Στίβεν Χόκινγκ:"Προσοχή στους Εξωγήινους!"

Re: Απάντηση: Στίβεν Χόκινγκ:"Προσοχή στους Εξωγήινους!"

Εννοείται πως δεν άνοιξα το νήμα για να τον βγάλουμε τρελλό τον άνθρωπο. Ο Τραμπάκουλας με παρέσυρε λιγάκι...

Εννοείται βρε.....:ernaehrung004:

Για τους πραγματικά ενδιαφερόμενους, ο Hawking δεν έκανε ξαφνικά και χωρίς λόγο αυτές τις "δηλώσεις". Είναι κομμάτι σειράς ντοκυμαντέρ στο Discovery με θέμα το Σύμπαν το οποίο κινείται μεταξύ Φυσικής και Φιλοσοφίας όπως άλλωστε ο Hawking σε όλη του την πορεία. Δεν είναι ούτε ο πρώτος, ούτε ο μόνος σημαντικός Φυσικός που κάνει δε τέτοιες δηλώσεις που είναι εκτιμήσεις και όχι προβλέψεις.

Σχεδόν βέβαιη θεωρεί την ύπαρξη εξωγήινων ο διάσημος Βρετανός αστροφυσικός Στίβεν Χόκινγκ. Προειδοποιεί, όμως, ότι οι άνθρωποι θα πρέπει να μείνουν μακρυά τους καθώς μπορεί να προκύψουν καταστροφικές για το είδος μας συνέπειες.

Mπα εγώ νομίζω πως οι εξωγήινοι θα πρέπει να μείνουν μακρυά από εμάς εάν δεν θέλουν τον αφανισμό τους.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Στίβεν Χόκινγκ:"Προσοχή στους Εξωγήινους!"

Καλά εσύ έχεις ξεφύγει πολύ καιρό τώρα οπότε δεν απαιτώ και λογικότερη αντίδραση.
Αν θεωρείς "βλαμμένο" το Hawking, εμένα απορώ πώς μου κάνεις την τιμή να ασχοληθείς...:flipout:

Δική μου η τιμή που με παρακολουθείς πολύ καιρό τώρα..

"Ασχολήθηκα" μαζί σου προφανώς γιατί σε θεωρώ λιγότερο (εως καθόλου) "βλαμμένο" !!:flipout::flipout:

Ποια επιστημονικά δεδομένα συνηγορούν?

Υπάρχουν δεδομένα εξωγήινων ???????

Το ότι υπάρχουν δισεκατομμύρια άστρα με οξυγόνο, νερό και βιώσιμες συνθήκες είναι επαρκές σαν δεδομένο. Δεν ξέρω αν αυτοί θα ζούνε σε σπηλιές η θα έχουν ΔΝΤ αλλά δε χωράει στο μυαλό μου ότι σε όλα αυτά τα βιώσιμα άστρα δεν υπάρχει ούτε βακτηριο.

Σειρά η οποία ξεκινάει σύντομα στο Discovery από το πακέτο του sky uk....

Και την περιμένω πως και πως....

Απάντηση: Στλιβεν Χόκινγκ:"Προσοχή στους Εξωγήινους!"

Καλά, ο τύπος ζεί στην καρακοσμάρα του..
Ας τον αφήσουμε εκεί.
Που ξέρεις ,μπορει να πάρουν αυτόν οι εξωγήινοι και να αφήσουν εμάς ησύχους..:ADFADF1:

Στην "καρακοσμάρα" του ο Χόκινγκ;
Το ακούσαμε και αυτό...

Αξίζεις συγχαρητήρια πάντως μόνο και μόνο για το θάρρος να ειρωνευτείς ένα τεράστιο μυαλό στο οποίο υποκλείνονται πλήθος σύγχρονων επιστημόνων...

Το ότι υπάρχουν δισεκατομμύρια άστρα με οξυγόνο, νερό και βιώσιμες συνθήκες είναι επαρκές σαν δεδομένο. Δεν ξέρω αν αυτοί θα ζούνε σε σπηλιές η θα έχουν ΔΝΤ αλλά δε χωράει στο μυαλό μου ότι σε όλα αυτά τα βιώσιμα άστρα δεν υπάρχει ούτε βακτηριο.

Α, μπράβο. Το ζήτημα είναι καθαρά στατιστικό.

Δημήτρη τα επιστημονικά δεδομένα περισσεύουν... Οι ενδείξεις εξωγήινης ζωής ακόμα και στο ηλιακό μας σύστημα είναι τόσες που απορώ τι τους κρατάει για να το δηλώσουν επίσημα. Φυσικά δεν μιλάω για νοήμονα ζωή, έτσι? να μην παρεξηγηθώ...

