Στόρια Συσκότισης!

nektar

Supreme Member
4 January 2007
4,326
Μελίσσια
Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω να βάλω ένα οικονομικό στόρι σε μια πόρτα σιδερένια με τζάμι (αυτές που έχουν τα παλιά τα σπίτια)?
Βόρεια προάστια κατά προτίμηση.

Στο πρακτικερ ειχα βρει και εγω οικονομικα,αλλα ειναι πλαστικα και σε κανα δυο χρονακια αμα τα βλεπει ο ηλιος θα αρχισουν να γινονται κομματια οπως τα δικά μου.

Στο Praktiker έχει πολλών ειδών (ακριβά και φθηνά).
Εγώ έχω βάλει ξύλινα, τα οποία μου είχαν στοιχίσει αρκετά ακριβά, αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένος. Μην περιμένεις να κάνεις τέλεια συσκότιση πάντως.

Υπάρχει περίπτωση να μπορείς να βάλεις απλά μια μπλακ άουτ κουρτίνα;

Εκτος απο τα στορια μπορεις να βαλεις ειδικες κουρτινες οι οποιες κανουν την καλητερη συσκοτιση. Δεν θυμαμαι πως τις λενε αλλα μοιαζει με μηχανησμο πανιου προβολεα. Τραβας το κορδονι και κατεβενει το πανι.

Ωραίες οι γνώμες σας και ευχαριστώ...

Για κουρτίνα δύσκολο το κόβω. Εκτός αν έχουν παρόμοια τοποθέτηση με τα στόρια. Δεν ψάχνω για κάτι το πολύ κυριλέ καθώς το σπίτι δεν είναι δικό μου. Θα πάω κατά πράκτικερ μεριά να δω τι παίζει και βλέπουμε.
Αν βρείτε κάτι άλλο μου λέτε... Την επόμενη βδομάδα θα πάω. -bye-

Με αυτό που γράφει ο rebelos πρέπει να εννοεί τα roman. Είναι κουρτίνα που μαζεύει προς τα επάνω με κορδονάκι (σαν να σηκώνεις και κατεβάζεις σημαία σε ιστό). Θα βρεις και τέτοια στο Praktiker και στο IKEA.

Φιλε οι τιμες πανε με τις διαστασεις και γινεται χαμος ,θυμαμε τις τιμες σε ενα ταμπελακι κοκκινο που επεσε τυχαια στα ματια μου χωρις να δω διαστασεις 13ε,18ε,22ε