Sorry ρε συ Ακη αλλά θα μου πέσουν και τα υπόλοιπα μαλλιά απο αυτά που γράφουν μερικοί εδώ μέσα.
Να θεωρήσω σαν δείγμα ποιότητας στις συζητήσεις της ΕΡΤ την παρουσία του Άδωνι; (σήμερα βράδυ 18/6). Δεν μπορούσε να βρεθεί κάποιος πιο σοβαρός από την ΝΔ για τέτοια συζήτηση; ή μήπως η τηλεθέαση ανεβαίνει με τέτοιες επιλογές; Φάουλ της ΕΡΤ! δυστυχώς κακά σημεία τέτοια πράγματα.
Ίσως άλλαξαν τα χρώματα για να ταιριάζει περισσότερο με το φοντο της σελίδας. Όπως και να 'χει, είναι πάλι έντονο.
Αφού είναι καλά και πληρωμένα, γιατί δεν τα επαναφέρουν;Για τα λογότυπα προφανώς πρέπει να εμπιστευτούν μια γραφιστική εταιρεία, όπως το 2008 που θυμάμαι τα logos και τα idents τα σχεδίασε ένας άγγλος που είχε φτιάξει και τα αντίστοιχα του BBC. Δεν ξέρω πόσο κόστισαν αλλά ήταν εξαιρετικά.
Αφού είναι καλά και πληρωμένα, γιατί δεν τα επαναφέρουν;
Μετα απο τόσο κόπο για την επαναλειτουργία η μεγαλύτερη τρολια θα ειναι να βγει πάλι ο Σαμαρας κυβέρνηση σε 4 χρονια και να την κλείσει πάλι.....
Πολλά καρπούζια σε μία μασχάλη προσπάθησαν το Σάββατο να βάλουν στην ΕΡΤ. 3 ή 4 διοργανώσεις κάλυψαν, και από το Μπακού μετάδοση μόνο μεταξύ 2 και 6 η ώρα έκαναν. Χωρίς ανασκόπηση ή άλλη προβολή. Και σήμερα που πήραμε 3 μετάλλια, δεν ξέρω αν έδειξαν τίποτα. Γιατί δεν είδα το 2 με 6 που μετέδωσαν. Στο αθλητικό site Sport 24 που είδα βιντεάκια, βίντεο με ερασιτεχνική κάμερα από την εξέδρα είχαν. Αλλά δεν ξέρω αν ήταν θέμα δικαιωμάτων.
Αυτό το HD τι το θέλουν αν είναι να δείχνει μόνο ΕΡΤ1;
"Εκατομμύρια" που έλεγε και ο μακαρίτης ο Βλάσσης! Σκανδαλωδώς πολλά χρήματα (1.400.000 ευρώ) για λογότυπα που δεν ήταν και καλύτερα από αυτά που είχαν προτείνει σε ένα άτυπο διαγωνισμό ερασιτέχνες γραφίστες τότε.Για τα λογότυπα προφανώς πρέπει να εμπιστευτούν μια γραφιστική εταιρεία, όπως το 2008 που θυμάμαι τα logos και τα idents τα σχεδίασε ένας άγγλος που είχε φτιάξει και τα αντίστοιχα του BBC. Δεν ξέρω πόσο κόστισαν αλλά ήταν εξαιρετικά.
Θα προτιμούσα η ΕΡΤ HD όταν ΔΕΝ μεταδίδει HD περιεχόμενο να προβάλλει μόνο μια καρτέλα με το λογότυπο της, όπως γινόταν στη προ "μαύρου"εποχή. Τώρα αυτό που μεταδίδει όλη μέρα το πρόγραμμα της ΕΡΤ1 μου δείχνει πως εκεί οι τεχνικοί "βαριούνται"...
Για να μειώνει το διαθέσιμο εύρος/ποιότητα εικόνας για τα υπόλοιπα κανάλια της ΕΡΤ...Αυτό το HD τι το θέλουν αν είναι να δείχνει μόνο ΕΡΤ1;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.