Στίβεν Χόκινγκ:"Προσοχή στους Εξωγήινους!"

Απάντηση: Re: Απάντηση: Στίβεν Χόκινγκ:"Προσοχή στους Εξωγήινους!"

Mε την ίδια λογική που τους θέλει παρεμφερείς σε κοινωνική οργάνωση και πολιτισμό με εμάς, να ταξιδεύουν σε μεταλικά κουτιά στο διάστημα... :D

Qapla’!!!!!!!!:D

E τελικά είστε απίστευτοι.....

Και φαντάσου το είχα γράψει και στο thread "Που πάει η Χώρα?" και δεν το σχολίασε κανείς....

Δεν το διαβαζουμε ολοι εκεινο το νημα Αιμιλιε γιατι ψυχοπλακωνομαστε :ADFADF1:

Ρε Γιάννη παραλληλισμό έκανε ο άνθρωπος με την ανθρώπινη φύση....

Δηλαδή, ΑΝ και εφόσον υπάρχει ΜΙΑ πιθανότητα να μας μοιάζουν, καλυτερα να μην τους συναντήσουμε ποτέ......γιατί κρίνει απο μας....

Και γιατί διάλεξε τους κονκισταδόρες, βρε Αιμίλιε?? Μήπως οι κονκισταδόρες είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα της ανθρώπινης φυλής??

Γιάννη, μίλα, διότι θα βάλω προς υπεράσπιση των λεγομένων μου την απολογία Picard στο α' επεισόδιο με τον Q!!!!!!!!:Banane0::Banane0:

Re: Απάντηση: Στίβεν Χόκινγκ:"Προσοχή στους Εξωγήινους!"

Αυτό που είπε ο Χόκινγκ πιο πολύ "φιλοσοφικό" μου κάνει.
Πιο πολύ τα "χώνει" στον άνθρωπο και συγκεκριμένα στον πιο "πολιτισμένο".

Ρε Γιάννη παραλληλισμό έκανε ο άνθρωπος με την ανθρώπινη φύση....

Δηλαδή, ΑΝ και εφόσον υπάρχει ΜΙΑ πιθανότητα να μας μοιάζουν, καλυτερα να μην τους συναντήσουμε ποτέ......γιατί κρίνει απο μας....

Kαι εγω αυτο καταλαβαινω.... Θα μου φαινοταν απιστευτο για τον ανθρωπο αυτο να εννοουσε κατι αλλο.

για πες (για τον Musicalicius)

Κυκλοφορεί σαν είδηση στο Bloomberg ότι μόνο εξωγήινοι θα μας δώσουν δανεικά γιατί ο γιωργάκης είναι UFO :flipout::flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Στίβεν Χόκινγκ:"Προσοχή στους Εξωγήινους!"

Και γιατί διάλεξε τους κονκισταδόρες, βρε Αιμίλιε?? Μήπως οι κονκισταδόρες είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα της ανθρώπινης φυλής??

Γιάννη, μίλα, διότι θα βάλω προς υπεράσπιση των λεγομένων μου την απολογία Picard στο α' επεισόδιο με τον Q!!!!!!!!:Banane0::Banane0:

Aν μια ωραία πρωία, εμφανιστούν στη μυρμηγκοφωλιά μας κάποια διαφορετικά μεν, αλλά πάλι μυρμηγκάκια δε, με πιο εξελιγμένα μεταλικά κουτάκια, δε νομίζω πως θα μας σκοτώσουν για να πιουν το νέρο μας ή να μας κλέψουν τους σπόρους.

Μάλλον ως φτηνό εργατικό δυναμικό και νέα αγορά θα μας δουν... :flipout: :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Στίβεν Χόκινγκ:"Προσοχή στους Εξωγήινους!"

Aν μια ωραία πρωία, εμφανιστούν στη μυρμηγκοφωλιά μας κάποια διαφορετικά μεν, αλλά πάλι μυρμηγκάκια δε, με πιο εξελιγμένα μεταλικά κουτάκια, δε νομίζω πως θα μας σκοτώσουν για να πιουν το νέρο μας ή να μας κλέψουν τους σπόρους.

Μάλλον ως φτηνό εργατικό δυναμικό και νέα αγορά θα μας δουν... :flipout: :flipout:

Και μετά σου λέει ο άλλος ''κατέρρευσε το καπιταλιστικό σύστημα''....

Π@π@ρια μάντολες....:bigcry::bigcry:

Ένα μεγαλύτερο απόσπασμα για να καταλάβετε τι είπε είναι αυτό.....

"Υπογράμμισε ότι σε ένα σύμπαν με 100 δισεκατομμύρια γαλαξίες, που ο καθένας περιλαμβάνει εκατομμύρια αστέρια, είναι απίθανο η γη να είναι το μόνο μέρος όπου υπάρχει ζωή.

«Για το μαθηματικό μου μυαλό, μόνο αυτοί οι αριθμοί είναι αρκετοί για να θεωρώ λογική την ύπαρξη εξωγήινων», πρόσθεσε. «Η πραγματική πρόκληση είναι να βρούμε με τι μοιάζουν πραγματικά».

«Πρέπει μονάχα να κοιτάξουμε τους εαυτούς μας για να καταλάβουμε πως η ανθρώπινη φύση μπορεί να μετεξελιχτεί σε κάτι που δε θέλουμε να συναντήσουμε», επεσήμανε. «Τέτοια ανεπτυγμένα όντα μπορεί να κινούνται κατά νομάδες, ψάχνοντας να κατακτήσουν και εποικίσουν άλλους πλανήτες».

«Αν οι εξωγήινοι μας επισκεφθούν ποτέ, νομίζω ότι το αποτέλεσμα θα μοιάζει με αυτό της πρώτης επίσκεψης του Χριστόφορου Κολόμβου στην Αμερική, που δεν ήταν και τόσο καλό για τους ιθαγενείς
"

Έλα, πάμε άλλη μία ανάγνωση του τι είπε ο συμπαθέστατος Επιστήμονας !!!! :D

Καλά το πάτε πάντως !!!!!:2thumb22sup:

εμενα δεν μου φαινετε περιεργο ουτε απιστευτο ουτε απιθανο να υπαρχει καπου ζωη εκτος απο τον δικο μας πλανητη. μπορει να ειναι και χλωριδα οχι μονο "ανθροπομορφοι"

και που το ξερω εγω οτι δεν την εχουν ανακαλυψη μεχρι σημερα και απλα δεν μας το λενε?

συμφωνα με το πειραμα της φιλαδελφειας αποδειχτηκε οτι η υλη μπορει να μεταφερθει μεσα σε εναν χοροχρονο ετσι δεν ειναι?

και πες οτι αυριο σου λενε οτι στον ταδε πλανητη υπαρχουν ανθρωπομορφα οντα που μπορουν και επισκεπτονται την γη

καταλαβαινετε τι εχει να γινει απο τους χριστιανους και αλλες θρησκειες?
θα γκρεμιστουν τα πιστευω τους και θα διημιουργηθη πανικος.

τουλαχιστον για τους χριστιανους ειμαι σιγουρος

εμενα δεν μου φαινετε περιεργο ουτε απιστευτο ουτε απιθανο να υπαρχει καπου ζωη εκτος απο τον δικο μας πλανητη. μπορει να ειναι και χλωριδα οχι μονο "ανθροπομορφοι"

και που το ξερω εγω οτι δεν την εχουν ανακαλυψη μεχρι σημερα και απλα δεν μας το λενε?

συμφωνα με το πειραμα της φιλαδελφειας αποδειχτηκε οτι η υλη μπορει να μεταφερθει μεσα σε εναν χοροχρονο ετσι δεν ειναι?

και πες οτι αυριο σου λενε οτι στον ταδε πλανητη υπαρχουν ανθρωπομορφα οντα που μπορουν και επισκεπτονται την γη

καταλαβαινετε τι εχει να γινει απο τους χριστιανους και αλλες θρησκειες?
θα γκρεμιστουν τα πιστευω τους και θα διημιουργηθη πανικος.

τουλαχιστον για τους χριστιανους ειμαι σιγουρος

Γιατί ?

Απάντηση: Re: Στίβεν Χόκινγκ:"Προσοχή στους Εξωγήινους!"

Έλα, πάμε άλλη μία ανάγνωση του τι είπε ο συμπαθέστατος Επιστήμονας !!!! :D

Καλά το πάτε πάντως !!!!!:2thumb22sup:

Τώρα που το ξανάβαλες ....
Μου κάνει εντύπωση γιατί μία διάνοια σαν του Χώκινς θεωρεί ότι η εξωγήινη μορφή ζωής , θα έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με το ανθρώπινο γένος , δηλαδή θα εμφορείται από την διάθεση να καταστρέψει έναν εργαλειακά κατώτερο πολιτισμό για να κατακτήσει την γή του και την χώρα του .

Re: Απάντηση: Re: Στίβεν Χόκινγκ:"Προσοχή στους Εξωγήινους!"

Τώρα που το ξανάβαλες ....
Μου κάνει εντύπωση γιατί μία διάνοια σαν του Χώκινς θεωρεί ότι η εξωγήινη μορφή ζωής , θα έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με το ανθρώπινο γένος , δηλαδή θα εμφορείται από την διάθεση να καταστρέψει έναν εργαλειακά κατώτερο πολιτισμό για να κατακτήσει την γή του και την χώρα του .

Έλα ντε ????

Περιμένω τη σειρά να ξεκινήσει, θα είναι η πρώτη φορά που θα καταφέρω να δω που το πάει .....

