Στην αγορά για πικάπ

Ναι , καθισατε και σπατε πλακα αλλα δεν μιλατε.

Εγώ μίλησα, πρότεινα στη Μαρία να αλλάξει κεφαλή και να πάρει μια Ortofon MM. Αλλά επιμένει στη Denon, είπα και ελάλησα και αμαρτίαν ουκ έχω...

Εγώ μίλησα, πρότεινα στη Μαρία να αλλάξει κεφαλή και να πάρει μια Ortofon MM. Αλλά επιμένει στη Denon, είπα και ελάλησα και αμαρτίαν ουκ έχω...
:a0210:
Ειναι ωρα που σκεφτομαι να της ελεγα για μια ΜΜ και με προλαβες.
Ασε που μπορει να το ειπα κιολας και δεν θυμαμαι :flipout:

Ναι απο την Παφο και οσοι δεν το δοκιμασαν δεν ξερουν ποσο καλο μπορει να ειναι το χαλλουμι :smile:
Ειναι παραδοση.

Τωρα με προκαλεις να αθετησω τον λογο μου :flipout:
Να στο πω διαφορετικα λοιπον, αν εχεις το 1200 με το original headshell και την 103 ΧΩΡΙΣ βαριδια η εστω ενα πιο βαρυ (οσο πρεπει) headshell,ΔΕΝ ακουσες ακομη τι κανει η 103 κακα η καλα.Το τι εκανες πιο κατω με phono κλπ προσωπικα δεν με απασχολει στο θεμα που συζηταμε εδω.Αν προκυψει θα το δουμε εν καιρω.
Θα φερω και λουντζα και χαλλουμι Παφιτικο :laugh:

τωρα μπερδευτηκα ακομα πιο πολυ. το Παφιτικο ειναι και αυτο χαλλουμι? διαφορετικο απο τα αλλα? και η λουντζα τι ειναι?

τωρα μπερδευτηκα ακομα πιο πολυ. το Παφιτικο ειναι και αυτο χαλλουμι? διαφορετικο απο τα αλλα? και η λουντζα τι ειναι?

Ναι το Παφιτικο ειναι χαλλουμι,ανκαι οι Παφιτες εχουν και παραδοση σε συγκεκριμενο τυρι που χρησιμοποιειται για τις Πασχαλινες φλαούνες , ενα Κυπριακο παραδοσιακο με τυρι,σταφιδες,σουσαμι τυλιγμενα σε φυλλο ζυμαριου και ψημενο στον παραδοσιακο παλιο φουρνο.
Η λούντζα ειναι παστο χοιρινο σε διαφορες παραλλαγες οπως κρασατη,καπνιστη κλπ.

Να πω και για την τσαμαρέλλα ?

ΜΑΙΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ πηρες τις αντιστασεις ????? :flipout::flipout::flipout:

κοιτα.. τα γαστρικα υγρα πανε και ερχονται τωρα... ποιεϛ κεφαλεϛ και αντιστασειϛ...τηϛ το καναμε το νημα... πεϛ για την τσαμαρελλα να με αποτελειωσειϛ...

Πιο καλύτερος κριτής για το πως ακούγεται η dl103 θα πρέπει να έχεις και το ανάλογο phono για να την ακούσεις σωστά και όχι μόνο ...
Στην ουσία ,το phono που έχω είναι Denon βασισμένη σε μια ολόκληρη πλακέτα που καταλαμβάνει ολόκληρη την δεξιά μεριά του ολοκληρωμένου pma 2010 ae .Σαφέστατα είναι κτισμένο για να την υποστηρίξει σωστά .
Για το πως ακούγεται έχει άκρα που για να τα ακούσεις θα πρέπει να έχεις και το ανάλογο ηχείο που να συμβαδίζει με τις προδιαγραφές που δίνει η κεφαλή...Ακραία μουσικότητα ,διαφάνεια και πεντακάθαρη όταν τις προσθέσεις και μάζα αποκτά καλύτερο χαμηλό και περισσότερη διαύγεια .
Με το εξωτερικό pnono που έχω είναι για να υποστηρίξω και άλλες κεφαλές ...Εδώ ακούστηκε με περισσότερη σαφήνεια και λεπτομέρεια παρόλο που η βελόνα της δεν είναι ελλειπτική .

