Στην πράξη: Χρόνος αλλαγής καναλιών Digea.

blaroko

Senior Member
26 May 2009
379
L.A.(Λ.Α.) / N.Ιωνία
Εχω δοκιμασει με τον max-t100.
Η αλλαγη σε καναλια της NET ψηφιακης κανει λιγοτερο απο δευτερολεπτο! 0.7-0.9sec. Σφαιρα παει!
Στης digea αργει, προφανως λογω Η.264 ; ή εχουν κανει αυτοι (digea) καμια "μουφα" στους transponders;
Εχει δει κανεις με οποιοδηποτε μηχανακι πιο γρηγορη αλλαγη απο τα 1.7-1.8 που κανει και αυτος;

Γραψτε εδω λοιπον τον δεκτη σας και τον χρονο που κανει σε αλλαγη καναλιων της digea (mpeg4/Η.264) ίδιου transponder.
-bye-

Συνήθως οι αλλαγές που αφορούν κανάλια της ίδιας συχνότητας γίνονται ταχύτατα.
Όταν αλλάζεις συχνότητα τότε ψιλοκαθυστερεί !
Σε dm800 μπορεί και να κάνει λιγότερο από μισό , δεν έχω καθίσει να μετρήσω!
Στην αντίστοιχη samsung μου κάτι περισσότερο.
Σε κάθε περίπτωση ο χρόνος είναι ικανοποιητικός.

Ναι, αυτό είναι το πρόβλημα μας, αν θα κάνει 0,8 ή 1,2 δευτερόλεπτα να αλλάξει κανάλι ο δέκτης. Κοίτα θέματα που έχουν κάποιοι.
Ο σκοπός του θέματος αυτού ποιός είναι; Να μας πεις ότι η MAX - MOUFA του eshop αλλάζει γρήγορα τα κανάλια; Τα ίδια χάλια με τους άλλους είναι.

Για μενα ο χρονος που κανει ο δεκτης που εγραψα (1.7-1.8) οταν κανεις zapping δεν ειναι καθολου ικανοποιητικος. O dm800 κανει <0,5sec; Μιλαμε για digea; :grinning-smiley-043 (450ευρω εχει βεβαια και δεν ειναι δεκτης DVB-T που αφορα to subforum αλλα combo)

Για μενα ο χρονος που κανει ο δεκτης που εγραψα (1.7-1.8) οταν κανεις zapping δεν ειναι καθολου ικανοποιητικος. O dm800 κανει <0,5sec; Μιλαμε για digea; :grinning-smiley-043 (450ευρω εχει βεβαια και δεν ειναι δεκτης DVB-T που αφορα to subforum αλλα combo)

Ουπς σόρρυ δεν είδα ότι εδώ αφορούσε μόνο δέκτες dvb-t!
Στον OP & XORO που πέρασαν από τα χέρια μου εκεί περίπου στο 1'' ή 1,5'' αναλόγως πομπού.

Απάντηση: Re: Στην πράξη: Χρόνος αλλαγής καναλιών Digea.

Λευτέρη μιλάς για τον dm8000 που μπορεί να πάρει και επίγειο tuner ,ή μιλας για εναλλαγή δορυφορικών καναλιών στον dm800;

Panasonic U10 Mpeg2 ~ 0.5 sec Digea ~1.5 σε ίδια συχνότητα ~1.8 sec σε διαφορετική.

Max t100 ελάχιστα πιό αργός (~0.2 παραπάνω)

F&U DTR2205HDPVR κανει ζαπινγκ σε πολυ καλο χρονο. Δεν ειχα τετοιο αγχος ή προβλημα ωστε να αναγκαστω να παρω χρονομετρο για το μηχανημα και πιεσομετρο για μενα.
Ευτυχως το "πολυ καλος χρονος" με ικανοποιει αφανταστα.

Σιγα, πως κανετε ετσι, λες και εχουμε 50 καναλια... πφφφ
Ή οταν θα εχουμε θα εχετε (εχουν τα παιδια σας) ακομα αυτα τα μηχανακια...

Το μεγαλο θετικο που εχει ειναι οτι με το channel +/- μπορεις να πηδηξεις καναλια χωρις να περιμενεις αυτα τα δεκατα δευτερολεπτου. Πατωντας το συνεχομενα παει απο το 1 στο 5 σε χρονο ντε-τε. Αυτο μονο φτανει.