Στις 5 Μαρτίου το Σχέδιο Νόμου για την νέα ΕΡΤ ΑΕ.

Το αριστερό ύφος για να καταλάβω φαίνεται από την συναυλία στο ραδιομέγαρο όταν ανακοινώθηκε το λουκέτο;

Νέα σποτ με τα ηχητικά σήματα της ΕΡΤ και τον τσοπανάκο με εικόνες από την Ελλάδα του σήμερα (που κάτι μου λέει ότι θα παίζει πλάι στον Εθνικό Ύμνο στην έναρξη του προγράμματος).
https://www.youtube.com/watch?v=-EPRArZFE7I&feature=youtu.be

Η συναυλια με τις κοκκινες σημαιες, το no signal-επικριση και φυσικά το "ψυχη βαθιά", χαρακτηριστικη φραση των αγωνιστών του ΕΑΜ.

Η αυριανή μέρα σαφώς και θα έχει αριστερό ύφος, ως μια νίκη της αριστεράς και των εργαζομένων/απολυμένων απέναντι στη φασιστική απόφαση της (κεντρο)δεξιάς κυβέρνησης. Σημασία έχει αυτές οι τοποθετήσεις να εκλείψουν από τη μεθεπόμενη κιόλας μέρα.

Απο το EPG, βλέπω ένα κανάλι που θα παίζει ειδήσεις και...ειδήσεις και ένα άλλο που θα παίζει επαναλήψεις.
Όμορφα...

Ποτε να τα γυρίσουν τα καινουρια σήριαλ, τηλεπαιχνίδια και εκπομπές στην ΕΡΤ; Τα δυο χρόνια που ηταν κλειστή; Η ΝΕΡΙΤ μηπως είχε καινούριο προγραμμα; Μηπως έβγαλε κανάλι για τους ομογενείς; Μηπως έβγαλε προγραμμα από την Θεσσαλονίκη; Ολα αυτα θα γίνονταν άμεσα εν τω μεταξυ, σύμφωνα και με το διάγγελμα Κεδικογλου πριν δυο ακριβως χρόνια. Και δεν υπολογίζω καν ποσα μας φεσωσε με ενοίκιο στη digea ως ανίκανη να στήσει δικο της δίκτυο!
Τωρα όσον αφορά το "ψυχή βαθια", δεν ήξερα οτι ηταν σύνθημα του ΕΑΜ. Ήξερα ομως οτι ηταν τα τελευταία λόγια που ακούστηκαν απο την ΕΡΑ πριν την εισβολή των ΜΑΤ.

Απάντηση: Re: Στις 5 Μαρτίου το Σχέδιο Νόμου για την νέα ΕΡΤ ΑΕ.

Τωρα όσον αφορά το "ψυχή βαθια", δεν ήξερα οτι ηταν σύνθημα του ΕΑΜ.
Νομίζω είναι και ομώνυμη ταινία του Παντελή Βούλγαρη που διαδραματίζεται στον εμφύλιο.

Ποτε να τα γυρίσουν τα καινουρια σήριαλ, τηλεπαιχνίδια και εκπομπές στην ΕΡΤ; Τα δυο χρόνια που ηταν κλειστή; Η ΝΕΡΙΤ μηπως είχε καινούριο προγραμμα; Μηπως έβγαλε κανάλι για τους ομογενείς; Μηπως έβγαλε προγραμμα από την Θεσσαλονίκη; Ολα αυτα θα γίνονταν άμεσα εν τω μεταξυ, σύμφωνα και με το διάγγελμα Κεδικογλου πριν δυο ακριβως χρόνια. Και δεν υπολογίζω καν ποσα μας φεσωσε με ενοίκιο στη digea ως ανίκανη να στήσει δικο της δίκτυο!
Εγώ βλέπω πάλι βιαστικές κινήσεις, χωρίς προγραμματισμό. Γυρνάμε πάλι στον Σεπτέμβριο του '13 με δύο κανάλια "έτσι, χωρίς πρόγραμμα".
Δεν χρειάζεται να γυρίσει δικά της σήριαλ, μια χαρά παραγωγές υπάρχουν στο εξωτερικό. Συγνώμη αλλά δεν θέλω να ακούω για μνημόνια 22 ώρες το 24ωρο, ούτε να βλέπω ντοκιμαντέρ τόσο πολυκαιρισμένα που δεν παίζουν πια σωστά οι κασέτες. Νισάφι.

Εγώ βλέπω πάλι βιαστικές κινήσεις, χωρίς προγραμματισμό. Γυρνάμε πάλι στον Σεπτέμβριο του '13 με δύο κανάλια "έτσι, χωρίς πρόγραμμα".
Δεν χρειάζεται να γυρίσει δικά της σήριαλ, μια χαρά παραγωγές υπάρχουν στο εξωτερικό. Συγνώμη αλλά δεν θέλω να ακούω για μνημόνια 22 ώρες το 24ωρο, ούτε να βλέπω ντοκιμαντέρ τόσο πολυκαιρισμένα που δεν παίζουν πια σωστά οι κασέτες. Νισάφι.

