Στην ουρά στο Μέγαρο για εισιτήρια..

xamastrok

Established Member
9 August 2009
180
Γλυφάδα- Βόλος
Καλημέρα!

Αυτή είναι η ουρά που είχε σήμερα το πρωί στις 10:00 στο Μέγαρο, πρώτη μέρα προπώλησης για τις συναυλίες της Φιλαρμονικής της Αγίας Πετρούπολης υπό τον Γιούρι Τερμικάνοφ στα κοντσέρτα για πιάνο του Rachmaninov.

attachment.php

Περιττό να πω υπήρχαν κάποιες μικρές νεοελληνικές εντάσεις ("γιατί ανοίξατε τις πόρτες νωρίτερα", κτλ), και ότι άργησα 45 λεπτά στη δουλειά..

Για όποιον συμφορουμίτη έρθει, θα είμαι στις 22 Οκτωβρίου στο θεωρείο 13, στην πρώτη ή τελευταία σειρά (έχω πάρει εισιτήρια και στις δύο).

Attachments

• megaron.jpg
    megaron.jpg
    52.4 KB · Views: 126
Απάντηση: Re: Στην ουρά στο Μέγαρο για εισιτήρια..

Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν ουρά για συντάξεις!:flipout:

Καλά να περάσετε!

Ναι ναι κάτι από τράπεζα.:slapface:

Απορία: από το internet δεν μπορείς να κλείσεις εισητήρια;

Μου θυμίζει κάποιες φορές πριν κάποια χρόνια στο Μέγαρο (δεν θυμάμαι για ποιές παραστάσεις) όπου με ώρα ανοίγματος ταμείων στις 9:00, πήγαινα στις 8:00 και έβρισκα ουρές 60-70 ατόμων. Άκουγα μάλιστα μερικούς να συζητούν ότι είχαν έρθει από τις 7:00!!
Έχω και ένα θέμα με τις ουρές γενικώς.
Πάντως στην εποχή του διαδικτύου το θεωρώ υπερβολή να στηθώ ένα δίωρο στην ουρά.

Απορία: από το internet δεν μπορείς να κλείσεις εισητήρια;
Το κακό με το Μέγαρο είναι ότι η τηλεφωνική και η διαδικτυακή προπώληση αρχίζουν μια μέρα μετά από την προπώληση στα ταμεία οπότε αφού είναι πολλές οι παραστάσεις για τις οποίες εξαντλούνται τα εισιτήρια από την πρώτη μέρα είναι δώρα άδωρα (το τηλέφωνο και το www).

...και τις είχα σταμπάρει αυτές τις συναυλίες με τα κοτσέρτα του Rachmaninov...αλλά απ'ότι καταλαβαίνω μάλλον δεν...

Καλά να περάσεις Άρη

Ευχαριστώ Ηλία!

...και τις είχα σταμπάρει αυτές τις συναυλίες με τα κοτσέρτα του Rachmaninov...αλλά απ'ότι καταλαβαίνω μάλλον δεν...

Για την Τετάρτη 21.10 και Παρασκευή 23.10 θα έχει σίγουρα και από αύριο. Αφού όλοι σήμερα παίρναν για την Πέμπτη 22.10 που θα έχει τα classical super hits, τη Λίμνη των Κύκνων και το 2ο κοντσέρτο του Rachmaninov. Θα είμαι κι εγώ ένας από τους "εμπορικούς" της Πέμπτης, αλλά τι να κάνω, αφού θα πάω με "εμπορική" παρέα :smile:

Καλό μεσημέρι!
Να ρωτήσω,μήπως ξέρεις αν ισχύουν τα φοιτητικά εισιτήρια για τη συγκεκριμένη παράσταση??

Καλό μεσημέρι!
Να ρωτήσω,μήπως ξέρεις αν ισχύουν τα φοιτητικά εισιτήρια για τη συγκεκριμένη παράσταση??

Καλησπερα Στεφανία!

Ναι, σε κάθε συναυλία ισχύουν τα φοιτητικά, αλλά για τη συναυλία της Πέμπτης τουλάχιστον δεν ξέρω αν θα βρεις. Για τις άλλες μέρες θα έχει. Πήγαινε μια βόλτα από Μέγαρο ή από το ταμείο στην Ομήρου αν σε φέρνει ο δρόμος.

Το άλλο καλό σύστημα με το φοιτητικό πάσο είναι οτι μπορείς να πας σε οποιαδήποτε συναυλία μισή ώρα πριν αρχίσει και αν περισσεύει θέση (σε οποιαδήποτε κατηγορία τιμής) να σου τη δώσουν!

Καλό μεσημέρι!

Τα φοιτητικά κοστίζουν 10 ευρώ στις συγκεκριμένες συναυλίες.
Μπορείς να πάρεις στο 72 82 333 και να ρωτήσεις αν υπάρχουν.

Σας ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση!
Συνήθως πηγαίνω τελευταία στιγμή και βρίσκω αλλά νομίζω για τη συγκεκριμένη θα είναι καλύτερα να κλείσω νωρίτερα...
Ελπίζω να βρω για την Παρασκευή..:-)

Ευτυχώς έχω κάνει κράτηση μέσω Ιντερνετ για 21 και 23 Οκτ. χωρίς ουρές κλπ.

Ευτυχώς έχω κάνει κράτηση μέσω Ιντερνετ για 21 και 23 Οκτ. χωρίς ουρές κλπ.

Πώς γίνεται αυτό; Οι κρατήσεις μέσω Internet δε γίνονται από τη δεύτερη μέρα προπώλησης, δηλαδή αύριο;

Εκτός αν την κάνεις όποτε θες αλλά η επεξεργασία τους θα αρχίσει από αύριο, με ό,τι ρίσκο αυτό συνεπάγεται.

Last edited:
Πώς γίνεται αυτό; Οι κρατήσεις μέσω Internet δε γίνονται από τη δεύτερη μέρα προπώλησης, δηλαδή αύριο;

Εκτός αν την κάνεις όποτε θες αλλά η επεξεργασία τους θα αρχίσει από αύριο, με ό,τι ρίσκο αυτό συνεπάγεται.

Η κράτηση έγινε σήμερα νωρίς το πρωί, έβαλα και ένα μικρό μέσο είναι η αλήθεια.