Βέβαια όποιος μπορεί να εκφράσει έστω και ένα επιχείρημα, με επιστημονική βάση ότι μόνο βακτήρια υπάρχουν σε όλο το σύμπαν ασ το κάνει... Γιατί οι θεωρίες εξέλιξης είναι πλέον αρκετά τεκμηριωμένες και η ύπαρξη βακτηρίων καταλαβαίνουμε όλοι τι πιθανότητες δίνει για νοήμωνα εξωγήινη ζωή κάπου πιο μακριά.

Για να πώ απλά τη γνώμη μου, σαν σκέψη και τίποτα παραπάνω, ο βαθμός ανάπτυξης των πρώτων αποίκων στην Αμερική δεν έχει καμιά σχέση με τον βαθμό ανάπτυξης εξωγηίνων που έχουν την δυνατότητα να ταξιδέψουν έτη φωτός μέσα στο διάστημα της ζωής τους...

αν δεν τεκμηριώνεται το συμπέρασμα του Χοκινγ στο υπόλοιπο πόνημά του το βρίσκω αρκετά αίολο...

Last edited:

Για δώστε μου βρε παιδιά -εμένα που απαξιώνω τους εξωγήινους-ένα απτό και όχι φιλοσοφικό δεδομένο ή έστω παράδειγμα..

Δημήτρη έχω την εντύπωση ότι κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις.

Ο άνθρωπος αυτός δεν έχει φάει αμφισβήτηση από κανένα επιστήμονα παγκοσμίως και εσύ πιάνεσαι από τους εξωγήινους !!!!!

Ο MzCab το ανέφερε πιο πάνω, είναι απόσπασμα από εκπομπή στο Discovery, φράση την οποία έπιασαν και την απομόνωσαν.....

Απάντηση: Στλιβεν Χόκινγκ:"Προσοχή στους Εξωγήινους!"

Στην "καρακοσμάρα" του ο Χόκινγκ;
Το ακούσαμε και αυτό...

Αξίζεις συγχαρητήρια πάντως μόνο και μόνο για το θάρρος να ειρωνευτείς ένα τεράστιο μυαλό στο οποίο υποκλείνονται πλήθος σύγχρονων επιστημόνων...

Αυτό κατάλαβες φίλε μου?

Το μυαλό του και τις γνώσεις του ειρωνεύτηκα?

Την δήλωσή του για τους "εξωγήινους" ειρωνεύτηκα.
Πιστεύω πως έχω το δικαίωμα,'εε?
Εκτός και αν ότι λέει το λαμπρό μυαλό είναι πάντα αδιαφιλονίκητο,δεν υπάρχει παράγων λάθους οπότε μιλάμε για..Θεό και ουχί για ανθρώπινο νού.

Ο άνθρωπος αυτός δεν έχει φάει αμφισβήτηση από κανένα επιστήμονα παγκοσμίως και εσύ πιάνεσαι από τους εξωγήινους !!!!!

Στο απυρόβλητο δεν ήταν ποτέ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Στίβεν Χόκινγκ:"Προσοχή στους Εξωγήινους!"

Δημήτρη έχω την εντύπωση ότι κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις.

Ο MzCab το ανέφερε πιο πάνω, είναι απόσπασμα από εκπομπή στο Discovery, φράση την οποία έπιασαν και την απομόνωσαν.....

Εξηγώ και παραπάνω οτι στους "εξωγήινους" πιάστηκα !
Δεν αναίρεσα την μεγαλοφυία του ούτε τα πονήματά του ως επιστήμονα.
Αϊντε....

Τάσο δεν είναι θέμα να τον έχουμε στο απυρόβλητο, θα πρέπει πρώτα να δούμε την ολοκληρωμένη εκπομπή και πως το είπε για να βγει συμπέρασμα πριν αρχίσουμε να πυροβολάμε ....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Στίβεν Χόκινγκ:"Προσοχή στους Εξωγήινους!"

Εξηγώ και παραπάνω οτι στους "εξωγήινους" πιάστηκα !
Δεν αναίρεσα την μεγαλοφυία του ούτε τα πονήματά του ως επιστήμονα.
Αϊντε....

Εσύ μπορεί αυτό να εννοούσες αλλά "αλλιώς" φάνηκε...... και από ότι είδες οι περισσότεροι άλλο καταλάβαμε από τα γραφόμενά σου !!!!!
:aetsch: