Στο αυτόφωρο ο Νίκος Καρβέλας και η Ανίτα Πάνια

Και εκεί όμως ο γνωστός μουσικός αρνήθηκε να βγει από το αυτοκίνητο, ισχυριζόμενος ότι ήταν άσυλο και ζήτησε την παρουσία εισαγγελέα.

:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

Να 'ναι καλά ο άνθρωπος!!!!!!!!!!!

Είχα δύσκολη μέρα σήμερα.......

Απάντηση: Re: Στο αυτόφωρο ο Νίκος Καρβέλας και η Ανίτα Πάνια

Οχι - εδω ο καρβέλας εχει δίκιο - υπάρχει και δεδικασμένο γι αυτό.

ακόμα και οι ελεγχοι για ναρκωτικά γίνονται μόνο παρουσία εισαγγελέα ή ονομαστικου εντάλματος, σε μια χώρα που οι νόμοι εφαρμόζονται.

Γιάννη, άλλο η νομολογία άλλο η νομοθεσία. Έχει αλλάξει κάτι στην Ποινική Δικονομία??? Από πότε το αυτοκίνητο θεωρείται άσυλο???

Απάντηση: Re: Στο αυτόφωρο ο Νίκος Καρβέλας και η Ανίτα Πάνια

Ωραία η εξιστόρηση μεν, για παντελώς άσχετο ζήτημα δε (σωματική έρευνα σε γυναίκα, τα σχετικά με την οποία ρυθμίζονται σαφώς στο σχετικό άρθρο του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας -αν πρόκειται για προανακριτική πράξη ή στο οικείο ΠΔ εάν πρόκειται για απλό προληπτικό αστυνομικό έλεγχο).

Thanks Τάσε!!!!-bye--bye-

%CE%B1%CF%86%CE%B9%CF%83%CE%B1%2B%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B2%CE%B5%CE%BB%CE%B1%CF%82.jpg

Καρβελα - Πανια τους εχει τωρα στη ζουγκλα καλεσμενους ο Τριανταφυλοπουλος

Χειροπέδες σύγχρονες..με μαλακή πλαστική επένδυση και...στρασάκια,ζήτησε η Πάνια απο την Αστυνομία!!!!!:flipout::flipout:
Τι άλλο θ ακούσουμε.....:BDGBGDB55:

Το θέμα ειναι να μπορέσεις να οδηγήσει το αυτοκίνητο μέχρι τον χώρο του Πανεπιστημίου...εκεί είναι σίγουρα άσυλο!

Σαν πολύ ασχοληθήκαμε με τα εν λόγω υποκείμενα.
(Την Πάνια την είχα σε μεγαλύτερη υπόληψη αλλά αφού παντρεύτηκε τον Καρβέλα, μάλλον έκανα λάθος).

Μια ερώτηση μόνο: θεωρείται και το μηχανάκι άσυλο;:violent-smiley-011:

Re: Απάντηση: Στο αυτόφωρο ο Νίκος Καρβέλας και η Ανίτα Πάνια

:grinning-smiley-043

Δεν εχω και πολλα μαλλια,αλλα μετα απο την δηλωση της Πανια οτι αισθανθηκε σαν να ηταν στο Πολυτεχνειο,μου εφυγαν και τα υπολοιπα μαλλια.Το κακο ειναι οτι δεν μπορω να γραψω αυτα που θελω για αυτα τα δυο εμβια οντα και ετσι περιοριζομαι σ αυτα Ζητω στο Πανιοπολυτεχνειο

(Την Πάνια την είχα σε μεγαλύτερη υπόληψη αλλά αφού παντρεύτηκε τον Καρβέλα, μάλλον έκανα λάθος).

Ειχες δεί έστω και μία από τις "εκμπομπες" της?! Πώς είναι δυνατόν να υπάρχει έστω και δείγμα υπόληψης για αυτό το άτομο?

Δεν εχω και πολλα μαλλια,αλλα μετα απο την δηλωση της Πανια οτι αισθανθηκε σαν να ηταν στο Πολυτεχνειο,μου εφυγαν και τα υπολοιπα μαλλια.Το κακο ειναι οτι δεν μπορω να γραψω αυτα που θελω για αυτα τα δυο εμβια οντα και ετσι περιοριζομαι σ αυτα Ζητω στο Πανιοπολυτεχνειο

ZHTΩΩΩΩΩΩ......:fahne90:

:flipout::flipout::flipout:
Καβαλα στη μηχανη δεν εχεις ασυλο...ΚΑΒΑΛΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΕΧΕΙΣ ΑΣΥΛΟ...(και μαλιστα ανιατων)

Καρβελα - Πανια τους εχει τωρα στη ζουγκλα καλεσμενους ο Τριανταφυλοπουλος

Καλα ο Μεγας Μακης εχει κανει 2 εκπομπες ειδικα για της μ@λ@κιες του Καρβελα.
Ο σοβαρος, ο δηθεν δεν τα παιρνω ...την τρελλα μου.