκρών ήταν πολύ ήπια, λες και είναι λογικό
βρε παιδί μου... ξέρεις τώρα βαρέθηκε το πνέυμα και είπε να περάσει μια βόλτα.

Αλλιώς πιάνει στο χαρτί, αλλιώς πιάνει στο πανί...

Αν κάψουν και τους "Πύργους" θα είναι........ τι να πω; Όσο για το σάκο με κόκαλα; Απογοήτευση, όχι σε σύγκριση με το βιβλίο (αυτό θα ήταν ουτοπία) αλλά ο χειρισμός της ήταν άτεχνος, απ' όσο θυμάμαι, ο Μπρόσναν δε, περισσότερο σαν τραπεζίτης μου έκανε, παρά συγγραφέας.

Τελικά δεν θα δούμε το φιλόδοξο αυτό project να υλοποιείται και να μεταφέρεται στην μικρή και μεγάλη οθόνη
μιας και σύμφωνα το variety μετά την universal το "έκοψε" και η wb.

Τελικά δεν θα δούμε το φιλόδοξο αυτό project να υλοποιείται και να μεταφέρεται στην μικρή και μεγάλη οθόνη
μιας και σύμφωνα το variety μετά την universal το "έκοψε" και η wb.

...έρχεται όμως η Media Rights Capital να σώσει την κατάσταση. Η εταιρία φαινεται να εχει την "ιπποδύναμη" για να τραβηξει το project.

http://www.deadline.com/2012/08/did...old-on-the-ground-by-dropping-the-dark-tower/

Αρκεί να δούμε κάτι καλό και να μην είναι του συνηθισμένου (μετρίου) επιπέδου που συνήθως είναι οι τηλεοπτικές ή κινηματογραφικές μεταφορές των έργων του Stephen.
Είδωμεν.

Πάντως έρχεται και το remake της Carrie!..

Με την Chloe Moretz στον ομώνυμο ρόλο και την Julianne Moore στον ρόλο της νευρωτικής μητέρας της.

http://www.toofab.com/2012/08/23/carrie-remake-chloe-moretz-julianne-moore-photos/

Κάπου εδώ ειναι που αρχίζω να καταριέμαι την έλλειψη ιδεών στις ΗΠΑ :p

Τι τους φταίει η καημένη η Carrie; Η σκηνοθέτις το μόνο αξιόλογο που έχει κάνει είναι το Boys Don't Cry και αυτό το έκανε 2 φορές επειδή δεν της πέτυχε το πρώτο!

Η Moore δεν με πείθει για μητέρα.

Παρ' όλα αυτά, ποιος ο λόγος για ένα τέτοιο ρημέικ; Σε δουλειά να βρισκόμαστε, ή όπως λέει ο Κώστας, έλλειψη ιδεών. Όσο για την Moore, νομίζω ότι μπορεί να πάρει το ρόλο και να τον τιμήσει, αλλά το ερώτημα εξακολουθεί να ισχύει. Ποιος ο λόγος;