Στην συναυλία των Placebo...με την F31fd

Περισασότερα mp έχει αλλά το ccd (έστω και οριακά) νομίζω είναι μεγαλύτερο.

Άρα μάλλον η F40fd το έχει μεγαλύτερο :music-smiley-005: Πάντως από review που έχω διαβάσει έχω μείνει με την εντύπωση ότι ο πραγματικός άξιος αντικαταστάτης της F31fd αναμένεται (αφού η F40fd μάλλον αντικαθιστά την F20 δηλαδή ένα μικρότερο μοντέλο).

Re: Απάντηση: Στην συναυλία των Placebo...με την F31fd

Πήρα την F31fd μαζί μου στην συναυλία για να δοκιμάσω τις δυνατότητες της στα ψηλά ISO (μια και η χρήση flash απογορεύεται). Ο βασικό λόγος που στράφηκα στην μικρούλα της fuji ήταν οι δυνατότητες της στα ψηλά ISO, αφού οι περισσότερες φορές που χρησιμοποιώ την δεύτερη μηχανή είναι για νυχτερινές φωτό (το πρωί ανήκει στην D200-bye- ). ..

Κι εγώ το ίδιο σετάκι έχω. NIKON D200/D100 και FUJI F20.

• Πάντως από review που έχω διαβάσει έχω μείνει με την εντύπωση ότι ο πραγματικός άξιος αντικαταστάτης της F31fd αναμένεται (αφού η F40fd μάλλον αντικαθιστά την F20 δηλαδή ένα μικρότερο μοντέλο).

• H F20 είναι μια F30 με κομμένα κάποια χαρακτηριστικά, π.χ. δεν έχει προτεραιότητα διαφράγματος και iso 3200 (σταματά στο 2000).

και μια αρνητικη αποψη με ολη την καλη προθεση

οι φωτογραφιες ειναι τοσο καθαρες που χανουν την ζωντανια της συναυλιας
εχω την εντυπωση οτι βλεπω αψυχες κουκλες

.

Άρα μάλλον η F40fd το έχει μεγαλύτερο :music-smiley-005: Πάντως από review που έχω διαβάσει έχω μείνει με την εντύπωση ότι ο πραγματικός άξιος αντικαταστάτης της F31fd αναμένεται (αφού η F40fd μάλλον αντικαθιστά την F20 δηλαδή ένα μικρότερο μοντέλο).

Βεβαια καμία απο τις δυο δεν φτάνει την F30 στα υψηλά ISO.

http://www.dpreview.com/reviews/fujifilmf31fd/page6.asp

Εδω φαίνεται καθαρά ποσο υπερέχει η F30.

Τοτε μάλλον η F30 κάνει περισσότερο noise reduction.

Αν και δεν μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα με την ποιότητα στα high ISO, οι μηχανούλες αυτές ανοίγουν νέο δρόμο για τις compact.