ώπα βρε παιδιά....
έχει ξεφύγει το κάρο μπροστά απ τ άλογα...

αν είναι να πρέπει να κάνει αίτηση στη ΝASA για να ακουστεί καλύτερα η ρημάδα η 103, ας πάει το παλιάμπελο κι ας πάρει μια ΑΤ της σειράς που δεν έχει και θέμα να κωλώσει με τίποτα.
Είπαμε καλή η 103, αλλά όχι και έτσι.
Είναι καλή και σταθερή, παίζει με με μεγάλης μάζας βραχίονες, ισιώνει λιγο τους θορύβους, αλλά έχει στηθεί πολύ hype γύρω της.
Όταν την πήρα πριν 10 χρόνια ήταν ήδη γριά και κόστιζε μόλις 100 ευρώ. Τώρα κάνει 300.

btw τη θέλει κανείς μτχ? (μπας και βγάλει κέρδος η επενδυσάρα...)

αυτή είναι η ολόκληρη πλακέτα που καταλαμβάνει ....κλπ

24473-max_denon_pma2010ae_06.jpg

φρένο γιατί μας διαβάζουν κι όλας

αυτή μπορεί νάναι και χειρότερη από αυτήν που είχε ένας παλιός arcam δ290 που είχα...

attachment.php

Δεν ξερω αν το phono του 2010 ειναι χτισμενο για να υποστηριξει σωστα την 103.
Ξερω οτι ενα phono κτιζεται για να μπορει να αναδειξει τις πραγματικες ικανοτητες μιας κεφαλης.
Η 103 ειναι αυτη που ειναι τιποτα περισοτερο και τιποτα λιγοτερο.
Αν θελεις ανοιξε ενα νημα για την 103 ειδικα και τα λεμε εκει.
Ενα περιεργο κατ εμενα φαινομενο ειναι να κανουμε σχολια για κατι,που εχει απο την σχεδιαση του καποιους περιορισμους, χαρακτηριζοντας το ως κατι μυστικιστικο που χρειαζεται αυτο και εκεινο για να δειξει τις εως και απεριοριστες ικανοτητες του.
Τα πραγματα ειναι πολυ πιο απλα ευτυχως.Και γω ειχα 2-3 denon 103(και μια Zu) ,και ηταν οκ και της εδωσα ολα τα αναγκαια ωστε να φτασει στα ορια της.Ως εκει ηταν ομως Μακη.Δεν θα γινει ποτε καλυτερη απο οσο ειναι,και ειναι ευχαριστο το οτι αρκετοι την βρισκουν ακρως ικανοποιητικη,αυτο τους γλυτωνει λεφτα για κατι καλυτερο.Υπαρχουν και αυτοι που ναι μεν τους αρεσει γι αυτα που κανει αλλα ξερουν οτι αυτα ειναι και δεν προκειται να παρουν τιποτα περισοτερο απο αυτο.
Η denon δεν πιστευω να τιουναρε ενα ολοκληρο phono στον 2010 ειδικα για την 103.Εκανε πιστευω ενα phono στα μετρα του ολοκληρωμενου ενισχυτη της το οποιο μαλλον καλυπτει και τις δυνατοτητες της 103 μεταξυ αλλων.
Για να επανελθουμε στο δια ταυτα, η Μαρια θα την κρατησει,οποτε ας της δωσουμε συμβουλες πως θα την αξιοποιησει καλυτερα στο υφισταμενο πικαπ που επισης θα κρατησει οπως ειπε.Να πουμε βεβαια και τις προσωπικες μας εμπειριες αλλα να μην παραγνωριζουμε τα πραγματικα τεχνικα δεδομενα.Αυτα ειναι που τελικα θα βοηθησουν στο να πετυχει το μαξιμουμ του πικαπ/κεφαλης που εχει τωρα.