Stranger things are starting to begin........

Re: Απάντηση: Re: Stranger things are starting to begin........

Αυτό ,σου το φυλάω (μανιάτικο) για άλλο θρεντ,εσύ που τόλμησες και αμφισβήτησες και το Lay All Your Love On Me..:violent-smiley-030::ADFAD2: :ADFADF1:

Δημήτρη μου το Ελληνικό κομμάτι αν έλειπε ο Stereo Μικές, οι κολώνες πίσω στο σκηνικό , ο Λούκας, και οι χορευτές που χόρευαν Ζεϊμπέκικο σαν κάτσικια που προσπαθούν να δραπετεύσουν για να μην τα σφάξουν......βασικά δηλαδή αν έλειπαν όλα...........θα ήταν καλό:flipout:

Lay All your Love on me κομματάρα δεν το συζητάμε
πιο κομματάρα ακόμα
το
head over heals:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Stranger things are starting to begin........

....................... σας παραθέτω την Λένα στο official videoclip

http://www.youtube.com/watch?v=44ydDZlsruk

Το οποίο όταν είδα, σαν κακός που είμαι θέλησα να προεξοφλήσω ότι δεν θα κατάφερνε η Lena ούτε το ανάλογο ύφος να βγάλει επί σκηνής, ούτε να βρεθεί τρόπος για να αναδειχθεί το εντυπωσιακό φινάλε που περνάει μέσα από το τζάμι. Οι Γερμανοί με διέψευσαν όμως……

Κοίτα που γεμίσαμε ξαφνικά "Λενάδες" !!!

Μπράβο σουξέ η μικρά..:HTEHEH56:

Υ.Γ. Να το προσέξετε όμως αυτό, ε?
Και ο Ντομινίκ έτσι ξεκίνησε..:Banane0:

Αμ και στην κουλτουρα να πηγαίναμε (βλέπε Kronos) θα συναντούσαμε τον Πάγκαλο!:flipout:

Φέτος, είπα να μη δω Eurovision μιας και δε θα άντεχα να ξανακούσω δεύτερη φορά το ελληνικό κομμάτι με τίποτα. Κακώς!

Ευτυχώς ο Λόρντ Μπάιρα φρόντισε ώστε να μη χάσω τη Λένα
smiley-dance004.gif

Πέρυσι γοήτευσε ο ακαλλιέργητος αισθησιασμός, το χοντροκομμένο νάζι και η φρεσκάδα της απειρίας, δημιουργώντας στο υποσυνείδητο τάσεις παράδοσης ιδιαίτερων μαθημάτων φυσικοχημείας της λίμπιντο, αφιλοκερδώς πάντα. Φέτος φαίνεται να έγραψε πολλά χιλιόμετρα με όλες τις ταχύτητες και σε διαφορετικά οδοστρώματα, έσπασε τον καλλιτεχνικό υμένα και πήγε στο διαγωνισμό να απλώσει υπερήφανη το σατέν σεντόνι των αποδείξεων, σηκώνοντας με χαρακτηριστική ευκολία πλέον ψηλά τον γιούρο-πήχη. Τι χώρα κι αυτή, να μας δείχνει τη Μέρκελ και μετά τη Λένα, κάνοντάς μας συνειρμικά να θέλουμε να ανταποδώσουμε τις σεξουαλικές απειλές της μιας στην άλλη...

Πέρυσι γοήτευσε ο ακαλλιέργητος αισθησιασμός, το χοντροκομμένο νάζι και η φρεσκάδα της απειρίας, δημιουργώντας στο υποσυνείδητο τάσεις παράδοσης ιδιαίτερων μαθημάτων φυσικοχημείας της λίμπιντο, αφιλοκερδώς πάντα. Φέτος φαίνεται να έγραψε πολλά χιλιόμετρα με όλες τις ταχύτητες και σε διαφορετικά οδοστρώματα, έσπασε τον καλλιτεχνικό υμένα και πήγε στο διαγωνισμό να απλώσει υπερήφανη το σατέν σεντόνι των αποδείξεων, σηκώνοντας με χαρακτηριστική ευκολία πλέον ψηλά τον γιούρο-πήχη. Τι χώρα κι αυτή, να μας δείχνει τη Μέρκελ και μετά τη Λένα, κάνοντάς μας συνειρμικά να θέλουμε να ανταποδώσουμε τις σεξουαλικές απειλές της μιας στην άλλη...

:SFGSFGSF::worshippy: ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ

Φέτος, είπα να μη δω Eurovision μιας και δε θα άντεχα να ξανακούσω δεύτερη φορά το ελληνικό κομμάτι με τίποτα. Κακώς!