Γιατί ?

γιατι μονο η θρησκεια επιμενει στην μοναδικοτητα του ανθρωπου στην γη οπως ειπε ενας φιλος στην αρχη και στο οτι ειμαστε πλασμενοι κατα τον χριστιανισμο "καθ'εικονα και καθ'ομοιωση"

για φαντασου τι θα γινει αν καπιος "επισκεπτης" η κατοικος ενος αλλου πλανητη ειναι απλα ανθροπομορφος και οχι ανθρωπος ο πανικος ο ιδιος. θα καταρευσουν ολα

Eνας ανθρωπος σαν τον Χωκινς πιθανον πιστευει οτι μεγαλα ταξιδια και δη διαστημικα γινονται προς εξευρεση πορων και αποκομισης πιθανον μελλοντικων κερδων.

Οχι για τουριστικους λογους.

Κι εμεις αναβαλλαμε επ'αοριστο την κατοικηση της Σεληνης μας επειδη δεν βρεθηκαν εκει τιποτε αξιοποιησιμα πετρωματα.

Αν εβρισκαν στο εδαφος χρυσο πχ θα ειχαμε απο την δεκαετια του 70 βαση εξορυξης εκει.

γιατι μονο η θρησκεια επιμενει στην μοναδηκοτητα του ανθρωπου στην γη οπως ειπε ενας φιλος στην αρχη και στο οτι ειμαστε πλασμενοι κατα τον χριστιανισμο "καθ'εικονα και καθ'ομοιωση"

για φαντασου τι θα γινει αν καπιος "επισκεπτης" η κατοικος ενως αλλου πλανητη ειναι απλα ανθροπομορφος και οχι ανθρωπος ο πανικος ο ιδιος. θα καταρευσουν ολα

Αυτη η πιστη φανταζομαι οτι θα ερμηνευεται και διαφορετικα απο πιο ανοιχτομυαλους επιστημονες-πιστους.

Οποτε δεν νομιζω να ερθει καμια καταρευση των πιστευω των πιστων.

Πιστεύω ότι επειδή δεν είναι λογοτέχνης αλλά φυσικός του ξέφυγε μπαρούφα.
Λείπουν ολόκληρες προτάσεις ανάμεσα στις τελείες... άλματα λογικής που συνηθίζει ο Χώκινς.
Αν διαβάσεται τη διατριβή του για το χρόνο θα καταλάβαιτε...

γιατι μονο η θρησκεια επιμενει στην μοναδηκοτητα του ανθρωπου στην γη οπως ειπε ενας φιλος στην αρχη και στο οτι ειμαστε πλασμενοι κατα τον χριστιανισμο "καθ'εικονα και καθ'ομοιωση"

για φαντασου τι θα γινει αν καπιος "επισκεπτης" η κατοικος ενως αλλου πλανητη ειναι απλα ανθροπομορφος και οχι ανθρωπος ο πανικος ο ιδιος. θα καταρευσουν ολα

Πολύ ωραία: στη γή όχι παντού.
Για σκέψου... γράφει η Γένεσις πουθενά ότι είμαστε τα μοναδικά πλάσματα με κρίση για το καλό και το κακό παντού?
Για διάβασέ τη καλά και θα εκπλαγείς ;-)

Τίποτε δεν καταρρέει παρά μόνο για όσους έχουν παρανοήσει ...και δεν είναι αυτοί που θέτουν την ουσία...

Πιστεύω ότι επειδή δεν είναι λογοτέχνης αλλά φυσικός του ξέφυγε μπαρούφα.
Λείπουν ολόκληρες προτάσεις ανάμεσα στις τελείες... άλματα λογικής που συνηθίζει ο Χώκινς.
Αν διαβάσεται τη διατριβή του για το χρόνο θα καταλάβαιτε...

Πολύ σωστά!
Παρόλο το σεβασμό που έχω για τον Χώκινς, πρέπει να πω ότι όλο και συχνότερα όλο και περισσότεροι φυσικοί αλλά και άλλοι επιστήμονες πέφτουν στο σφάλμα να μιλάνε δογματικά... πράγμα που αντιβαίνει στην τελική την ουσία της επιστήμης!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα (μέχρι βλακείας) ο Dawkins... καλά θα μου πείτε βγάζει και παρά αυτός...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Στίβεν Χόκινγκ:"Προσοχή στους Εξωγήινους!"

Αυτη η πιστη φανταζομαι οτι θα ερμηνευεται και διαφορετικα απο πιο ανοιχτομυαλους επιστημονες-πιστους.

Οποτε δεν νομιζω να ερθει καμια καταρευση των πιστευω των πιστων.

μα φυσικα ο επιστημονας ειναι επιστημονας αλλα δεν ειναι ολοι η γη επιστημονες.

εγω μιλαω για τους απλους ανθρωπους για τα δικα τους πιστευω