Stranger Things 4 [Netflix]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 25 64.1%
  • Πολύ Καλή

Votes: 6 15.4%
  • Καλή

Votes: 4 10.3%
  • Μέτρια

Votes: 2 5.1%
  • Κακή

Votes: 2 5.1%

• Total voters
    39
Μου έμειναν μόνο τα τελευταία 50 λεπτά. Αρκετά πιο σκοτεινό και βίαιο, όπως και παράξενο με όλους μεγαλωμένους. Ακριβώς ότι περίμενα πάντως και βλέπεται μονοκοπανιά. Τον Will να μην είχανε μόνο, απλά να ξεροσταλιάζει κάθε φορά που βλέπει τον Mike, και θα ήταν τέλειο. Μιλάμε, το φέρανε το παλικάρι και δεν κάνει τίποτα άλλο, απολύτως. Απορώ πως δέχτηκε τον ρόλο της ερωτοχτυπημένης μαριονέτας. Κρίμα.

Ανωτερη η 4η σεζον απ την 3η, ειχαν και μπατζετ και γυρισαν πολυ μεγαλα επεισοδια (ειναι ολα 70+ λεπτα).

Πολυ ωραιο το δεσιμο του παρελθοντος με το παρον στο μυστηριο με τον Vecna, τα flashback και το horror.

Steve-Dustin παραμενουν top κωμικο διδυμο (ο Lucas μου ειναι ο πιο αδιαφορος απ τα παιδια ειναι η αληθεια απ την αρχη της σειρας), ενω επιτυχημενος ηταν ο νεος χαρακτηρας του Eddie (και ως αντιπαθη του Jason, που ηλπιζα να πεθανει ολη τη σεζον).

Το subplot στην California ηταν πιο ελαφρυ, με τον stoner φιλο του Jonathan, τo node στις ταινιες των 80s με το bullying. O Will ειναι underutilized στις 2 τελευταιες σεζον ελπιζω ν αλλαξει αυτο στο υπολοιπο (ετσι υπονοουν οι ηθοποιοι των Mike και Will στις συνεντευξεις με hint απο δω κι απο κει, αρα ελπιζω οτι κατι θα χουν στο μυαλο τους οι Duffers).

Το μονο που παρατραβηξε πραγματικα ηταν η ιστορια με τη Ρωσια. Murray ολα τα λεφτα, αλλα κουρασε ο Hopper σε ρολο action superhero και η Joyce mama bear (δεν ειμαι φαν της ηθοποιου και των over the top θεατρικων της) σε ενα plotline που ηταν δευτερευον κιολας σε stakes.

Οι ηθοποιοι μεγαλωσαν (οι χαζοι περιορισμοι επι covid καθυστερησαν τα γυρισματα) εκτος απ τη Max που ειναι ολοιδια.

Βλέπω το πρώτο επεισόδιο και δεν θυμάμαι τους μισούς χαρακτήρες σχεδόν :P

Ειδικότερα την ιστορία τους.

Θα με πάει μόνο του I guess...

Βλέπω το πρώτο επεισόδιο και δεν θυμάμαι τους μισούς χαρακτήρες σχεδόν

Ειδικότερα την ιστορία τους.

Θα με πάει μόνο του I guess...
Αυτό είναι ακριβώς το θέμα μου με τις σειρές...δε θυμάμαι τίποτα μετά από κάνα χρόνο και βάλε.

Sent from my SM-S908B using Tapatalk

Εντάξει, ήρθα στα ίσια μου με τους χαρακτήρες.

Είμαι στο 5ο.
Το πάνε παρά πολύ καλά έως τώρα.

Το θέμα μου είναι με το upsidedown.
4 σεζόν τώρα, δεν έχουμε μάθει τίποτα για δαυτο, και σε καθε σεζόν ο εχθρός είναι διαφορετικού είδους.
Ειδικά στην 4η, έως τώρα τουλάχιστον, δεν υπάρχει καμμία πύλη και ασχολούμαστε με μια ..."κατάρα". Μπορεί να το εξηγήσουν, αλλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα το κλείσουν ομαλά στην επόμενη, τελευταία σεζόν.

Τα 80s για ακόμη μια φορά απολαυστικά.
Η 4η σεζόν δείχνει πιο τρομακτική από τις προηγούμενες.

