Steven Spielberg... επάγγελμα: παραμυθάς

images

Να αλλαξεις αβαταρ εσυ :flipout:

Γιατί; Είσαι προληπτικός;

Άλλοι βάζουν τους ενισχυτές τους, εγώ να μη βάλω τον γάτο μου;

:flipout: :flipout: :flipout:

Re: Απάντηση: Steven Spielberg επαγγελμα : παραμυθας

Τατιάνα τώρα ειδα το σχόλιό σου στο πόστ Νο 1.
Μην μέ παρεξηγείς.:grinning-smiley-043
Οι διάλογοί μου με τον Stelio γίνονται καθ´υπερβολήν.
Ειναι το αγαπημένο μας παιχνίδι...Τεό vs Ιστγουντ...:violent-smiley-030::violent-smiley-030:

Στην πραγματικότητα έχω περάσει πολύ καλά βλέποντας ταινίες τού Σπίλμπεργκ...
Αλλως τε μεγάλωσα μέ τον ´Καρχαρία´του 76 ...
Εβγαλα Φρονιμίτες Με Καρχαρία και Θίασο ταυτόχρονα:flipout:

Σπύρο :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Για το Καρχαρίας και Θίασος ταυτόχρονα!!!!!!!!

Α και κατι που σκέφτηκα......όσο και αν ο Ιντιάνα είναι παραμυθάκι και εντελώς εκτός ιστορικής ακρίβειας.....

Ποιός μπορεί να ξεχάσει ότι τελικά ο αγαπημένος Ίντυ βρήκε το Holy Grail? :p (τρίζουν τα κόκκαλα των Ναιτών)

Και ποιός μπορεί να ξεχάσει τον αγαπημένο και μοναδικό Σων Κόννερυ ώς Dr.Jones?

Είναι αθάνατες στιγμές αυτές......για μένα.

Επίσης πολύ μου άρεσε ο Hook και πάντα με κάνει να κλαίω έχω και αδυναμία στον Robbin Williams....

Και κάτι άλλο......έχετε παρατηρήσει στις ταινίες από μεγάλους σκηνοθέτες πως τα πλάνα είναι τοσο αριστοτεχνικά γεμάτα λεπτομέρειες?

Ε τα πλάνα του Σπήλμπεργκ είναι το καθένα γεμάτο από λεπτομέρειες ή από ξεχωριστές και αυνήθιστες γωνίες...τα πλάνα του 'μιλάνε'.......

Νομίζω πρέπει να γεμίσω την συλλογή μου με τα έργα του Σπηλμπεργκ, τι μου τον θυμήσατε τώρα! Απίστευτες ταινίες, και θα συμφωνήσω με την tatiana για Dr. Jones / Hook κτλπ! τρέχω να τα ξαναδώ!

Δεν μπορώ να ψηφίσω.
Λείουν από το poll όλες οι ταινίες του που μου αρέσουν.
Κατά σειρά:
1941 :worshippy:
Duel
Amazing Stories (τηλεταινίες για την TV-ιδιαίτερα το επεισόδιο με τον belly gunner στο Β-17).

Ήμουν ανάμεσα στις "Στενές Επαφές..." και τον "Ίντυ" στην ψηφοφορία και τελικά διάλεξα τον δεύτερο, γιατί όσο κι αν λατρεύω τη γενικότερη αίσθηση των επαφών, ο αρχαιολόγος είναι τόσο καλογυρισμένη στο είδος της ταινία, με σωστό ρυθμό και τέτοια ισορροπία πλάνων, πλοκής και χιούμορ, που αγγίζει τα όρια του κλασικού.

Το ουσιαστικό διαφοροποιόν στοιχείο ανάμεσα σε αυτού του τύπου τις αναλάφρες περιπετειούλες του χθες και του σήμερα, είναι πιστεύω πως τότε, τις γύριζαν ένα τσούρμο βλαμμένων που μες στην κ@υλ@ πάλευαν να αποτυπώσουν τα παιδικά τους όνειρα πάνω στο σελουλόιντ, ενώ στις μέρες μας τις έχουν αναλάβει κάποιοι χαρτογιακάδες, που το μόνο τους όνειρο είναι τα δολάρια...

1941 Από που πάνε στο Χόλυγουντ.
Δεν είναι στο poll αλλά εμένα αυτή μ' αρέσει κι αυτή ψηφίζω . Επίσης αντιπαθώ τον Ε.Τ , τις Στενές Επαφές , το ΑΙ , βαρέθηκα στον Στρατιώτη Ράιαν και τρελλαίνομαι για τον Ιντιάνα Τζόουνς

Στην πραγματικότητα έχω περάσει πολύ καλά βλέποντας ταινίες τού Σπίλμπεργκ...
Αλλως τε μεγάλωσα μέ τον ´Καρχαρία´του 76 ...
Εβγαλα Φρονιμίτες Με Καρχαρία και Θίασο ταυτόχρονα:flipout:

πριν ή μετά την ακύρωση της συμμετοχής του Μόντρεαλ???:flipout::flipout:

edit. Anyway εσύ τον είπες Δαλιανίδη, εγώ χθες πήγα να τον χαρακτηρίσω τον Μανουσάκη του Χόλυγουντ, αλλά, είπα να μην...
Χαριτολογώντας. Ελπίζω...-bye-

Δεν μπορώ να ψηφίσω.
Λείουν από το poll όλες οι ταινίες του που μου αρέσουν.
Κατά σειρά:
1941 :worshippy:
Duel
Amazing Stories (τηλεταινίες για την TV-ιδιαίτερα το επεισόδιο με τον belly gunner στο Β-17).

1941 Από που πάνε στο Χόλυγουντ.
Δεν είναι στο poll αλλά εμένα αυτή μ' αρέσει κι αυτή ψηφίζω . Επίσης αντιπαθώ τον Ε.Τ , τις Στενές Επαφές , το ΑΙ , βαρέθηκα στον Στρατιώτη Ράιαν και τρελλαίνομαι για τον Ιντιάνα Τζόουνς

τα παραπονα σας στον Μπαβιολη (που αφηνει μεχρι 10 επιλογες)
αντε και σε μενα που βρεθηκα στον αχαρο ρολο του επιλογεα.
Κανονικα θελαμε τουλαχιστον 25 επιλογες με δαυτονα.....

Ο Σπήλμπεργκ γυρίζει παραμύθια, ενώ όλοι οι άλλοι την πραγματικότητα έ! Χά! Χά!

O ανθρωπος εχει γυρισει ισως τις περισσοτερες ταινιες που βασιζονται σε ιστορικα γεγονοτα απο αποιονδηποτε αλλο σκηνοθετη...Ο ορος παραμυθας κατα τη γνωμη μου τον υποβαθμιζει και ας εχει γραφτει καλοπροαιρετα.

Ο Σπήλμπεργκ γυρίζει παραμύθια, ενώ όλοι οι άλλοι την πραγματικότητα έ! Χά! Χά!

Η λίστα του Σίντλερ

Munich

I rest my case:)

Re: Απάντηση: The curious case of Benjamin Button (2008).

Γιατί έχεις χαθεί τελευταία; -bye-

Η ζωή έχει τα πάνω και τα κάτω της και για μένα είχε μία μεγάλη 'κοιλιά' τελευταία....για να μιλάμε και με κινηματογραφικούς όρους -bye-

Στενες επαφες 3ου τυπου - γιατι ειναι μαλλον η πιο καμενη ταινια του, και τα jaws γιατι το ειδα πολυ μικρος, και μου ειχε μεινει στη μνημη