Στο ''repeat''...

Καμιά φορά είναι καλό να μένουμε και σε δοκιμασμένες συνταγές.

Βασικά, αν συνεργαστεί με κανέναν καλό συνθέτη, θα έχουμε στα χέρια μας ένα φοβερό δίσκο.

Απάντηση: Re: Στο ''repeat''...

Καμιά φορά είναι καλό να μένουμε και σε δοκιμασμένες συνταγές.

Βασικά, αν συνεργαστεί με κανέναν καλό συνθέτη, θα έχουμε στα χέρια μας ένα φοβερό δίσκο.

Η φωνή της μού αρέσει.
Οπως και τής Moyet.
Oμως είναι αρκετά mainstream.
Δεν μέ χαλάει καθόλου.την ακούω συχνά στό αμάξι.

Εγώ πάλι στο repeat έχω μόνιμα Χριστουγεννιάτικα μουσικά tracks..
Από το Ορατόριο του Κάντορα (με τον Bochum),μέχρι το O! Holy Night !.:grinning-smiley-043

Ε, μέρες που είναι..:grandpa::BDGBGDB55:

Απ τη άλλη βδομάδα,back to basics.:antlers:

41VSBED9XZL._SS500_.jpg

Ολόκληρο. Εδώ και 20 περίπου χρόνια. Σαξόφωνο-μπάσσο-ντράμς. Ηφαίστειο και Γρανίτης.

:grinning-smiley-043

smith_helen_yougottob_101b.jpg

Helene Smith - You got to be a man

το κομμάτι μου "κόλλησε" σήμερα και εννοείαι βέβαια οτι δεν είμαι κάτοχος αυτού του 45 ιντσου αν και θα το ήθελα σαφώς. Late 60ς Miami soul sound απο μία εξαιρετική! φωνή!

ΓΙΑ Κ. ΜΠΑΙΡΑΧΤΑΡΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΑΡΑΝΤΑΠΕΝΤΑΡΙΑ ΣΕ ΙΝΤΣΕΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΣΤΡΟΦΕΣ. ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ.

Απάντηση: Re: Στο ''repeat''...

:grandpa::grandpa:
smith_helen_yougottob_101b.jpg

Helene Smith - You got to be a man

το κομμάτι μου "κόλλησε" σήμερα και εννοείαι βέβαια οτι δεν είμαι κάτοχος αυτού του 45 ιντσου αν και θα το ήθελα σαφώς. Late 60ς Miami soul sound απο μία εξαιρετική! φωνή!

Κ.ΜΠΑΙΡΑΧΤΑΡΗ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 45 ΙΝΤΣΕΣ ΣΕ ΒΙΝΙΛΙΟ ΑΛΛΑ ΣΕ 45 ΣΤΡΟΦΕΣ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΟΦΟ ΓΕΡΟ.

Re: Απάντηση: Στο ''repeat''...

ΓΙΑ Κ. ΜΠΑΙΡΑΧΤΑΡΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΑΡΑΝΤΑΠΕΝΤΑΡΙΑ ΣΕ ΙΝΤΣΕΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΣΤΡΟΦΕΣ. ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ.

Καλώς ήρθες Ferdra! σαφώς τα πράγματα είναι έτσι όπως τα λες.Απλά οι δικές μου στροφές κατα περιόδους δεν .....πολύ....:flipout:

ΤΙ ΕΙΔΟΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΚΟΥΤΕ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ 45 ΙΝΤΣΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΥΤΟ ΑΓΝΩΣΤΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ;ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΓΝΩΣΗ.
ΕΛΠΙΖΩ ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΤΖΑΖ Η ΦΑΝΚΙ Η ΝΤΙΣΚΟ Η ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΣΑ ΜΕΣΑ;:AFADF0:

Εγώ χτύπησα χθες καμιά 30αριά ECM οπότε για κάνα τρίμηνο και βάλε θα λειώνω με αυτά.

Όχι σαν κάτι άλλους που λειώνουν με το Passion (re)Play..
icon10.gif

SYGNWMH GIWRGO ALLA AN ENNOEIS TO PASSION TOY BOBBY O, LIGA TA LOGIA SOY!!!!!

PASSION RULES!!!!
PASSION IS NUMBER ONEEEEEE!:twoguns:

Κ.ΜΠΑΙΡΑΧΤΑΡΗ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 45 ΙΝΤΣΕΣ ΣΕ ΒΙΝΙΛΙΟ ΑΛΛΑ ΣΕ 45 ΣΤΡΟΦΕΣ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΟΦΟ ΓΕΡΟ.

ΠΟΥ 'ΣΑΙ ΓΕΡΟ...ΜΗ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑΣ!!

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΧΤΑΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ!

Εννοεί το Passion Play των Jethro Tull...

41RB76B3RNL._AA240_.jpg

Είναι από τα άλμπουμ που πυροδοτούν έριδες στη μουσική κατηγορία.

Υ.Γ. Αν θέλετε γράφετε σας παρακαλώ με πεζά γράμματα και ελληνικούς χαρακτήρες, greeklish και κεφαλαία μαζί είναι πολύ κουραστικά...

Υ.Γ. 2: Με πρόλαβε ο Κουν...