• Like
Reactions: dimitris777
Το πάω σιγά σιγά να το ευχαριστηθώ, έχω δει τα πρώτα δύο επεισόδια αλλά έχω ξενερώσει τρελά με την Eleven...
Ξυπνάει κάποια στιγμή, γιατί μου έρχεται να το ρημάξω στα χαστούκια;

Το πάω σιγά σιγά να το ευχαριστηθώ, έχω δει τα πρώτα δύο επεισόδια αλλά έχω ξενερώσει τρελά με την Eleven...
Ξυπνάει κάποια στιγμή, γιατί μου έρχεται να το ρημάξω στα χαστούκια;

Ας πούμε πως ναι.
Εννοείται ότι θα το συνεχίσεις.

• Like
Reactions: Tzimisce
Είδα το 1ο..
Πολύ ζόρικο το τέλος!! :cool:

H 11 όντως σε άλλο κόσμο..
Κόντεψε να βγει ταινία.. 1h & 18 mins!! 🙃

Ωραία τα τραγούδια!
Αναμνήσεις! ;)

Last edited:
Εντάξει, ήρθα στα ίσια μου με τους χαρακτήρες.

Είμαι στο 5ο.
Το πάνε παρά πολύ καλά έως τώρα.

Το θέμα μου είναι με το upsidedown.
4 σεζόν τώρα, δεν έχουμε μάθει τίποτα για δαυτο, και σε καθε σεζόν ο εχθρός είναι διαφορετικού είδους.
Ειδικά στην 4η, έως τώρα τουλάχιστον, δεν υπάρχει καμμία πύλη και ασχολούμαστε με μια ..."κατάρα". Μπορεί να το εξηγήσουν, αλλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα το κλείσουν ομαλά στην επόμενη, τελευταία σεζόν.

Τα 80s για ακόμη μια φορά απολαυστικά.
Η 4η σεζόν δείχνει πιο τρομακτική από τις προηγούμενες.

Τι ήθελα και μίλησα.
Τα απάντησε όλα το 7ο...

Έπος!

• Wow
Reactions: dimitris777
Πολύ καλά ξεκινάει. Βλέποντας τα 3 πρώτα επεισόδια, αυτό που μου έκανε εντύπωση, είναι ο κατά πολύ βελτιωμένος ήχος της σειράς!
Φορώντας τα airpods pro, το βράδυ στην Oled, νιώθεις τον Vecna δίπλα σου!!

βλεποντας τα δυο πρωτα επεισοδια παντως εχω να παω οτι η σκηνοθεσια των αδερφων Duffer ειναι σε αλλο επιπεδο απο την 3η σαιζον....

Εχουν ριξει παρα πολυ δουλεια μπραβο τους

Ειναι ισάξια της πρώτης σεζόν.
Μακράν ανώτερη 2ης και 3ης.

Με κάνετε να ελπίζω (η 2η και η 3η ήταν βαρετές).

Το θέμα είναι να έχει γίνει δουλειά με το στορυ, γιατί μετά την 1η σαιζον στην ουσία δεν υπήρχε σενάριο….

Με κάνετε να ελπίζω (η 2η και η 3η ήταν βαρετές).

Το θέμα είναι να έχει γίνει δουλειά με το στορυ, γιατί μετά την 1η σαιζον στην ουσία δεν υπήρχε σενάριο….

To ιδιο πιστευεις και εδω στην αρχή (το ειχα γραψει και πιο πανω). Στο 6ο και 7ο ομως εξηγουν πρακτικά τα πάντα!
Δεν το περιμενα.

ΥΓ. ΟΚ, ποιητικη αδεία τα οσα εγιναν στο Ρωσικο εδαφος :P

Μια παρατήρηση ακόμη. Η μουσική- remix του intro - είναι ότι πιο όμορφο έχω ακούσει σε μουσική τίτλων, τον τελευταίο καιρό!

Καταπληκτικό εχω φτασει μέχρι το 5 επεισόδιο ισάξια της πρωτη σεζόν αρε τα 80 κορυφή. Έχουν κανει φοβερη δουλειά τα χρώματα στα ρούχα με ταξιδεύει πολλα χρονια πίσω και φυσικά το σαουντρακ που μου αρεσουν δυο κομμάτια και εψαξα και τα βρήκα και τα ακούω συνέχεια.

Ωπ, φοβερό! Μάθανε το μάθημά τους, ξεκόλλησαν από το άρμεγμα της ατμόσφαιρας της πρώτης σεζόν, σκοτείνιασαν, αγρίεψαν, "μεγάλωσαν", και με έκαναν και ρούφηξα 2 επεισόδια μονοκοπανιά, εκεί που το ξεκίνησα με το ζόρι απλά για να κλείσω τον κύκλο.