"..."Οn Her Majesty's secret service" γιατί ήταν καλή ταινία από υπόθεση, κακούς και λόγω Diana Rigg...
...Επίσης ως ταινία θεωρώ εξαιρετική το On Her Majesty's Secret Service, με μόνο μειονέκτημα τον πρωταγωνιστή. Εξαιρετικό στόρυ, σκηνοθεσία, τον Τέλη Σαβάλλα για κακό, και την θεά Diana Rigg των τηλεοπτικών Avengers για Bond Girl. Μαζί με την Εύα Γκριν τα πιο "εγκεφαλικά" Bond Girls...
Σαν καλύτερη ταινία Bond θεωρώ την On Her Majesty's Secret Service. Είναι η ταινία ύμνος στα 60'ς με μια Diana Rigg να την πιεις στο ποτήρι, αλλά και έναν Lazenby να κερδίζει παραδόξως το στοίχημα που έβαλαν οι παραγωγοί όταν βρέθηκαν αντιμέτωποι με τα τερτίπια που τους έκανε ο Connery. Ήμουν κι εγώ από αυτούς που θεωρούσαν τον Lazenby πολύ "βήτα" επιλογή για τον χαρακτήρα του Bond. Παρόλα αυτά στην τελευταία θέαση της ταινίας αναθεώρησα πλήρως τις απόψεις μου. Κατ' αρχήν -αν και Αυστραλός- είναι Βρετανόφατσα 100%. Έχει παράστημα -αλίμονο μοντέλο ήταν άλλωστε. Έχει class αλλά είναι και αλάνι τουλάχιστον όσο απαιτεί ο ρόλος. Αυτό που με χαλάει κάπως είναι το πουκάμισο που φοράει στην αρχή (αυτό με τους φραμπαλάδες) αλλά κι αυτό είναι στο 60'ς πνεύμα της ταινίας.
Επιπρόσθετα έχει πολύ καλούς Β' ρόλους όπως ο Μπλόφελντ που τον ενσαρκώνει ο Τέλυ Σαβάλλας άψογα, ο Ιταλός μαφιόζος και μέλλον πεθερός του Μποντ, ενώ και τα κορίτσια στον πύργο στις Άλπεις είναι να τα πιεις στο ποτήρι. Εγκαινιάζει τις σεκάνς με καταδιώξεις στα χιόνια (θα δούμε ακόμα τέσσερις αν δεν κάνω λάθος), με την συγκεκριμένη καταδίωξη να θεωρείται ως την πιο καλογυρισμένη (προσωπικά προτιμώ αυτήν στο "for your eyes only"), ενώ και το soundtrack είναι πολύ καλό με το ομώνυμο ορχηστρικό κομμάτι στην ψυχεδελική σεκάνς των τίτλων, αλλά και το υπέροχο "We have all the time in the world" στην σεκάνς με το φλερτ Lazenby-Rigg. Τέλος η ταινία αποκτά μυθικές διαστάσεις από το γεγονός ότι ο Μποντ ερωτεύεται, παντρεύεται (απόρροια της αρχικής άρνησης του Connery στα προτεινόμενα συμβόλαια των Saltzman-Broccoli) και χηρεύει (απόρροια της αποδοχής -τελικά- του Connery να κάνει άλλη μια ταινία Bond).

Ναι καλά, με τέτοια κοσμοσυρροή :music-smiley-005:, δεν χαζεύω καλύτερα για εκατομμυριοστή φορά την μία και μοναδική...Εγώ αναμένω να ανεβάσει και τα υπόλοιπα....:worshippy:
Μετά τα λέμε...
Τα διαβάζουμε αλλά δεν μπορούμε να γράψουμε λόγω εργασίας φίλε μου. Αύριο μεθαύριο όμως θα γράψουμε.Ναι καλά, με τέτοια κοσμοσυρροή :music-smiley-005:, δεν χαζεύω καλύτερα για εκατομμυριοστή φορά την μία και μοναδική...
Φίλε μου, αλίμονο, χιούμορ προς τον έτερο Πάνο ήταν, ήθελα να τον τσιγκλίσω και λίγο με την Νταϊάνα. Εννοείτε, δεν υπάρχει καμία 'υποχρέωση' για τίποτα και οι προτεραιότητες είναι φυσικά, όπως ο καθείς τις προσδιορίζει. Μην με κάνετε να πιστεύω ότι σας αγχώνω, εγώ αντίθετα επιδιώκω το αντίθετο...Τα διαβάζουμε αλλά δεν μπορούμε να γράψουμε λόγω εργασίας φίλε μου. Αύριο μεθαύριο όμως θα γράψουμε.
Ναι καλά, με τέτοια κοσμοσυρροή :music-smiley-005:, δεν χαζεύω καλύτερα για εκατομμυριοστή φορά την μία και μοναδική...
Γρηγόριε, άμα δεν παίξεις μπάλα εσύ, δεν γίνονται και πολλά...
Thanks αδερφέ :a0210:
Για το On Her Majesty's Secret Service του 1969 με το George Lazenby σαν James Bond, ο John Barry δημιούργησε το καλύτερο σάουντρακ της σειράς και το "We Have All the Time in the World" με τον Louis Armstrong είναι από τα αγαπημένα μου. Τώρα από τα τραγούδια του poll, προτιμώ αυτά της Shirley Bassey, τα οποία έχω συνδέσει με κάποιες ωραίες προσωπικές στιγμές.
We Have All the Time in the World ("On Her Majesty's Secret Service")
Το κρίμα για το On Her Majesty's Secret Service ήταν ότι ενώ ως ταινία είναι από τα καλύτερα Bond ever (από μουσική, σενάριο, σκηνοθεσία, κακούς και τη θεά Dianna Rigg ως κερασάκι), είχε δυστυχώς τον χειρότερο πρωταγωνιστή μακράν του δεύτερου. Και γι' αυτό αδικήθηκε.
Αυτό ακριβώς, αλλά το σάουντρακ είναι καταπληκτικό :firstprize:
Σου αρέσει και εσένα, ε; Γιατί δεν μπορείς να την πεις ωραία με κοινά κριτήρια...
Ω, ποιος δίνει δεκάρα για τα κοινά κριτήρια...
Για μένα μόνο το βλέμμα και το ύφος της μου φτάνουν για να πέσω στα πόδια της...
:adore::adore::adore:![]()
![]()
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.