+1 Αλλά εάν θυμάμαι καλά έχει μπόλικο υλικό από το BBC.

Το πιο ανησυχητικό, που είναι το ΕΡΤHD; Δεν βλέπω να γίνεται καμία κουβέντα.
Είδα και εγώ ένα από τα διαφημιστικά τους, που έχει μαζί και τα 4 λογότυπα. ΕΡΤ1,2,3 και ΕΡΤHD. Ευτυχώς δεν το ξέχασαν. Γιατί δεν το είχαν ανακοινώσει. Είναι σαφές ότι τον πρώτο καιρό θα είναι λίγο ανοργάνωτο το πράγμα μέχρι να στρώσει. Λογικό μου φαίνεται.
Ευτυχώς ξανανοίγει και η ΕΡΑ Σπορ.

Re: Απάντηση: Re: Στις 5 Μαρτίου το Σχέδιο Νόμου για την νέα ΕΡΤ ΑΕ.

Είναι σαφές ότι τον πρώτο καιρό θα είναι λίγο ανοργάνωτο το πράγμα μέχρι να στρώσει. Λογικό μου φαίνεται.
Φυσικά, όπως συμβαίνει σε όλα τα επαρχιακά κανάλια :flipout:
Ήταν πιο σημαντικό να μάθουμε ποιος βάφτισε ποιον παρά να οργανωθεί το πράγμα λίγο καλύτερα.

Ευτυχώς ξανανοίγει και η ΕΡΑ Σπορ.
Πότε; Στο site της ΕΡΤ δεν υπάρχει ακόμα πρόγραμμα αν και χθες έλεγαν οτι ξεκινάει μαζί με τα τηλεοπτικά.

Υπάρχει η ΕΡΑ Σπορ στο site της ΕΡΤ, εγώ ακούω αυτή τι στιγμή, πάντως δεν υπάρχει ακόμα το πρόγραμμα των ραδιοφώνων της ΕΡΤ.

Re: Απάντηση: Στις 5 Μαρτίου το Σχέδιο Νόμου για την νέα ΕΡΤ ΑΕ.

Υπάρχει η ΕΡΑ Σπορ στο site της ΕΡΤ, εγώ ακούω αυτή τι στιγμή, πάντως δεν υπάρχει ακόμα το πρόγραμμα των ραδιοφώνων της ΕΡΤ.
Ούτε οι συχνότητες υπάρχουν στη λίστα. Μάλλον η παλιά είναι ακόμα στο site.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Στις 5 Μαρτίου το Σχέδιο Νόμου για την νέα ΕΡΤ ΑΕ.

Ούτε οι συχνότητες υπάρχουν στη λίστα. Μάλλον η παλιά είναι ακόμα στο site.

Σωστά, μιας και λέμε για την ΕΡΑ Σπορ εδώ στα Χανιά η συχνότητα που λειτουργούσε ήταν πριν το μαύρο δεν λειτουργεί ακόμα. Ελπίζω να επαναλειτουργήσει στο μέλλον πάλι.

Καλη αρχή λοιπον. Πραγματικα συγκινημένοι οι Αγγελίδης και Χαϊνά. Τους λυπηθηκα σε καποια στιγμή, τους μιλουσαν τοσο δυνατα απο τα ακουστικά τους που ακουγοταν στον αερα. Και το κομμάτι εδω.

Last edited:
Εγω ελπιζω η ΕΡΤ να αφιερωσει ενα της καναλι και να παιζει σειρες της δεκαετιας του 80 (οι ιεροσυλοι,η βεντετα,ο Ανδροκλης και τα λιονταρακια του,Dukes,CHiPs κλπ).Απ'οτι ειδα το δευτερο καναλι λεγεται ΕΡΤ2 κι οχι ΕΤ2,ετσι οπως λεγοταν μεχρι τα μεσα της δεκαετιας του 80 περιπου.

Εγω ελπιζω η ΕΡΤ να αφιερωσει ενα της καναλι και να παιζει σειρες της δεκαετιας του 80 (οι ιεροσυλοι,η βεντετα,ο Ανδροκλης και τα λιονταρακια του,Dukes,CHiPs κλπ).Απ'οτι ειδα το δευτερο καναλι λεγεται ΕΡΤ2 κι οχι ΕΤ2,ετσι οπως λεγοταν μεχρι τα μεσα της δεκαετιας του 80 περιπου.
Πριν ένα μήνα είχε Ανδροκλή! Δεν το έβλεπες; :operator:
Πάντως μακάρι να γινόταν ένα κανάλι τύπου Rete Quattro (Ιταλία) που δείχνει συνέχεια παλιές σειρές και ταινίες, πέραν των άλλων.