Στο ''repeat''...

Αυτο το δοκιμασες Πετρο;

Οχι ακομα! Ειχα "παραλαβες" τις προηγουμενες ημερες και δεν προλαβα ουτε καν να ακουσω αποσπασματα στο αμαζον. Τους επαιξε πετριδης παντως και ετσι εχω παρει μια ιδεα. Ειναι στα υπ'οψην.

Εχω κολλησει με τους souvenir's young america, παντως. Δυο φορες στο καπακι εχτες το βραδυ! Μαλλον επρεπε να τους εχω βαλει πιο ψιλα στη λιστα μου...

Τσεκαρε το & αυτο
μου αρεσε αρκετα αν & βλεποντας
το avatar σου,αυτον τον καιρο πρεπει να εισαι
σε πιο σκληρες ακροασεις.
Αnyway καλο Σ/Κ εαν δεν τα ξαναπουμε.

Re: Απάντηση: Στο ''repeat''...

Εχω κολλησει με τους souvenir's young america, παντως. Δυο φορες στο καπακι εχτες το βραδυ! Μαλλον επρεπε να τους εχω βαλει πιο ψιλα στη λιστα μου...

Ποτέ δεν είναι αργά, Πέτρο...

Πάντως εγώ σήμερα το γύρισα προς τζαζ μεριά, πολύ ροκ έπεσε την τελευταία εβδομάδα...

:music-smiley-006:
από αρχές Δεκέμβρη που τον πήρα αυτό το δίσκο έχω φάει και εγώ κόλημα,
δεν μπήκε στο ράφι κάν, είναι μέσα στους 5-10 δίσκους που είναι δίπλα στο player για να είναι εύκαιροι :firstprize:

... σε μερικά σημεία του μου θυμίζει τη μουσική του neil young στο Dead Man του Jarmusch.
Εκπληκτική ταινία και το soundtrack επίσης.

... Dead Man του Jarmusch.
Εκπληκτική ταινία και το soundtrack επίσης.

Nαί, σύμφωνοι, αλλά πάνε μόνο μαζί, χέρι με χέρι: ο δίσκος από μόνος του δεν στέκει, είναι μουσική φτιαγμένη αποκλειστικά για να συνοδεύει και να σχολιάζει Εικόνες.

Τώρα που το λες, έχω παρατηρήσει ότι ορισμένα Soundtracks από ταινίες δε μπορώ με τίποτα να τ' ακούσω από μόνα τους, παρόλο που μ' αρέσουν πολύ.

Τρανταχτό παράδειγμα οι μουσικές του Danny Elfman στις ταινίες του Tim Burton...

Sorry για το off topic, αλλα το Dead Man δε μου αρεσε πολυ, παρολο που μου αρεσει ο Jarmusch. Η μουσικη της ταινιας ηταν απο τα θετικοτερα στοιχεια της, οπως και (για εμας τους ροκαδες) οι εμφανισεις των Iggy, Flea και αλλων, αν θυμαμαι καλα.

... ενώ για μένα είναι η καλύτερη ταινία του, η γνωστή πίτα βλέπεις ;)
Παρόλο που έχει δικιο ο Κώστας να λέει ότι μη μουσική πάει μόνο με την ταινία
το soundtrack το έχω ακούσει αρκετά και μόνο του,
μου φέρνει ακόμα εκείνα τα συναισθήματα που είχα όταν την πρωτοείδα.

... ενώ για μένα είναι η καλύτερη ταινία του,

Κατά τη γνώμη μου μακράν η καλύτερη ταινία που έκανε ποτέ, και μέσα στις 10 καλύτερες της δεκαετίας του '90 - μαζί με το Lost Highway του Λύντς.

Πέτρο, πολύ μου άρεσε αυτό το "για εμάς τους ροκάδες" :ADFADF1:

Απάντηση: Re: Στο ''repeat''...

Πέτρο, πολύ μου άρεσε αυτό το "για εμάς τους ροκάδες" :ADFADF1:

Εγω παντως ετσι νιωθω, "ροκας". Μαλιστα, απο αυτην την ταινια ουσιαστικα πλεον θυμαμαι μονο τη σκηνη με τους ροκαδες!:ernaehrung004:

Κατά τη γνώμη μου μακράν η καλύτερη ταινία που έκανε ποτέ, και μέσα στις 10 καλύτερες της δεκαετίας του '90 - μαζί με το Lost Highway του Λύντς.

:ernaehrung004:
Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις και για καμιά ταινία εκτός από μουσική...
λέμε τώρα...:smile:

Επειδή συνήθως μ' αρέσουν αυτά που προτείνει ο Λύμπε και μου άρεσε πάρα πολύ το Lost Highway, μάλλον πρέπει να δω και το Dead Man...

Θα συμβουλευτώ και τον Πόταξ, φυσικά.

Επειδή συνήθως μ' αρέσουν αυτά που προτείνει ο Λύμπε και μου άρεσε πάρα πολύ το Lost Highway, μάλλον πρέπει να δω και το Dead Man...

Θα συμβουλευτώ και τον Πόταξ, φυσικά.
Ε μην το κάνεις μεσανατόλικό και συ... :smile:
μια ταινία είναι, πάρτη και δες τη. Πιστεύω θα σου αρέσει...-bye-

Μια που αναφέρατε τον David Lynch κάποτε έπαιζε στο "repeat" το "Twin peaks" (ταινίας).
Έχω τα περισσότερα ost των ταινιών του...και είναι πράγματι πολύ καλά !!

Στα περισσότερα OST του, ο ίδιος ο Lynch έχει γράψει τους στίχους και ο Angelo Badalamenti τη μουσική.

Οι υποψιασμένοι ξέρουν τι σημαίνει αυτό...

Υ.Γ. Πέτρο, αν σου άρεσε το Mulholland Drive, το Lost Highway θα το λατρέψεις.

Tι ειπατε? Αν καταλαβα τι εγινε? Φυσικα και οχι!:flipout:

πολλές φορές η Αίσθηση που αποπνέει μιά ταινία, είναι για μένα πολύ πιο σημαντική από την υπόθεση Πέτρο.
Και ο Λύντς είναι κατεξοχήν τέτοιος καλλιτέχνης.

Από τους σύγχρονους, Τιμ Μπάρτον και ξερό ψωμί.