nektar Supreme Member 4 January 2007 4,326 Μελίσσια 5 April 2007 #1 Μία κυρία ετοιμάζεται να βουτήξει στη θάλασσα, όταν σκέφτεται να ρωτήσει έναν γύφτο που είναι ήδη μέσα αν είναι βαθιά εκεί που κολυμπάει... - Πατάτε, πατάτε...??? -Όχι, κασέτε, κασέτε... :BDGBGDB55:
Μία κυρία ετοιμάζεται να βουτήξει στη θάλασσα, όταν σκέφτεται να ρωτήσει έναν γύφτο που είναι ήδη μέσα αν είναι βαθιά εκεί που κολυμπάει... - Πατάτε, πατάτε...??? -Όχι, κασέτε, κασέτε... :BDGBGDB55:
Τσάκωνας Βασίλης Supreme Member 10 July 2006 5,257 Θεσσαλονίκη 5 April 2007 #2 Δυό γύφτισσες στην λαϊκή διαλέγουν πατάτες. Λέει η μία: Να μία σαν του Μήτσουμ! Και η άλλη: Τόσο μεγάλη? Η πρώτη: Όχι, τόσο βρώμικη!
Δυό γύφτισσες στην λαϊκή διαλέγουν πατάτες. Λέει η μία: Να μία σαν του Μήτσουμ! Και η άλλη: Τόσο μεγάλη? Η πρώτη: Όχι, τόσο βρώμικη!
Μελίδης Μιχάλης Banned 18 June 2006 2,110 Θεσσαλονίκη 6 April 2007 #3 Χμμ! Να πω κι εγώ τώρα; Ή θα με πείτε ρατσιστή πάλι;
Κακαλιός Στέργιος Supreme Member 17 June 2006 8,849 Λητή Θεσσαλονίκης 6 April 2007 #4 Μελίδης Μιχάλης said: Χμμ! Να πω κι εγώ τώρα; Ή θα με πείτε ρατσιστή πάλι; Click to expand... Δεν είσαι ρατσιστής. Απλά μένεις σε λάθος γειτονιά.
Μελίδης Μιχάλης said: Χμμ! Να πω κι εγώ τώρα; Ή θα με πείτε ρατσιστή πάλι; Click to expand... Δεν είσαι ρατσιστής. Απλά μένεις σε λάθος γειτονιά.
Μελίδης Μιχάλης Banned 18 June 2006 2,110 Θεσσαλονίκη 6 April 2007 #5 Εγώ δεν είμαι ρατσιστής απλώς αυτοί είναι γύφτοι. Και φέρονται ακριβώς έτσι.