- 26 September 2007
- 608
Τι ακριβως πρεπει να κανω για να σταματησω την συνδρομη μου ??
Που απευθεινομαι ?? help !!:music-smiley-005:
Φιλαράκο ενημέρωσέ με αν πουλάς τον panasat που πιθανότατα θα σου είναι άχρηστος μόλις διακόψεις με την ακατανόμαστη...Τι ακριβως πρεπει να κανω για να σταματησω την συνδρομη μου ??
χωρίς συνδρομή nova δεν δουλεύει ο panasat???
Η κάρτα της NOVA πόσο κάνει???
Ο Panasat ειναι για τα πανηγυρια. Με 80 ευρω βρισκεις πολυ καλυτερο δεκτη.
Γιαννη για τα πανηγυρια δεν ειναι....
προσωπικη μου αποψη αλλα και πολλων γνωστων και φιλων που τον χρησιμοποιουν χρονια με nova,ειναι οτι εχεις να κανεις μ`εναν δεκτη που ειναι απολυτως συμβατος με την νοβα(ισως ο μοναδικος),με καλη εικονα,γρηγορος και χωρις κολληματα.
επισης-οπως εχω ξαναπει-εχει πολυ ευαισθητο Tuner και λειτουργει πολυ καλα και με 60αρι πιατο σε δυσκολες συνθηκες.
+1.Για τη nova μπορεί να είναι καλός αλλά το μεγάλο πρόβλημα που έχει είναι ότι δεν μπορεί να αποθηκεύσει παραπάνω από επτακόσια κανάλια όταν μόνο ο hot bird έχει χίλια τριακόσια. Κατά συνέπεια αν δεν είσαι συνδρομητής της nova ο δέκτης δεν αξίζει για τίποτα αφού δεν παίρνει ούτε μοντούλα, ούτε παίρνει κάρτα με άλλη κωδικοποίηση.Τώρα αν έχει καλό tuner αυτό είναι επόμενο διότι με τα πιάτα των 60 εκατοστών που δίνει η nova θα την είχαν πάρει με τις πέτρες αν χανόταν το σήμα με την πρώτη βροχή.Άποψή μου είναι ότι όλοι οι ιδιοκτησιακοί είναι άψογοι μόνο για τα κανάλια του μπουκέτου τους, ενώ αν δεν είσαι συνδρομητής κάνουν για ένα μόνο πράγμα, να τους βάζεις το καλοκαίρι για stopper στις πόρτες για να μην κλείνουν από μόνες τους όταν φυσάει ο αέρας.
Πάντοτε για να διακόψουν την συνδρομή πρέπει να τους ενημερώσεις τον προηγούμενο μήναεγω ειχα παρει 3 του μηνα και μου ειχαν πει οτι δεν μπορω να διακοψω και αναγκαστικα πληρωσα ολο τον μηνα.. εχει συμβει σε κανεναν αλλο αυτο?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.