Στερεογράμματα

Απάντηση: Mind Trap

Αμα ξαναδω πουθενα να γραψετε αποψη για προβολεα θα πλακωθουμε ασχημα...........:argue:

Μπορει καποιος να μαρκαρει πανω σε μια φωτο μονο αυτο που βλεπει γιατι θα κοψω φλεβες? :devil-smiley-029:

Re: Απάντηση: Mind Trap

Μαγεία!!! :worshippy: :Banane0: :Banane0:
sphinx800.jpg

χεχεχε,
Η Σφιγγα!

Ελα Χρησταρα!

Λοιπόν Χρήστο... κόλλα την μύτη σου στην οθόνη (πρόσεχε να μην σε βλέπει κανείς και νομίζει ότι την... βρίσκεις με το PC σου) και απομακρύνσου σιγά σιγά χωρίς να εστιάζεις το βλέμμα σου... βουαλά!

Last edited:
Re: Mind Trap

Γυναίκα κλείσε ραντεβού με τον οφθαλμίατρο.
I can't see a fu$#^ing thing:blink: :blink:

Χρήστο ΜΗΝ προσπαθείς να δεις την φωτογραφία σε κάποιο σημείο.

Κοίτα με ένα απλανές βλέμα (το βλέμα της αγελάδας) και θα σου εμφανιστεί μπροστά σου.

Κανε defocus τα μάτια σου και θα το δεις.

Χρήστο ΜΗΝ προσπαθείς να δεις την φωτογραφία σε κάποιο σημείο.

Κοίτα με ένα απλανές βλέμα (το βλέμα της αγελάδας) και θα σου εμφανιστεί μπροστά σου.

Κανε defocus τα μάτια σου και θα το δεις.

Δηλαδη θες να κανω την αγελαδα? Εχω γινει που εχω γινει σαν το βο ι δι, αμα παρω και το βλεμα ..........θα ειμαι σαν "αμφι-βο ι δακλας"........:flipout::flipout::AFADF0:

Παιδια , σιγα σιγα. Κατσε να ηρεμησω γιατι τα εχω παρει με δαυτα.....να σβησω και το τσιγαρο γιατι μου κανει πεπλο, και ξαναπροσπαθω.......

Απάντηση: Re: Mind Trap

Εγώ το 'χω καταφέρει με κανα-δυο στερεογράμματα σε χαρτί αλλά μ' αυτά... τζίφος!:ADFAD2:

Μπορει να ειναι τα μεν pal , και τα δε ntsc.

Τι να σου πω? Powerstrip παιζεις ??

Τασο η τελευταια , εχει να κανει τιποτα με κανα κατοικιδιο ???????????? Καμπια , σκουλικι , τιποτα τετοιο ????????

Re: Mind Trap

Πολυ μου αρεσε αυτο Τασο. Δεν θα το πω ομως.
Χρηστο για να σε βοηθησω λιγο, αυτο που ψαχνει ειναι ενα προσωπο.

γμτ!!! μου ξεφυγε...

"Μην τρελλενεσαι. Αυτα τα πραγματα θελουν υπομονη. Απολαυσε το"

Ρε παιδιά, το πρόσωπο είναι δύσκολο. Ακόμη κι εγώ που τα βλέπω κατευθείαν έψαχνα να βρώ τι είναι πόσο μάλλον ο κακόμοιρος ο Χρήστος.

Χρήστο αλλαξε τα timings μπας και τα δείς!:flipout: :flipout:

Ρε παιδιά, το πρόσωπο είναι δύσκολο. Ακόμη κι εγώ που τα βλέπω κατευθείαν έψαχνα να βρώ τι είναι πόσο μάλλον ο κακόμοιρος ο Χρήστος.

Χρήστο αλλαξε τα timings μπας και τα δείς!:flipout: :flipout:

Κατσε να βαλω τα μακ γυαλια μου μπας και ...-bye-