Stranger Things 4 [Netflix]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 25 64.1%
  • Πολύ Καλή

Votes: 6 15.4%
  • Καλή

Votes: 4 10.3%
  • Μέτρια

Votes: 2 5.1%
  • Κακή

Votes: 2 5.1%

• Total voters
    39
Ελπίζω μην χαλαω το θέμα αλλα δεν μπορουσα να κρατηθώ φοβερο remix εχουν κανει πολυ δυνατό κομμάτι
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Κανονική ταινία το τελευταίο επεισόδιο
c5a0ea529ae759e00b16019754cc389c.jpg

Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like
Reactions: vadergr
Χαχαχα τα πιτσιρίκια! 😂

3ο.. όσο πάει και καλύτερο!! (y)
Σταμάτησαν τα χαζά με την 11 και ερχόμαστε στα ίσια..

Ότι πρέπει είναι πριν πας για ύπνο.. :ROFLMAO:

Ψήφισα εξαιρετική!

Μολις τελείωσα το 7 επεισόδιο φανταστικό!! Τα εξηγεί όλα ανυπομονώ μέχρι την 1 Ιουλίου φανταστικός μην πω κάτι αλλο και φαω μπαν 🤣🤣κύκλος ολα τα λεφτά.
Τωρα τι; σειρά να πιάσουμε; ολο και κατι θα βρω α θα ψηφίσω εξαιρετική

• Haha
Reactions: Kosh
Ο μονος που δεν μου αρέσει με εκνευρίζει απίστευτα απλά βάλανε έναν οπως πάντα οπως γίνεται παντού σε ταινίες σειρές να κάνει τον κλόουν να βγαλει γέλιο.
Ο συγκεκριμένος με εκνευριζε απίστευτα φώναζε δίχως λόγο

Με το 3ο επεισόδιο ανέβηκε η σειρά, με το 4ο απογειώθηκε, απίστευτο το σασπένς με τη Μαξ. Τώρα αμφιταλαντεύομαι αν πρέπει να δω όλα τα υπόλοιπα επεισόδια μονορούφι ή με ρέγουλα, ένα-ένα. είμαι σε μεγάλο δίλημμα.

Με το 3ο επεισόδιο ανέβηκε η σειρά, με το 4ο απογειώθηκε, απίστευτο το σασπένς με τη Μαξ. Τώρα αμφιταλαντεύομαι αν πρέπει να δω όλα τα υπόλοιπα επεισόδια μονορούφι ή με ρέγουλα, ένα-ένα. είμαι σε μεγάλο δίλημμα.

Όπως σε βγάλει.
Είναι μεγάλα σε διάρκεια έτσι και αλλιώς.

Όντως ειναι όλα μεγάλα!

Πλέον το πάω ανάλογα την όρεξη μου..
Είμαι στο 6,5 τώρα.. :cool:

7ο επεισοδιο 1 ωρα και 40 λεπτα ?

Ενταξει ειπαμε.....να κανουμε οικονομια για να πληρωνονται οι ηθοποιοι τεραστια ποσα (γιατι παντα η πληρωμη ειναι ανα επεισοδιο) αλλα οχι κι ετσι .......Σε λιγο θα φτιαχνουν επεισοδια των 500 λεπτων.....

7ο επεισοδιο 1 ωρα και 40 λεπτα ?

Ενταξει ειπαμε.....να κανουμε οικονομια για να πληρωνονται οι ηθοποιοι τεραστια ποσα (γιατι παντα η πληρωμη ειναι ανα επεισοδιο) αλλα οχι κι ετσι .......Σε λιγο θα φτιαχνουν επεισοδια των 500 λεπτων.....

Τα δικαιολογεί όσο δεν πάει.
Στο part 2 του Ιούλη, το ένα επεισόδιο είναι 90 λεπτά και το άλλο 150!

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ 7ο επεισοδιο ναι μεν σε αφηνει με ενα γλυκο cliffhunger αλλα επειδη πλεον ξερεις τι γινεται δεν σε πειραζει που θα περιμενεις τα δυο τελευταια μεγαλα επεισοδια.

Ακομα μια φορα απιστευτα καλη σκηνοθεσια απο τους αδερφους Νταφερ. Εκτος της πρωτης σαιζον που οπως και να το κανεις μας επιασε με τα βρακια κατω.....αυτη ειναι μακραν η καλυτερη σαιζον απο ολες τις αλλες .

Ειχα εξάρχης βαλει στο στοχαστρο τον τυπο για Βεκνα , επειδη ναι μεν ηταν πολυ φιλικος και καλουλης αλλα απο την αλλη εμοιαζε με τον διαβολικο αγγελο Μαλκομ Μακ Νταουελ τοσο πολυ που λεω δεν μπορει να τον εχουν περιορισει τον τυπο σε τετοιο υπορολο.

Η εξελιξη ομως με το ....παιδι τελικα και πως αυτο διαμορφωσε την πραγματικοτητα ηταν σεναριακη αποκαλυψη και παρα πολυ ωραια δεμενο με την αρχη της σειρας.

Τελείωσα και εγώ το 7ο..

Πωπω τα δώσανε όλα.. ότι θέλανε γυρίζανε!! :cool:
Μου την έσπαγε λίγο που συνέχεια πηδάγανε από την μία ιστορία στην άλλη, αλλά οκ!

Πάντως την εξέλιξη της βασικής ιστορίας το πήγανε καταπληκτικά στον βασικό χαρακτήρα!! (y)

Όταν όλη η παρέα ήταν μαζί είχε άλλη φάση πάντως..
στις τελευταίες σεζόν τους έχουν χωρίσει σε ομάδες.

Μου την έσπαγε λίγο που συνέχεια πηδάγανε από την μία ιστορία στην άλλη, αλλά οκ!

Παραλληλο μονταζ λεγεται αυτο.

Το εχει εισαγει στην κινηματογραφηση ο Γκριφιθ πανω απο εναν αιωνα (1909 αν θυμαμαι καλα) .