Stranger Things 5 [Netflix]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 8 47.1%
  • Πολύ Καλή

Votes: 7 41.2%
  • Καλή

Votes: 1 5.9%
  • Μέτρια

Votes: 1 5.9%
  • Κακή

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    17
Νομιζω το πήγαν αρκετά καλά το τελευταίο επεισόδιο.

Δρώμενα σε πολλά μέτωπα, όλοι οι συμμετέχοντες με σωστούς και κρισιμους ρόλους και ως κυριότερο, το πανέμορφο φινάλε/closure των ηρώων μας.

ΥΓ. Θα πάνε οι θεωρίες σύννεφο :P

Νομίζω το τελευταίο επεισόδιο κονταροχτυπιέται στα ίσα το Lost. Περιμέναμε 5 σεζόν για να δούμε ίσως τη πιο fast forward batte ever ? Τι έγινε ρε παιδιά; Άσε μετά τη 1 ώρα συννεφάκια και καρδούλες. Περίμενα, έλεγα δε γίνεται, κάτι θα συμβεί αλλά μάταια. Truth be told η ιστορία κλείνει και κλείνει καλύτερα από άλλες σειρές, αλλά όχι όπως της άξιζε και σίγουρα όχι με βάση το hype που είχε δημιουργηθεί

• Wow
Reactions: Λάκης
Απογοήτευση το τελευταίο επεισόδιο.Αχρειαστα μεγάλη διαρκεια,ενώ η κορύφωση είχε συμβεί πριν από τα μισά του επεισοδίου.
Θα μπορούσε να ληξει εκει που νικησαν τον vecna,αντε να ειχε αλλα 10-15 λεπτα το πολυ για το πως κατέληξαν μετά.Εντελως ανούσιο και βαρετο να γεμισουν μια ολόκληρη ωρα με σκηνες "και εζησαν αυτοι καλα και εμεις καλύτερα" όπου δεν συμβαίνει απολυτως τιποτα

Μου άρεσε το φινάλε της σειράς, θα μπορούσε η μάχη να είχε λίγο παραπάνω screen time.

Είναι αλήθεια πως η "μάχη" παρά ήταν εύκολη, δε περίμενα να τελειώσει τόσο γρήγορα. Από κει και πέρα το φινάλε είναι για μένα καταπληκτικό με το Stranger Things - Fantasy RPG Players manual να αφήνει να φανταστείς ακόμα και πως όλη η ιστορία είναι ένα παιχνίδι D&D και τίποτα παραπάνω. Ότι αφήνει τον τηλεθεατή να πιστέψει αν η Ελ ζει ή πέθανε είναι επίσης καταπληκτικό.

• Like
Reactions: Maestro and vadergr
Αν και στην μέση της σειράς (season 3 ή 4) άρχισε να με κουράζει, συνολικά ήταν μία ωραία σειρά και έκλεισε ικανοποιητικά με το τελευταίο επεισόδιο.
Πέρα από την υπόθεση, να αναφέρω ότι όσο μεγάλωναν οι μικροί πρωταγωνιστές, τόσο πιο ατάλαντοι μου έκαναν.
Δεν πιστεύω να έχουν κάποια αξιόλογη πορεία στο μέλλον.

Πολύ όμορφο τέλος, σχεδόν ιδανικό. Τι σπάνιο πράγμα κι αυτό να τελειώνει μια τέτοια σειρά χωρίς να απογοητεύσει. Όπως σπάνιο ήταν και το ότι οι νέοι χαρακτήρες που ήρθαν στη συνέχεια ήταν κι αυτοί εξαιρετικοί και σε καμία περίπτωση δε μπήκαν για να μπουν. Max, Robin, Holly, Derek, Erica, όλοι τους, FTW, και μην ξεχνάμε βέβαια και τον Eddie.

Επίσης, respect στην απόφαση να έχει τέτοια δομή το τελευταίο επεισόδιο και να μην είναι ένα ξεχειλωμένο 2ωρο πίου-πίου. Δε θα άξιζε τέτοιο τέλος σε μια τέτοια σειρά.

Σειρά - φαινόμενο, πραγματικά, θα μου λείψει, μάλλον συνολικά η σημαντικότερη παραγωγή στην ιστορία του Netflix,

Last edited:
Πέρα από την υπόθεση, να αναφέρω ότι όσο μεγάλωναν οι μικροί πρωταγωνιστές, τόσο πιο ατάλαντοι μου έκαναν.
Δεν πιστεύω να έχουν κάποια αξιόλογη πορεία στο μέλλον.

Διαφωνώ, εκτός ίσως από τον Lucas που λίγο αγγούρεψε μεγαλώνοντας, και βέβαια την Ελ που από τα πολλά μπότοξ έχει γίνει σαν κερί και δεν κουνιέται το πρόσωπο της. Οι άλλοι μου φάνηκαν μια χαρά (και οι καινούριοι ακόμα καλύτεροι, Robin, Max και Holly ειδικά είναι απίστευτες και οι 3).

Διαφωνώ, εκτός ίσως από τον Lucas που λίγο αγγούρεψε μεγαλώνοντας, και βέβαια την Ελ που από τα πολλά μπότοξ έχει γίνει σαν κερί και δεν κουνιέται το πρόσωπο της. Οι άλλοι μου φάνηκαν μια χαρά (και οι καινούριοι ακόμα καλύτεροι, Robin, Max και Holly ειδικά είναι απίστευτες και οι 3).
Μάλλον δεν κατάλαβες αυτό που έγραψα.
Αναφέρομαι στα 8 πιτσιρίκια που γνωρίσαμε στην 1η σεζον.
Από αυτά, μόνο ο Στηβ ίσως κάνει κάτι.
Η Robin μπήκε ως μεγάλη στην σειρά 21 ετων και είναι κόρη της Ουμα Θέρμαν-Ηθαν Χωκ. Έχει πολλές πιθανότητες να τα καταφέρει.
Μιλάω όμως καθαρά για τα πιτσιρίκια της σειράς. Και η Χολυ που λες μια χαρα επαιξε, όπως έπαιζαν και τα μικρά στην 1η σεζόν.
Μετά είπα ότι καθώς μεγάλωναν, το έχαναν. Πέρασαν 10 χρόνια από τότε. Την Χόλυ θα την δούμε σε 6-7 (;)) χρόνια αν θα έχει καταφέρει κάτι.
Ότι και να λέμε εμείς, η πορεία θα το δείξει.