Στέργιο Κακαλιέ χρόνια πολλά!

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας! Να είστε όλοι καλά!

Είναι αλήθεια ότι έχω εξαφανιστεί εδώ και 1,5 χρόνο, αλλά όχι μόνο από το avclub. Και στις face to face συναντήσεις είμαι ο μεγάλος απών.
Χαρακτηριστικό είναι το ότι είδα τον Παναγιωτίδη στην Αθήνα μετά από κανα 10μηνο που είχα να τον δω. Και να φανταστείτε ότι σε ακτίνα μένουμε σε απόσταση 2-3 χιλιομέτρων!

Χωρίς να θέλω να απολογηθώ, έχουν αλλάξει διάφορα στη ζωή μου τον τελευταίο καιρό, με κυριότερη τη δουλειά μου. Στην προηγούμενη δουλειά μου καθόμουν σε ένα γραφείο όλη μέρα οπότε η ενεργή συμμετοχή μου στο avclub ήταν εύκολη.
Πλέον όμως και αφού αποφάσισα να...ιδιωτεύσω τα πράγματα έχουν αλλάξει άρδην. Τώρα είμαι ελάχιστες ώρες πίσω από ένα γραφείο, αλλά και τις ώρες που βρίσκομαι εκεί συνήθως παίρνω τηλέφωνα για να μαζέψω υπόλοιπα λογαριασμών πελατών μου.

Καλώς ή κακώς η δουλειά μου μου τρώει πάρα πολύ χρόνο και...εγκεφαλική ενασχόληση και για αυτό το λόγο επέλεξα να απέχω απο τα avclubικά δρώμενα, όπου δε θα μπορούσα να συνεισφέρω όπως θα ήθελα.

Όλα αυτά σε συνδυασμό κάποιων δυσάρεστων καταστάσεων (που δυστυχώς μαθαίνω ότι συνεχίζονται) με βοήθησαν να πάρω την απόφαση της...αποχής.

Με την κάθοδο μου στην έκθεση της Αθήνας διαπίστωσα με μεγάλη μου λύπη ότι δυστυχώς αυτό το κλίμα της πόλωσης, της κλίκας του "εσείς κι εμείς" συντηρείται ακόμα, για να μη πω ότι μεγαλώνει κιόλας.

Άποψη μου είναι ότι αυτό κάποτε πρέπει να σταματήσει για το καλό του hobby, της παρέας, της ανθρωπιάς και της κοινωνικότητας.

Δεν είναι δυνατόν να μιλάμε για κάτι που αγαπάμε τόσο πολύ όπως είναι ο ήχος και η εικόνα και να δημιουργούνται αντιπαλότητες και μίση.

Αυτό που αγαπάμε πρέπει να μας ενώνει και όχι το αντίθετο.

Θα προσπαθήσω να συμμετέχω περισσότερο, ελπίζω να μπορέσω να βάλω μια ρέγουλα στη δουλειά μου σε κάποια φάση.

Σας ευχαριστώ και πάλι για τις ευχές σας, με συγκινήσατε πραγματικά.

ΥΓ: ακόμα magnepan και μπέρια έχω.

Αντε βρέ μαύρα μάτια...

Αλήθεια μας έλειψες.

Δεν ξέρω τι σου λένε και ποιός στα λέει...

Κλίκες δεν υπάρχουν.Υπάρχουν όμως πλέον απόψεις στα πλαίσια του σωματείου και μέλη που συγκλίνουν σε αυτές.Στο τέλος επικρατεί η άποψη των πολλών.Ετσι συμβαίνει,όταν δεν "άρχουν" ένας ή λίγοι.Μέρος της δημοκρατίας είναι...

Βέβαια,για να φθάσουμε στην ισότιμη συμμετοχή όλων των μελών,δεν ήταν εύκολος ο δρόμος.Υπήρξαν κι εντάσεις.Ωστόσο,πλέον έχουμε μπεί σ´έναν κοινό δρόμο και πορευόμαστε όλοι μαζί σε μιά νέα εποχή για το φόρουμ.Η πρόσφατη ΓΣ έδωσε λύσεις σε θέματα που χρόνιζαν,μέσα απο ομόφωνες αποφάσεις...

Καλό θα ήταν,όταν είσαι έτοιμος να συμμετάσχεις κι εσύ απο μέσα...

Last edited:
Αντε βρέ μαύρα μάτια...

Αλήθεια μας έλειψες.

Δεν ξέρω τι σου λένε και ποιός στα λέει...

Κλίκες δεν υπάρχουν.Υπάρχουν όμως πλέον απόψεις στα πλαίσια του σωματείου και μέλη που συγκλίνουν σε αυτές.Στο τέλος επικρατεί η άποψη των πολλών.Ετσι συμβαίνει,όταν δεν "άρχουν" ένας ή λίγοι.Μέρος της δημοκρατίας είναι...

Βέβαια,για να φθάσουμε στην ισότιμη συμμετοχή όλων των μελών,δεν ήταν εύκολος ο δρόμος.Υπήρξαν κι εντάσεις.Ωστόσο,πλέον έχουμε μπεί σ´έναν κοινό δρόμο και πορευόμαστε όλοι μαζί σε μιά νέα εποχή για το φόρουμ.Η πρόσφατη ΓΣ έδωσε λύσεις σε θέματα που χρόνιζαν,μέσα απο ομόφωνες αποφάσεις...

Καλό θα ήταν,όταν είσαι έτοιμος να συμμετάσχεις κι εσύ απο μέσα...

Ίσως να έχω λάθος άποψη...
Εύχομαι ότι καλύτερο!