Ευτυχώς ο Λόρντ Μπάιρα φρόντισε ώστε να μη χάσω τη Λένα
smiley-dance004.gif

:SFGSFGSF:

Εγω δεν πηρα καν χαμπαρι οτι υπηρχε Γιουροβιζιον....
Το κομματι παντως ειναι πολυ καλο και αν μη τι αλλο εχει κατι που σπανια ως ποτε δεν βλεπεις εκει μεσα:Αισθητικη (μουσικη αλλα και οπτικη).Καποιος στο γερμανικο τιμ πρεπει να εχει γουστο...

Χαίρομαι που δεν είμαι μόνος.
Το έγραψα και στο αλλο thread το πόσο πολύ με εντυπωσίασε το κομμάτι αλλά και η Λένα φυσικα.

Δεν θέλω να χαλάσω το εξαιρετικό θρεντ του Γιώργου.
Απλά πάω πάσσο μέχρι νεοτέρας..

Ουτε και γω:ernaehrung004:

Αλλα δεν μπορω να μην υποκλιθω στο κειμενο του Μπαϊρα και του φιλου Πετραλια.:SFGSFGSF:
Μιλαμε για σεμιναριο εξωτερικευσης συναισθηματων...μπραβο ρε μαγκες:grinning-smiley-043

Και μιας και το εφερε η κουβεντα....καθολου δεν με χαλασε η κοπελαρα απο την Γεωργια.. αμα το λαλουσαν τιποτις Εvanescence θα κοβανε φλεβες πολλα ατομα:flipout:.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Stranger things are starting to begin........

Ουτε και γω:ernaehrung004:

Αλλα δεν μπορω να μην υποκλιθω στο κειμενο του Μπαϊρα και του φιλου Πετραλια.:SFGSFGSF:
Μιλαμε για σεμιναριο εξωτερικευσης συναισθηματων...μπραβο ρε μαγκες:grinning-smiley-043

Και μιας και το εφερε η κουβεντα....καθολου δεν με χαλασε η κοπελαρα απο την Γεωργια.. αμα το λαλουσαν τιποτις Εvanescence θα κοβανε φλεβες πολλα ατομα:flipout:.

Τα κείμενα όλων είναι υποδειγματικά.

Για την Γεωργιανή ροκιά συμφωνώ.
Παίζει και στο αμάξι και μάλιστα δυνατά !:Banane0:
Πάντως αν κρίνω και από άλλες συμμετοχές, τα μικρόφωνα και γενικά ο ήχος που έπαιρναν ήταν για τα μπάζα.
Η Γεωργιανή (μαζί με τόσες και τόσους άλλους) "φώναζε"( κάποιες τσίριζαν),αλλιώς το αποτέλεσμα θα ήταν ακόμα καλύτερο.

Το ποστ μου περί σεβασμού και μη χαλάσματος του θρεντ,αφορούσε σε ένα αυθόρμητο πλην όμως σόκιν σχόλιό μου περί της Γερμανίδος νεαράς.
Οποτε (μιας και μας διαβάζουν και Κυρίες), το απέσυρα.

Εδώ όμως το είχα..:ADFADF1::Banane0:

Βέβαια έχω την αίσθηση ότι το περιβάλλον όπου ακούγεται ένα τραγούδι σχετικοποιεί την αξία του . Εάν πχ. δεν το ακούγαμε στον θλιβερό αυτό διαγωνισμό , ενδεχομένως το τραγούδι της Λένα θα συνέχιζε να απευθύνεται εκεί όπου απευθύνεται - στα δωδεκάχρονα ( η κόρη μου είναι το αγοραστικό της κοινό ).:Banane0:

Ιδανικός κόσμος (part two)
Σε εκείνον λοιπόν τον ιδανικό κόσμο που η Nora Jones συνεχίζει να κάνει backing vocals στην Whitney Houston, και η Diana Krall να είναι η δέκατη Πέμπτη επιλογή για τα πίσω φωνητικά της Rachelle Ferrell, έρχεται να προστεθεί ο πραγματικός ρόλος της Lena που δεν είναι άλλος από αυτόν της πίσω τραγουδίστριας στην Γεωργιανή, με επιπλέον αρμοδιότητα στα διαλείμματα της να σκουπίζει και τον ιδρώτα του kurt Εlling(………kurt elling είναι o τύπος, που αυτοί που ακούν Nora Jones παρακάμπτουν, μάλλον επειδή η φωνή του παρα είναι “τεχνική” κάποιες φορές).

