Στερεογράμματα

Πωλείται τσέχικο αψέντι σε τιμή ευκαιρίας.
Είναι τόσο καλό που όχι μόνο τα στερεογράμματα θα βλέπετε, αλλά και τον ίδιο τον αποστολέα να χορεύει με στρίγκ μέσα στην εικόνα. Το αληθώρισμα μόνιμο μετά από το τρίτο ποτήρι!
Αρχική τιμή 200 ευρώ/μπουκάλι!

Κάποιο walkthrough να μην κάνουμε σαν τα χαζά μπροστά στις οθόνες μας; Σέρνονται και επιληψίες τελευταία...

Τασο, Ντινο,Παναγιωτιδη,Μιχαλη,

απο 500 ευρω εκαστος να μην αρχισω και #$@!^@&!#@*!(#)!

ακουμπησα την μυτη μου στην οθονη ,η οθονη τουμπαρε επεσε πανω στο τζαμι και εσπασαν και τα δυο

ολογραμματα δεν θελατε ......θα σας σιαξω εγω....

Αυτό με την μύτη είναι hint?
Τι την μύτη μου κολάω στο μόνιτορ...
Τι αλοιθωρίζω...
Τι ψωμάκια έχουν αρχίσει να μου πετάνε στο γραφείο...
Τίποτα! Απλά ζαλίζομαι τώρα...
Λες να ανάψω κανένα ναργιλέ, να πιώ και κανένα αψεντάκι και να δώ τα στερεογράμματα;

Ο πιό εύκολος τρόπος σε μερικά από αυτά είναι να κάνεις scroll down Και να δείς την λύση....

δεν χρειάζεται να ακουμπήσετε τίποτα.
Πάτε σε μιά απόσταση γύρω στους 10-15 πόντους.
Προσπαθείτε να αφήσετε τα μάτια στο άπειρο δηλ να βλέπουν πίσω από την οθόνη απέναντι, έτσι ώστε να βλέπει κάθε μάτι το αντίστοιχο μισό (αν είναι μιά εικόνα) ή την αντίστοιχη εικόνα.
Μη σας ξεφύγουν τα μάτια και κοιτάξουν ή συγκεντρωθούν πάνω στην επιφάνεια της οθόνης.
Σε λίγα δλ θα δείτε στο κέντρο να σχηματίζεται η στερεοσκοπική εικόνα

Απάντηση: Re: Στερεογράμματα

Τασο, Ντινο,Παναγιωτιδη,Μιχαλη,

απο 500 ευρω εκαστος να μην αρχισω και #$@!^@&!#@*!(#)!

ακουμπησα την μυτη μου στην οθονη ,η οθονη τουμπαρε επεσε πανω στο τζαμι και εσπασαν και τα δυο

ολογραμματα δεν θελατε ......θα σας σιαξω εγω....

:flipout: Αμάν βρε φίλε σκέτη καταστροφή είσαι.... μα καλά ποιος είσαι.. ο Γκάνταλφ;;

Το κόλπο της μύτης είναι απλό. Ακουμπάς την μυτούλα σου στο μόνιτορ, και απομακρύνεσαι σιγά σιγά με το απλανές βλέμμα. Αυτό βοηθάει να παραμείνει το βλέμμα απλανές...

Αν δεν μπορείτε να πετύχετε αυτό το απλανές βλέμμα:

StonedSmiley.gif

εναλλακτικές λύσεις όπως ήδη ειπώθηκαν από τους προλαλλήσαντες είναι το μπουκαλάκι με το αψέντι, ο ναργιλές κλπ...

Ανέξοδη λύση είναι να ρίξετε τρία τέσσερα χαστούκια στα μούτρα σας, κοιτώντας στον καθρέφτη και... μπάπ... αμέσως με την ζαλάδα στην οθόνη!!:flipout: :flipout:

Το στερεόγραμμα θα εμφανιστεί ο δια μαγείας!!

Προσέξτε μόνο μην καταντήσετε έτσι:

3628768_2cae465fcd.jpg

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ!!! :SFGSFGSF: Δεν ειχα ξαναδει κατι τετοιο!!
Δυσκολευτικα στην αρχη αλλα το αποτελεσμα ηταν ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ!! :firstprize:
Ευχαριστω παιδια! :grinning-smiley-043

υπάρχει σίγουρα...
αλλά δεν γνωρίζω.
Κάνε ένα ψαξιματάκι..

εκτός από τα στερεογράμματα αυτά, υπάρχουν και στερεοσκοπικά ζευγάρια.
Θα ψάξω και θα σας βρω...

Τα κατάφερα!:firstprize:

Καλά, το διπλάνο πάνω από το Παρίσι όλα τα λεφτά!

Μόνο το πρώτο μου 'πεσε λίγο μικρό και δεν το κατάφερα.