Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Στήσιμο home cinema 5.1
Τι κουτάκια ρε παιδιά , μπορεί να μην ξέρω και πολλά αλλά η Bose δεν είναι και τυχαία εταιρία. Η σχέση τιμής-μεγέθους-απόδοσης νομίζω είναι ιδανική για μένα. Τώρα σίγουρα μπορώ να βρώ με 300-400 κάτι που να είναι εξαιρετικό αλλά μπορεί να μην μου κάνει το μέγεθος λόγω του μικρού σαλονιού μου. Σίγουρα δεν υπάρχει το ιδανικό για κανέναν αλλά πιστεύω ότι είναι αξιόλογη αγορά...Και μην ξεχνάμε ότι πριν 10 μέρες να πήγαινα 1000 θα μου ζητούσαν απλά έτυχε να αλλάζει ο χρόνος και θεωρείται προηγόυμενη σειρά.
Ελπίζω να το στήσω σύντομα και να σας πω εντυπώσεις.
Εδω δειχνει πως εχει. http://www.pioneerelectronics.com/StaticFiles/PUSA/Files/VSX-818V-K Back Panel.jpg
Αλλά και παλι. Δεν θα αξιζε τα τοσα λεφτα σε bluray που να εχει αναλογικες εξοδους (συν οτι θα ειχε ποσα καλωδια απο πισω).
Νομιζω πως για 100 (συν ποσο θα βγει το τηλεχειριστηριο) αξιζει να τον κρατησει τον ενισχυτη και να δωσει λιγο περισσοτερα χρηματα για να παρει καλυτερα ηχεια, αντι γι`αυτα τα κουτακια.
Τι κουτάκια ρε παιδιά , μπορεί να μην ξέρω και πολλά αλλά η Bose δεν είναι και τυχαία εταιρία. Η σχέση τιμής-μεγέθους-απόδοσης νομίζω είναι ιδανική για μένα. Τώρα σίγουρα μπορώ να βρώ με 300-400 κάτι που να είναι εξαιρετικό αλλά μπορεί να μην μου κάνει το μέγεθος λόγω του μικρού σαλονιού μου. Σίγουρα δεν υπάρχει το ιδανικό για κανέναν αλλά πιστεύω ότι είναι αξιόλογη αγορά...Και μην ξεχνάμε ότι πριν 10 μέρες να πήγαινα 1000 θα μου ζητούσαν απλά έτυχε να αλλάζει ο χρόνος και θεωρείται προηγόυμενη σειρά.
Ελπίζω να το στήσω σύντομα και να σας πω εντυπώσεις.