Stock House

Re: Απάντηση: Stock House

Εγω γιατι εχω την εντυπωση οτι οταν μιλαμε για πωλητη στην οδηγια εννοουμε τον κατασκευαστη ο οποιος ειναι ο αρχικος πωλητης

Α, τώρα το είδα... Μιλάς για την κοινοτική οδηγία. Η οδηγία έχει κάποια ισχή, αλλά από την στιγμή που έχει ενσωματωθεί στην νομοθεσία με τον 3043, υποθέτω σε αυτόν βασιζόμαστε. Τώρα, αυτοί που έφτιαξαν τον νόμο, είναι δυνατόν να άλλαξαν την λογική της οδηγίας; Θα μίλαγαν τότε για ενσωμάτωση;
Δεν ξέρω, και δεν είμαι και νομικός...

http://www.e-shop.gr/show_used.phtml?id=PER.156401&oem=ADD13SFYB00637

SAMSUNG PS-42D51S 42'' --- μόλις 960 ....η γριούλα τηλεόραση των Goody's ....με εγγύηση τριών μηνών ...και για να αλλάζεις τα κανάλια πρέπει να πηγαινοέρχεσαι.....τι απατεώνες είναι αυτοί ρε παιδιά...αλίμονο στον κοσμάκη που δεν ψάχνετε...ΒΡΕ ΟΥΣΤ!!!

Α, τώρα το είδα... Μιλάς για την κοινοτική οδηγία. Η οδηγία έχει κάποια ισχή, αλλά από την στιγμή που έχει ενσωματωθεί στην νομοθεσία με τον 3043, υποθέτω σε αυτόν βασιζόμαστε. Τώρα, αυτοί που έφτιαξαν τον νόμο, είναι δυνατόν να άλλαξαν την λογική της οδηγίας; Θα μίλαγαν τότε για ενσωμάτωση;
Δεν ξέρω, και δεν είμαι και νομικός...

Εγώ πάλι που είμαι, σας διαβεβαιώνω πως όπου λέει ο Νόμος "πωλητής" εννοεί ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕ.

Οι εγγυήσεις κατασκευαστών κλπ είναι έγκυρες αλλά μόνο ως προς ό,τι ΠΑΡΑΠΑΝΩ από τα εκ του Νόμου οριζόμενα σου παρέχουν. Με απλά λόγια, αν δίνει κάτι παραπάνω καλώς, αν όχι ο Νόμος σε εξασφαλίζει με απευθείας αξίωση κατά του πωλητή ο οποίος είναι αυτός που παίρνει τα ευρουδάκια σου.

Ξεσκίστε τους όπου τους βρείτε και μην ακούτε τις μπούρδες κάθε μπακαλομαγαζάτορα που είπε να πουλήσει ηλεκτρονικά.....

SAMSUNG PS-42D51S 42'' --- μόλις 960 ....η γριούλα τηλεόραση των Goody's ....με εγγύηση τριών μηνών ...και για να αλλάζεις τα κανάλια πρέπει να πηγαινοέρχεσαι.....τι απατεώνες είναι αυτοί ρε παιδιά...αλίμονο στον κοσμάκη που δεν ψάχνετε...ΒΡΕ ΟΥΣΤ!!!
ΧΕ ΧΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ ΕΧΟΥΝ ΕΦΤΟΥΝΟΙ. ΑΥΤΗ ΕΙΧΕ 900 ΕΥΡΩ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΚΑΡΦΟΥΡ ΣΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΕΜΑΧΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΟΥΤΕ 1 ΛΕΠΤΟ.

Kαι για να μην ξεχνόμαστε, η tv δεν έχει τηλεκοντρόλ...

ΕΥΚΑΙΡΙΑ!!! :slapface:

Που κατασκευάζεται στην ΕΕ όμως... ;)

Όχι που πωλείται στην ΕΕ...

Βεβαια απαντηθηκε ηδη πανω κατω...αλλα να το πω και εγω...οχι που κατασκευαζεται στην ΕΕ, σε οτιδηποτε πωλειται επι Ελληνικου εδαφους.

Kαι για να μην ξεχνόμαστε, η tv δεν έχει τηλεκοντρόλ...

ΕΥΚΑΙΡΙΑ!!! :slapface:

Ειναι ειδικο μοντελο, για αυτους που δεν βλεπουν καλα και θα ειναι σε αποσταση το πολυ 25 εκατοστων απο αυτη.

Πως βεβαια μια τηλεοραση που ειναι "αθικτη" δεν εχει τηλεκοντρολ και μονο 3 μηνες εγγυηση...ειναι θεμα για πτυχιακη ασκηση.

Απάντηση: Re: Stock House

καποιος το χρειαζοτανε απο εκει μεσα,και εκανε φτερα:flipout:

εδω εχει αναφερθει οτι χαλανε τα καινουρια προιοντα επιτηδες, π.χ καρτες γραφικων,για να μην δωσουν αλλη,ποσο μαλλον οταν αγοραζεις προιοντα stock?

ευτυχως μεχρι τωρα δεν μου ετυχε καμια στραβη,εαν και προτιμω το πλαισιο.

μηπως τελικα ειναι προιοντα παρα-εισαγωγης και για αυτο δεν ισχυει η εγγυηση τους η ειναι σε πολυ χαλια κατασταση?

διοτι εαν δεν εχει ληξη η εγγυηση τους,δεν καταλαβαινω το ζορi τραβαει το e-shop.

Μια καταγελια στο Νεο ΙΝΚΑ και αστους να τα δινουν με 3μηνη εγγυηση.

πραγματικά δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος να πάρει αυτό το πράγμα εκτός από κανένα παλιατζή...

Μια καταγελια στο Νεο ΙΝΚΑ και αστους να τα δινουν με 3μηνη εγγυηση.

Και τι νομίζεις θα κάνει το "νέο ΙΝΚΑ"; Κάνουν κάτι πέρα από το να εισπράττουν επιχορηγήσεις και να "φαίνεται" ότι νοιάζονται για τον καταναλωτή στα μάτια της Ε.Ε.;

Γιατί όταν χρειάστηκα βοήθεια με εταιρία, κανένα ινστιτούτο δεν νοιάστηκε. Από μερικά μου ζήτησαν να γραφτώ κιόλας για να το "κοιτάξουν"...