Αφού κάνω ένα διάλειμμα, με την ευκαιρία να πω δυό λόγια. Ήθελα να παρουσιάσω πρώτα τη κατασκευή και μετά τις πρώτες ακουστικές εντυπώσεις, αλλά δεν μπορώ γαμώτο!!
Λοιπόν, δε ξέρω πως να το περιγράψω...η μόνη παρομοίωση που μου έρχεται στο μυαλό, είναι σαν να έχεις πάρει ένα πολύ ακριβό και γρήγορο αυτοκίνητο που επειδή μόλις το πήρες φοβάσαι να το πιέσεις, αλλά από τη πρώτη στιγμή που βάζεις πρώτη και πηγαίνεις, νιώθεις να σου λέει: "ασχολείσου μαζί μου, μάθε με, και θα σε κάνω ευτυχισμένο σε αυτό που κάνω".
Δε ξέρω πως αλλιώς να το πω...
Ακριβώς έτσι νιώθω κι εγώ, ακούω πράγματα για πρώτη φορά, βιώνω μια παντελή έλλειψη παραμόρφωσης, μια άνεση και ενέργεια σε όλο το φάσμα, υπερανάλυση, δυναμικά κόρνας, μια σκηνή με βάθος, ύψος και πλάτος που δεν έχω ξανασυναντήσει, φωνητικά που βουρκώνεις και μπάσσο που σκοτώνει...και όλα αυτά χωρίς να έχουν στρώσει ούτε οι μονάδες, ούτε τα ενισχυτικά, με τη χειρότερη δυνατή λύση σύνδεσης dac-εξωτερικού cross γιατί έχουν κολλήσει στο τελωνείο οι line level μετασχηματιστές που έχω παραγγείλει, με καλώδια του 2ευρού/μέτρο και χωρίς να έχω πειραματιστεί ακόμα μαζί τους με τη βέλτιστη τοποθέτηση και με την ακριβή ρύθμιση του εξωτερικού cross τους, που είναι απαραίτητη!!! Ενώ από πίσω τους αντί να υπάρχει διάχυση στο χώρο, όπως πρέπει, υπάρχει 100% ανάκλαση με γυάλινους πίνακες! Δηλαδή όταν ρυθμίσω όλα αυτά, τί θα ακούσω ρε παιδιά?????????
Α, επίσης πρώτη φορά ακούω σύστημα που όταν χαμηλώνεις την ένταση, απλά μετατίθεται αυτούσια η σκηνή πιο πίσω, κρατώντας όλα τα χαρακτηριστικά που είχε και σε μεγαλύτερη ένταση!!
Το μόνο εμφανές πρόβλημα μέχρι στιγμής, που οφείλεται καθαρά στη ρύθμιση του κρος, είναι ένα θεματάκι στα μπάσσα σε κάποια κομμάτια με έντονο τέτοιο περιεχόμενο.
Αυτά προς το παρόν...