STOP σε ΝΟVA

Απάντηση: Re: STOP σε ΝΟVA

εγω ειχα παρει 3 του μηνα και μου ειχαν πει οτι δεν μπορω να διακοψω και αναγκαστικα πληρωσα ολο τον μηνα.. εχει συμβει σε κανεναν αλλο αυτο?
Πρέπει να πάρεις μέχρι το τέλος του μήνα, αν μπει ο καινούριος μπορείς να σταματήσεις μόνο όταν τελειώσει.

Το πονηρό όμως είναι οτι η επανασύνδεση γίνεται μέσα σε δευτερόλεπτα
Αφού έχεις ήδη προπληρώσει όλο τον επόμενο μήνα. Δηλαδή, αν κάνεις επανασύνδεση στις 20 του μήνα, προπληρώνεις τις 10 μέρες μέχρι το τέλος του μήνα, όλο τον επόμενο και φυσικά τα τέλη επανασύνδεσης.

Δεν είναι τυχαίο που πιάνει με το ζόρι 600-700 καναλια ενώ με εναν οποιοδηποτε αλλο δεκτη ανετα κατεβαζεις απο hotbird 1300 καναλια...

Σωστά, αλλά από την άλλη πρέπει να δεις πόσα από αυτά τα 1300 κανάλια αξίζουν την θέση τους στην μνήμη οποιουδήποτε δέκτη.

Προσωπικά από τον Hotbird έχω αποθηκευμένα λιγότερα από 50 κανάλια.

Re: Απάντηση: Re: STOP σε ΝΟVA

Αφού έχεις ήδη προπληρώσει όλο τον επόμενο μήνα. Δηλαδή, αν κάνεις επανασύνδεση στις 20 του μήνα, προπληρώνεις τις 10 μέρες μέχρι το τέλος του μήνα, όλο τον επόμενο και φυσικά τα τέλη επανασύνδεσης.
Πόσο είναι το τέλος επανασύνδεσης και αποσύνδεσης (αν υπάρχει)???
Μπορείς να πάρεις συνδρομή για 1 μήνα μόνο???

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: STOP σε ΝΟVA

Πόσο είναι το τέλος επανασύνδεσης και αποσύνδεσης (αν υπάρχει)???
Δε θυμάμαι. Αποσύνδεσης δεν υπάρχει.
Μπορείς να πάρεις συνδρομή για 1 μήνα μόνο?
Αν προέρχεσαι από επανασύνδεση, ναι. Δωδεκάμηνη δέσμευση υφίσταται για νέους πελάτες.

12μήνη???!!! Δλδ πρέπει να σκάσω 360 + κάρτα = 400 ευρώ!!!! Άντε γεια.
Όχι, μην μπερδεύεσαι. Όταν γράφεσαι συνδρομητής, παίρνεις δωρεάν την κάρτα και πληρώνεις κάθε μήνα τη συνδρομή σου.

Βασικά και πιο πάνω μου είπαν 360 και ότι παλιά υπήρχε 210. Άρα τόσο πρέπει να είναι. Υπάρχει τρόπος να πάρω την κάρτα από κάπου και να πληρώνω συνδρομή μόνο τον μήνα που θέλω και το κόστος επανασύνδεσης (πόσο είναι περίπου???) ή να προτιμήσω τους αγώνες που θέλω μέσω internet??? Έχει καλή ποιότητα ή μπα??? Μήπως θυμάται κανείς κάποιο link???

http://sports.novaondemand.gr/default.aspx
Σε 1 forum διάβασα ότι έχει bitrate κάτω από 1mbit. Ισχύει???

Edit: Στο site γράφει "For Streaming: Broadband connection (Speed of 550 kbps or higher)". Άρα 0.5Mbit πρέπει να είναι, εκτός αν σου δίνει δυνατότητα να επιλέξεις την ποιότητα. Αμφιβάλλω. Υπάρχει τπτ άλλο σε videoondemand μέσω internet από την NOVA. Γιατί 360 ευρώ δεν δίνω.

Last edited:
Κάνε λίγο υπομονή γιατί μέχρι το τέλος του έτους βγαίνει και η πλατφόρμα του HELLASSAT που θα έχει και HD κανάλια και θα είναι αρκετά φθηνότερη. Άσε που θα αναγκαστεί και η NOVA να ρίξει τις τιμές. Εκτός εάν επείγεσαι για το ματσάκι ΑΕΚ-ΠΑΟ.