Stranger things are starting to begin........

και κάποτε στον κόσμο αυτό πρέπει να μάθουμε να ξεχωρίζουμε αξίες εν συνόλω.
Δηλαδή, εντάξει, κάποιους τους προίκισε ο Κύριος με το καλημέρα να είναι ανηψιές της Dionne....
πέραν τούτου όμως ουδέν.
Κάποιοι άλλοι, δεν λέω προικισμένοι επίσης, έστρωσαν και έναν κω να μάθουν πιάνο, να συνθέτουν, να τραγουδοποιούν.
Σε σύγκριση με τους άλλους που περιμένουν τους μαέστρους να τους φέρουν τα γλυκερά μελό τους να τους τα τραγουδήσουν ως αηδόνια....
είναι πίσω....

μιά χαρά γιά body guards....

Τραγουδίστρια Whitney Houston: Αυτή που τραγουδάει, που έχει φωνάρα.
Τραγουδιάρα κλαούνα Norah Jones: Ψευτοκουλτουριάρα κλαούνα, ιδανική για όσους έχουν προβλήματα αϋπνίας.

Επίσης στον ιδανικό κόσμο δεν υπάρχουν αλλήθωρες, κοντές, γεμάτες, δε μιλάνε πολύ και δεν έχουν άλλες απαιτήσεις πέρα απ' το αχαλίνωτο sex όποτε γουστάρεις. Η παλιοζωή μας έχει κάνει να εκθειάζουμε τη Νόρα...

η παλιοζωή μάλλον μας έκανε να αποδεχόμαστε τις Whitney....

Re: Απάντηση: Stranger things are starting to begin........

http://www.youtube.com/watch?v=N8LZGQ4MkvQ

Kαρακλεμένο απο τό ''Come together'' τών Beatles ειναι...:D:D:D

Βέβαια μπροστά στην Γιόκο,ειναι θεά..:worshippy:

Ω ρε συ! Το come together οι Beatles το λένε???????????
Νόμιζα ότι είναι των Brothers Johnson
:jester::aetsch::aetsch::aetsch:

http://www.youtube.com/watch?v=nRCdnASv9cE

Τα “καθάρματα” οι Beatles έχουν κάνει και κομματάρες

γουστάρω ....τρελλαίνομαι ....
δεν κατάλαβα πάντως με ποιάν είμαστε , την Νόρα ή την Whitney ;

( μπορώ να ζήσω κάλλιστα χωρίς να έχω ούτε ένα δανεικό κομμάτι καμμιάς τους . Πάντως απ' ότι θυμάμαι ένα τραγούδι της Χιούστον ήταν η Νο 1 επιλογή στα γραφεία κηδειών .....Τυχαίο ; δεν νομίζω )

Δημήτρη(supersonic), τα ίδια πράγματα λέμε. Απλά δίνω έμφαση στο χάρισμα και δίνεις έμφαση στην δουλειά. Και βασικά το κάνω για δύο λόγους. Πρώτον γιατί έχω αρχίσει να συμπαθώ τους Beatles (πλην του Mάκκα φυσικά), οπότε πρέπει να βρω ένα καινούργιο “θύμα” για να “μαλώνουμε”, και δεύτερον γιατί είμαστε σε μια κατηγορία που ενώ έχουμε μιλήσει πάρα πολύ για την δουλειά έχουμε αγνοήσει το φυσικό χάρισμα, το οποίο όπως και τόνισα πρέπει να περιφρουρείται. Λες να μην το ξέρω πως αυτοί που έχουν φυσικά χαρίσματα συνήθως επαναπαύονται

( μπορώ να ζήσω κάλλιστα χωρίς να έχω ούτε ένα δανεικό κομμάτι καμμιάς τους . Πάντως απ' ότι θυμάμαι ένα τραγούδι της Χιούστον ήταν η Νο 1 επιλογή στα γραφεία κηδειών .....Τυχαίο ; δεν νομίζω )

με τοn [B]kurt Elling[/B]:Banane0::Banane0:

Σε ένα είχαν βάλει το Yesterday - Beatles. Τυχαίο νομίζω...
:flipout:

Δημήτρη(supersonic), τα ίδια πράγματα λέμε. Απλά δίνω έμφαση στο χάρισμα και δίνεις έμφαση στην δουλειά. Και βασικά το κάνω για δύο λόγους. Πρώτον γιατί έχω αρχίσει να συμπαθώ τους Beatles (πλην του Mάκκα φυσικά), οπότε πρέπει να βρω ένα καινούργιο “θύμα” για να “μαλώνουμε”, και δεύτερον γιατί είμαστε σε μια κατηγορία που ενώ έχουμε μιλήσει πάρα πολύ για την δουλειά έχουμε αγνοήσει το φυσικό χάρισμα, το οποίο όπως και τόνισα πρέπει να περιφρουρείται. Λες να μην το ξέρω πως αυτοί που έχουν φυσικά χαρίσματα συνήθως επαναπαύονται

once a loser, always a loser...:firstprize:

η Νόρα, έχει απίστευτο χάρισμα - χροιά στη φωνή.

Δεν είναι ξεφωνιάρα όπως οι σύγχρονες πλασαριζόμενες μαυρούκες. (ή η Celine πχ)...

συν τοις άλλοις, είναι συνθέτις....ΑΞΙΟΛΟΓΟΤΑΤΗ....

Πολύ ιλλουστρασιόν και οι δύο δεν...
Καλλιτεχνικά μιλάω.
Γιατί η μεγάλη γούσταρε να τρώει και το ξύλο της, σνίφαρε και τις γραμμές της Εθνικής οδού μέχρι τα σύνορα (α ξέχασα και το τσαντάκι μου να ξαναγυρίσω).

Παντελώς αντι-οτιδήποτε δίλλημα.

Με υπόβαθρο και με βουτιές στο παρελθόν:

Aγγλίδες-Ευρωπαίες τραγουδίστριες ή Αμερικάνες ;

Aιτιολόγηση επιλογής και παραδείγματα μέσα στο χρόνο.

Με υπόβαθρο και με βουτιές στο παρελθόν:

Aγγλίδες-Ευρωπαίες τραγουδίστριες ή Αμερικάνες ;

Aιτιολόγηση επιλογής και παραδείγματα μέσα στο χρόνο.

Mylene Farmer
Χωρις αιτιολογηση και φυσικα διαχρονικο παραδειγμα προς μιμηση:ernaehrung004:

Βρε σεις...Της Αλεξιας το καινούργιο το ακούσατε;

Ναι ναι καλά ακούσατε..της Κύπριας με το τεράστιο χιτ ,''Τα κορίτσια ξενυχτάνε'' στα τέλη του '80.....
Ε λοιπόν η Αλεξια,ξενύχτησε τόσο πολύ τα τελευταία χρόνια, δουλεύοντας πάνω σε κλασσικές τζαζ 'φόρμες' που έχω την εντύπωση πως η Νορα μπροστά της ακούγεται σαν αμούστακη και άβγαλτη κορασίδα..:flipout:
Για ρίξτε μια ματιά...(αυτιά)..