λοιπον αφου δεν υπαρχει αυτην την στιγμη 3D blueray player που να κανει ολα αυτα
1.να παιζει αντίγραφα .m2ts των +40GB τα οποία θα είναι αποθηκευμένα στον σκληρο του δισκο η σε αλλο εξωτερικο δισκο η σερβερ
2. να αναπαραγάγει σε 3D κανονικά όπως θα γινόταν με ένα δισκάκι br απο το tray του αρχεια 3D SBS και mkv ,(δηλαδη με το που παταω το play η tv αυτοματα οπως γινεται τωρα να τα αναγωριζει σαν 3D και να μου βγαζει το μηνυμα να φορεσω τα γυαλια.)
3.Να μπορει να αναγνωριζει και να αναπαραγει blue-ray .iso
4.Να μπορει να παιζει τα αντιγραφα blue-ray που δημιουργω εγω απο τις οριτζιναλ blue-ray ταινιες μου
αποφασησα να στησω ενα HTPC απο την αρχη σωστα με parts που θα μου πρωτεινετε εσεις για να μην εχω θεματα με ασυμβατουητες κλπ
θελω για αρχη καποιο case μεχρι 100 ευρω
και απο εκει και περα τι να επιλεξω?
επεξεργαστη ι3 , ι5 η ι7?
καρτα γραφικων σηγουρα nvidia?
motherboard?
ολα τα αλλα θα πιστευω δεν εχουν ιδιαιτερη σημασια
ευχαριστω πολυ!
1.να παιζει αντίγραφα .m2ts των +40GB τα οποία θα είναι αποθηκευμένα στον σκληρο του δισκο η σε αλλο εξωτερικο δισκο η σερβερ
2. να αναπαραγάγει σε 3D κανονικά όπως θα γινόταν με ένα δισκάκι br απο το tray του αρχεια 3D SBS και mkv ,(δηλαδη με το που παταω το play η tv αυτοματα οπως γινεται τωρα να τα αναγωριζει σαν 3D και να μου βγαζει το μηνυμα να φορεσω τα γυαλια.)
3.Να μπορει να αναγνωριζει και να αναπαραγει blue-ray .iso
4.Να μπορει να παιζει τα αντιγραφα blue-ray που δημιουργω εγω απο τις οριτζιναλ blue-ray ταινιες μου
αποφασησα να στησω ενα HTPC απο την αρχη σωστα με parts που θα μου πρωτεινετε εσεις για να μην εχω θεματα με ασυμβατουητες κλπ
θελω για αρχη καποιο case μεχρι 100 ευρω
και απο εκει και περα τι να επιλεξω?
επεξεργαστη ι3 , ι5 η ι7?
καρτα γραφικων σηγουρα nvidia?
motherboard?
ολα τα αλλα θα πιστευω δεν εχουν ιδιαιτερη σημασια
ευχαριστω πολυ!