Στερεοφωνικός ή Πολυκάναλος ενισχυτής για ακρόαση audio;

Το βασικό είναι ότι ακόμη δεν μας έχεις πει ποια ηχεία έχεις και σε τι χώρο παίζεις...
Ή εγώ δεν το έχω προσέξει.

Σε μικρό χώρο αν δεν ακούς δυνατά, ο Kingrex θα παίξει σε συμπαθητικές στάθμες με ηχεία των 89DB /4Ω.
Αν θέλεις να κουνήσεις μεγάλο χώρο, απλά ξέχασε τους μικρούς τρίπαθους.

Το βασικό είναι ότι ακόμη δεν μας έχεις πει ποια ηχεία έχεις και σε τι χώρο παίζεις...
Ή εγώ δεν το έχω προσέξει.

Σε μικρό χώρο αν δεν ακούς δυνατά, ο Kingrex θα παίξει σε συμπαθητικές στάθμες με ηχεία των 89DB /4Ω.
Αν θέλεις να κουνήσεις μεγάλο χώρο, απλά ξέχασε τους μικρούς τρίπαθους.

Ηχεία έχω τα Emphasis 5 της Roister, προς το παρόν τα έχω στο υπνοδωμάτιο μου αλλά ίσως αργότερα να θέλω να τα βάλω και σε σαλόνι.
Mάλλον θα πάω κάποια μέραστην αντιπροσωπία με τα ηχεία μου να ακούσω σε αυτά.
Ίσως επίσης θα πρέπει να πάω να ακούσω και κάποιον άλλον ενισχυτή από αυτούς που μου προτείνατε, απλά φοβάμαι ότι αυτοί θα με εντυπωσιάσουν από την ένταση και θα μπερδευτώ χωρίς να μπορέσω να βγάλω συμπέρασμα.

Απάντηση: Re: Στερεοφωνικός ή Πολυκάναλος ενισχυτής για ακρόαση audio;

Δεν είμαι σίγουρος ότι θα σου φτάσει η ισχύς των kingrex/trends. Θα σου πρότεινα να ζητήσεις να δανειστείς ένα κομμάτι για ακρόαση σπίτι σου.

Καλημέρα!
.

Mια δοκιμη με τα ηχεια σου δεν βλαπτει....!-bye-

Μ'έναν πρόχειρο υπολογισμό, την ένταση που άκουσες με τα Klipsch στο μισό του volume αποκλείεται να την πάρεις με τα δικά σου ηχεία, ακόμα και αν βάλεις το volume στο τέρμα.H διαφορά ευαισθησίας των 8db είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ!
Προσωπικά δεν θα σκεφτόμουν λύση Trends ή KingRex με τα ηχεία σου.

Τελικά πήγα και άκουσα Trends και Kingrex στα ηχεία μου.
Ο Trends έχει περισσότερο gain και η ένταση είναι λίγο υψηλότερη.
Προσωπικά ο Kingrex μου άρεσε περισσότερο, μου φάνηκε πιο πιστική η μουσική χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο Trends δεν είναι καλός.
Ακόμα και στα ηχεία μου (89 dB/Wm) η ένταση μου ήταν ικανοποιητική. Οπότε αγόρασα τον Kingrex.
Παιδιά ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας, προσωπικά πιστεύω ότι κανείς πρέπει να τα ακούσει αυτά τα συστηματάκια δε λέω τίποτα άλλο απλά ας κάνει μια δοκιμή.