Όμως ακόμα και στον ιδανικό κόσμο ισχύει ο νόμος της “περιφρούρησης”, o οποίος είναι μεν απλός αλλά πονάει πολύ.
“To να περιφρουρεί κανείς κάτι σημαντικό είναι πολύ πιο δύσκολο από το να αναδεικνύει κάτι σχετικά ασήμαντο”. Πολύ απλά όταν έχεις κάτι σημαντικό πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικός με τις επιλογές σου. Έτσι λοιπόν η τραγουδίστρια από την Γεωργία έχει μια πολύ καλή φωνή την οποία δυστυχώς ατύχησε να περιφρουρήσει. Πρώτον γιατί το κομμάτι της ήταν απλώς καλό(έγινε δηλαδή η πρώτη έκπτωση), και δεύτερον και σημαντικότερον γιατί από το πουθενά εμφανίστηκε ένας τρίτο – τέταρτος rapper(ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων), ο οποίος έσπασε την ροή του κομματιού και φθήνυνε την όλη προσπάθεια

Ο ιδανικός κόσμος την θαύμασε αλλά ο πραγματικός την συμβουλεύει τα χαρίσματα της να τα σέβεται πρώτα η ίδια.

Η σύγχρονη mainstream ποπ μουσική εντός και εκτός διαγωνισμού χαρακτηρίζεται από αυτό που πολύ σωστά επισήμανε ο Μουκ ως “χαλαστική συγχορδία”. Πόσες φορές σε στιγμές χαλάρωσης, ακούγοντας κάποιο “ποπάκι” δεν έχετε πει “Τώρα αυτή την μαλακία τι τη ήθελε μέσα”. Και από ότι έχω καταλάβει ακόμα και τα δωδεκάχρονα έχουν αρχίσει να αντιλαμβάνονται ότι βομβαρδίζονται με σφαίρες πολιτιστικού αχταρμά λογικής “τα πάντα όλα”. Κάποιοι μάλλον με ιδιαίτερο ζήλο λαδώνουν καθημερινά την μηχανή του κιμά, η οποία παράγει λίγο ροκιά λίγο ραπιά, λίγο γκομενιλικι, λίγο κρασί, λίγο θάλασσα, και ένα αγόρι να ραπάρει μαλακωδώς.

Ετυμηγορία Πραγματικού κόσμου
Γεωργία:¨Καλύτερη φωνή, καλύτερο ρεφρέν διαγωνισμού, φθηνό σύνολο
Lena: Καλύτερη συνολικά εμφάνιση στον διαγωνισμό με προοπτικές και εκτός διαγωνισμού.

Last edited:
Ιδανικός κόσμος (part two)
Σε εκείνον λοιπόν τον ιδανικό κόσμο που η Nora Jones συνεχίζει να κάνει backing vocals στην Whitney Houston, και η Diana Krall να είναι η δέκατη Πέμπτη επιλογή για τα πίσω φωνητικά της Rachelle Ferrell, .

:SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Ε μα, ν' αγιάσει το στόμα σου παλληκάρι μου....

κι έλεγα κι εγώ, τι ομαδική παράκριυση είναι αυτή που τους έχει πιάσει όλους με την Nora Jones εδώ μέσα.....
Κάτι στραβά θα πηγαίνει σε μένα που με αφήνει παγερά αδιάφορη η μικρά...

Βέβαια, θα μου πεις, ποιά είμαι εγώ να κρίνω την Νόρα που είμαι μόνο δυό χρόνια εδω μέσα κι έχω δεν έχω 300 δίσκους, άσε που είμαι και λίγο "καμμένη";

Απάντηση: Re: Stranger things are starting to begin........

...
ο πραγματικός ρόλος της Lena που δεν είναι άλλος από αυτόν της πίσω τραγουδίστριας στην Γεωργιανή, με επιπλέον αρμοδιότητα στα διαλείμματα της να σκουπίζει και τον ιδρώτα του kurt Εlling(………kurt elling είναι o τύπος, που αυτοί που ακούν Nora Jones παρακάμπτουν, μάλλον επειδή η φωνή του παρα είναι “τεχνική” κάποιες φορές).
...

Ωχ!, τον συσχέτισες και'σύ με γυναικίες φωνές ?
(Εμένα "μου την είπαν", πάντως :Banane0: )

αν η τσαλίμω Whitney είναι τραγουδίστρια...και μάλιστα συγκρίνεται με την Νόρα...
ναι...
το τέλος είναι όντως κοντα.
Το 2012 έρχεται....