Στο ''repeat''...

Επειδή από ότι βλέπω έχουμε πολλά ενδιαφέροντα να πούμε για ταινίες δεν ανοίγουμε ένα thead στην σχετική κατηγορία;
Εμένα πάντως θα με ενδιέφερε να μάθω τις προτάσεις για ταινίες μελών που γράφουν για μουσική. Κάτι σαν τοπ 10 ταινιών (ή και περισσότερων),
αντίστοιχο με τις προτάσεις για μουσική που υπάρχουν στο φορουμ. Τι λέτε;

Βρες έναν καλό τίτλο για thread και άνοιξέ τον στην "Συζητήσεις-Κουίζ-Διαγωνισμοί", της DVD κατηγορίας.

Θα ακολουθήσουμε, αυτό είναι σίγουρο.

Απάντηση: Re: Στο ''repeat''...

...στα 80ς πάντως, δύο είναι οι ταινίες: Brazil του Τέρι Γκίλιαμ, Blue Velvet του Νταίηβιντ Λύντς.
2 κλάσεις πάνω από οποιαδήποτε άλλη.
..
:grinning-smiley-043
Πάνω από οποιαδήποτε άλλη δεν ξέρω αν είναι για εμένα αλλά είναι και οι δύο σπουδαίες ταινίες !!
.....και για μην είμαστε off topic έχουν και καταπληκτική μουσική :guitarist:

Μα πως τα λετε ετσι ευκολα αυτα??? Η καλυτερη ταινια, ο καλυτερος δισκος, το καλυτερο φαγητο, η ωραιότερη γκομενα κτλ?????????????? Μπορει κατι να ειναι τοοοοοσο απολυτο? Μπορει καποιος να εχει δει ολες τις ταινιες και να τις εχει ταυτοχρονα στο νου του?

Re: Απάντηση: Στο ''repeat''...

Μα πως τα λετε ετσι ευκολα αυτα??? Η καλυτερη ταινια, ο καλυτερος δισκος, το καλυτερο φαγητο, η ωραιότερη γκομενα κτλ?????????????? Μπορει κατι να ειναι τοοοοοσο απολυτο?

Oσον αφορά το "απόλυτο", τόνισα για μένα.
Οσον αφορά το "εύκολα"...μην είσαι και τόσο σίγουρος πως ήταν εύκολο.

και συνεχιζω...:drummer:

μπορει καποιος να πει με βεβαιοτητα πως το "ψυχο" δεν ειναι καλυτερη ταινια απο τις προαναφερόμενες. Ή πως το "Usual suspects" δεν ειναι η καλυτερη ταινια των '90s?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Στο ''repeat''...

Oσον αφορά το "απόλυτο", τόνισα για μένα.
Οσον αφορά το "εύκολα"...μην είσαι και τόσο σίγουρος πως ήταν εύκολο.

Mα αυτο εννοω. Για εσενα, για εμενα, για καποιον! Εγω δεν μπορω να ειμαι τοσο απολυτος.

Απάντηση: Re: Στο ''repeat''...

...για μένα, πάνω από οποιαδήποτε άλλη γενικώς, είναι το Dr. Strangelove :award:
Είσαι 'μεγάλος' !!!
:crown:

Συμφωνώ πάντως ότι είναι πολύ δύσκολο να βρεις την καλύτερη ταινία -νιες, έτσι γενικά..., μια από τα '80 που μου είχε κάνει εντύπωση είναι το bladerunner.
Ξέρω.. ξέρω, ότι είναι πολύ 'γνωστή' αλλά το κλίμα, οι εικόνες και γενικά η αίσθηση που μου άφησε την πρώτη φορά που την είδα......

Το τελευταίο μου κόλημα είναι τα εξής δύο....απο OST Old boy-breathless και επίσης Tim Backley Phantasmagoria in Two
Ξανά και ξανά και ξανά..........................

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Στο ''repeat''...

Εγω δεν μπορω να ειμαι τοσο απολυτος.

Eγώ μπορώ, Πέτρο. Και σε διαβεβαιώ ότι "το έχω βασανίσει" πάρα πολύ.

Μπορώ να συνοψίσω την αγάπη μου για το Σινεμά σε 100 ταινίες και αυτή θα την έβαζα πρώτη.
Οπως μπορώ να συνοψίσω την αγάπη μου για το ρ'ν'ρ σε 100 δίσκους...και πάει λέγοντας.
Θεωρώ μεγάλο κατόρθωμα, μετά από μιά ζωή ακούσματα και χιλιάδες δίσκους που πέρασαν απ τα χέρια του, να μπορεί κάποιος να συνοψίσει στα εκ των ών ουκ άνευ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Στο ''repeat''...

Eγώ μπορώ, Πέτρο.

Eγω δεν ξερω αν θελω κιολας. Τη θεωρω λιγο "δεσμευτικη" αυτη τη διαδικασια. Ασε που θα μου εκοβε το ενθουσιασμο για οτιδηποτε πρωτοακουω ή βλεπω. Θελω να νιωθω πως ενδεχομενως η καλυτερη ταινια ολων των εποχων ειναι αυτη που θα δω σημερα κ.ο.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Στο ''repeat''...

Eγω δεν ξερω αν θελω κιολας. Τη θεωρω λιγο "δεσμευτικη" αυτη τη διαδικασια.

Από την άποψη που το βλέπεις έχεις απόλυτο δίκιο. Aλλά εγώ δέσμευση θεωρώ να εξαρτώ την καλοπέρασή μου από πολλά. Η δική μου ανάγκη πηγάζει από κάτι βαθύτερο: θέλω να είμαι mobile. Ανα πάσα στιγμή, τα αναγκαία μου υπάρχοντα, να μπορούν να χωρέσουν σε μιά βαλίτσα. Αντε ...δύο. :D

Γι αυτό θ ανάψω λαμπάδα στους εφευρέτες του iPod :worshippy:

Το τελευταίο μου κόλημα είναι τα εξής δύο....απο OST Old boy-breathless και επίσης Tim Backley Phantasmagoria in Two
Ξανά και ξανά και ξανά..........................

Ωραίες επιλογές

το τραγούδι αυτό θα ήταν το ... του νησιού .... αν εδικαιούμην μόνον ένα ποπ ροκ κομμάτι .....