Στήριξη Esoteric Players

Re: Απάντηση: Στήριξη Esoteric Players

Τελικά μονόκλωνο ή πολύκλωνο καλώδιο για γείωση? και τι υλικό? η esoteric προτείνει 6Ν, τι σημαίνει αυτό?
Σημ. τι ειναι αυτοί οι γιαπωνέζοι?...

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις - προτάσεις. Επίσης ευχαριστώ και τον Makis1973 για τα sort cones που μου δάνεισε και κάναν εντυπωσική διαφορά, αφού ξεθόλωσε το τοπίο αισθητά και έσφιξε το μπάσο. Προτείνω την τοποθέτηση τους σε τριγωνική διάταξη με την κορυφή μπροστά και όχι όπως τα ποδαράκια του player. Captain πότε να περάσω να μου δανείσεις και τα δικά σου "μαγικά"?

Από εβδομάδα Αλεξ!!..Θα τα πούμε τηλεφωνικά!!

Τα sort cones που σου έδωσε ο Μάκης, είναι όντως Jaw Dropping!!!!

Τελικά μονόκλωνο ή πολύκλωνο καλώδιο για γείωση? και τι υλικό? η esoteric προτείνει 6Ν, τι σημαίνει αυτό?

Πολύκλωνο Αλεξ...6Ν χαλκός. Με το 6Ν ορίζεται η καθαρότητα του χαλκού..Οσο πιό πολλά (6,7,8,9) τόσο πιο
καθαρός ο χαλκός που χρησιμοποιείται..

Επιτρέψτε μου και μένα μια ερώτηση:
Δεδομένου ότι η γείωση του ενισχυτή είναι κατειλημμένη από το πλατώ και προκειμένου να αποφύγω το ξεβίδωμα στο σασί του ενισχυτή, θα μπορούσα να γειώσω το Χ-05 στη γείωση που φέρει το πολύμπριζο της Isotek; Έτσι για καμιά δοκιμούλα για να δω αν θα ακούσω διαφορά.
Ευχαριστω!

ενδιαφέρον εχουν αυτά τα μαραφετια της nordost. Εχω στα χέρια μου δανεικά κάτι άλλα μαραφέτια της nordost (τα jumberαρκια της) και σίγουρα κατι αλλάζουν στον ήχο. Καλό ή κακό θα δουμε. Τες πα.
..Προτείνω την τοποθέτηση τους σε τριγωνική διάταξη με την κορυφή μπροστά και όχι όπως τα ποδαράκια του player...
Γενικά νομίζω ότι προτείνει ο nordost να μπαίνει ένα κάτω ακριβώς από το transport. Eρώτηση: δοκίμασες και τις δύο διατάξεις και διαπύστωσες καμια διαφορά?

Όσον αφορά τη γείωση, έχω πρόβλημα με τις βίδες του Makr levinson που θέλουν μικροσκοπικό αστεράκι.. οπότε ξεβίδωσα ένα xlr από τη μία άκρη και το έβαλα ναπατάει το καλώδιο πάνω στο σασί.. λογικά κάθε γείωση είναι σωστή απλά η esoteric πρότεινε τη γείωση με τον προενισχυτή και όντως έχει διαφορά, όχι τρομερή αλλά έχει, εξάλλου οι γιαπωνέζοι έχουν γειώσεις παντού λόγω ρευμάτων της χώρας απ ότι ξέρω.

Όσον αφορά τους κώνους, το αποτέλεσμα με τη διάταξη που πρότεινα ήταν καλύτερο, πιο ομοιόμορφο στο φάσμα θα έλεγα, δηλαδή, ένας κώνος κάτω από το μηχανισμό του transport , ένας κάτω από το τροφοδοτικό και ένας κάτω από τις εξόδους xlr - rca.

η συνθετική ελαφρόπετρα που σου επεσήμανα είναι ήδη διαμορφωμένη σε ορθογώνια παραλληλεπιπεδάκια (φαντάσου ένα κουτάκι σπίρτα σε αγωγή στεροειδών, :D ) και λόγω φύσεως και κατασκευής αποσβαίνει κραδασμούς χωρίς να συντονίζει ...
...κοίτα το δικό μου πλέυερ πάνω στον παλιό προ μου ... εγώ έχω κολλήσει με σιλικόνη εκατέρωθεν και φέτες σορμποθάνης ...

Ελαφρόπετρες εντοπίσθηκαν εις ράφι super market. Προετοιμάσθηκαν καταλλήλως
(ανοίχθηκαν οπές για να υποδεχθούν τα μικρά μη-αφαιρούμενα συνθετικά ποδαράκια
του Thorens TD 350 και βάφθηκαν με μαύρο spray).

Φύλλα σορμποθάνης παραγγέλθηκαν από ebay και αναμένονται εντός 10/ημέρου.

Λέτε το πικάπ να αποκτήσει high-end στήριξη σε lo-fi τιμή? Εντυπώσεις προσεχώς!

Προτεινει 6Ν για την γειωση εννοεις;....................

Επιτρέψτε μου και μένα μια ερώτηση:
Δεδομένου ότι η γείωση του ενισχυτή είναι κατειλημμένη από το πλατώ και προκειμένου να αποφύγω το ξεβίδωμα στο σασί του ενισχυτή, θα μπορούσα να γειώσω το Χ-05 στη γείωση που φέρει το πολύμπριζο της Isotek; Έτσι για καμιά δοκιμούλα για να δω αν θα ακούσω διαφορά.
Ευχαριστω!

Οχι μονο για δοκιμη,αλλα μονιμα θα ελεγα.Ειναι καλυτερα ετσι

Απάντηση: Re: Απάντηση: Στήριξη Esoteric Players

Προτείνει 6Ν για τη γείωση, μπορεί να ποστάρει κανείς φωτό? Δεν τα πάω καλά με τα ηλεκτρολογικά

http://www.the-missing-link.net/wpe196.jpg

6n ειναι η ποσο καθαρος ειναι ο χαλκος οπως ασ πουμε στον χρυσο 24κ 18κ κτλ