Stranger things are starting to begin........

Η Νόρα είναι θεά, σε όλα τα επίπεδα ... στοιχηματίζω ότι θα κάνει και το καλύτερο κρεβάτι ... όλοι οι συμμετέχοντες στο νήμα πλην του Μήτσου (υπερήχα) είστε καραάσχετοι ...

ΥΓ. : Λοιπόν, αυτό είναι το στυλ επιχειρηματολογίας που μου ταιριάζει ... τόσα χρόνια πήγαν χαμένα να αναλώνομαι σε διαλλεκτικές αρλούμπες ....

Επανέρχομαι : Ταγάρια ... κωθώνια ...

Έλεγα κι εγώ......δεν το 'χει προσέξει ακόμα;;;;;
:ernaehrung004:

Η Νόρα είναι θεά, σε όλα τα επίπεδα ... στοιχηματίζω ότι θα κάνει και το καλύτερο κρεβάτι ... όλοι οι συμμετέχοντες στο νήμα πλην του Μήτσου (υπερήχα) είστε καραάσχετοι ...

ΥΓ. : Λοιπόν, αυτό είναι το στυλ επιχειρηματολογίας που μου ταιριάζει ... τόσα χρόνια πήγαν χαμένα να αναλώνομαι σε διαλλεκτικές αρλούμπες ....

επι τέλους....:worshippy:
είχα αρχίσει να ψάχνω για το 911.....(το 100 δεν το εμπιστεύομαι...):Banane0:

μην το κάνεις . Δυο λεπτά και 32 δεύτερα άκουσα και μου φυγε το σαγόνι από το χασμουρητό. Ασε που όταν πήγα να σηκωθώ από την καρέκλα δεν τα κατάφερα γιατί είχα κολλήσει στο σορόπι .

Ρε σεις αυτός ο “νέος” δοκιμάζει τα πάντα! Εύγε!!!!

Στο τέλος ρε κάνει τα καλά!

Έχε χάρη που δεν υπάρχει στο youtube, αλλιώς θα έμενες ξύπνιος όλο το ΣΚ!
Πρέπει να φτιάξω βιντεάκια

Απάντηση: Re: Stranger things are starting to begin........

Βέβαια έχω την αίσθηση ότι το περιβάλλον όπου ακούγεται ένα τραγούδι σχετικοποιεί την αξία του . Εάν πχ. δεν το ακούγαμε στον θλιβερό αυτό διαγωνισμό , ενδεχομένως το τραγούδι της Λένα θα συνέχιζε να απευθύνεται εκεί όπου απευθύνεται - στα δωδεκάχρονα ( η κόρη μου είναι το αγοραστικό της κοινό ).:Banane0:

αχαχαχαχααχχχ!!!:flipout::flipout::flipout:

Μου είχαν λείψει τα bitter σχόλιά σας, μεσιέ de by proxy ..:

P.S. He's Alive, he's ALIIIVEEEE !!!!:gossip: :idea: :grinning-smiley-043: :2thumb22sup:

Βρε Υπέρηχα (για να συνεχίσουμε το νήμα), γιατί η τόση θεοποίηση της Amy ?

Δυό δίσκους έβγαλε όλους κι όλους.
Δεν λέω,ο δεύτερος ειδικά ήταν κορυφαίος και οι live ερμηνε'ίες της,όλες (σχεδόν,εξαρτάται απο το πόσο high ήτο) συγκλονιστικές.

Τι έχει κάνει μετά ?

Θα κάνει κάτι ή θα μπεί στο Πάνθεον των Αθανάτων με δύο άλμπουμς μόνο,εν ζωή ?

¨οσο για την σύγκριση με τσι άλλες...φωνές, μήλα με πορτοκάλια.

Η Νόρα είναι θεά, ... στοιχηματίζω ότι θα κάνει και το καλύτερο κρεβάτι ..
...

tromaktiko.jpg

Γιά τέτοιο τήν κόβω την ξενέρωτη..:Banane0::Banane0:

tromaktiko.jpg

Γιά τέτοιο τήν κόβω την ξενέρωτη..:Banane0::Banane0:

Boy, you are a bad @ss ....:ADFADF1:

Τι του κάνεις μωρέ του έτερου Σπύρου μεσημεριάτικα ??????:twoguns:

Δημοκηδάκο,άστους να σε ταλαιπωρούν .
Τα είδωλα και οι αγάπες μας είναι για πάρτη μας, ουχί για τους άλλους...:2thumb22sup:

Re: Απάντηση: Stranger things are starting to begin........

Βρε Υπέρηχα (για να συνεχίσουμε το νήμα), γιατί η τόση θεοποίηση της Amy ?

Δυό δίσκους έβγαλε όλους κι όλους.
Δεν λέω,ο δεύτερος ειδικά ήταν κορυφαίος και οι live ερμηνε'ίες της,όλες (σχεδόν,εξαρτάται απο το πόσο high ήτο) συγκλονιστικές.

Τι έχει κάνει μετά ?

Θα κάνει κάτι ή θα μπεί στο Πάνθεον των Αθανάτων με δύο άλμπουμς μόνο,εν ζωή ?

¨οσο για την σύγκριση με τσι άλλες...φωνές, μήλα με πορτοκάλια.

ένα τραγουδάκι της φτάνει....(ως ερμηνεύτρια).

αλλά αφήστε την Νόρα απ όξω....:twoguns:

Boy, you are a bad @ss ....:ADFADF1:

Τι του κάνεις μωρέ του έτερου Σπύρου μεσημεριάτικα ??????:twoguns:

Δημοκηδάκο,άστους να σε ταλαιπωρούν .
Τα είδωλα και οι αγάπες μας είναι για πάρτη μας, ουχί για τους άλλους...:2thumb22sup:

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1056098413&postcount=13

Ολόκληρο πόνημα συνέγραψα στό τού Πετραλιά ''δοκίμιο''..:Banane0::worshippy:

Απλά τό επιβεβαιώνω εδώ καί μέ εικόνες.:ADFADF1:

Να μην τα ξαναλεμε.Το Νορακι ως συνοδος ειναι για καμμια Αρβανιτακη με Πρωτοψαλτη,μετα κανα θεατρο των Παπαθανασιου-Ρεππα ή Ρηγα-Αποστολου και σινεμαδακι κατα προτιμηση το Eat,Pray,Love με τη Τζουλια (τη Ρομπερτς ετσι?).

Κοινως....:goodnight:

Σπυρο μου (Δημοκηδη) σ'αγαπαω κουκλε αλλα δεν το μπορω το Νορακι.....Το πολυ γουτσου-γουτσου το βαριεμαι...

Last edited:
ένας ένας ...

α. Εάν ενθυμείσθε στα νοσοκομεία (προ τριετίας ή κάτι τέτοιο) ελάμβαναν χώρα τα πιο τρελλά λαλίσια ...

β. Ο Θήτας δεν πιάνεται, τον αγαπάω, αλλά είναι χούλιγκαν ...

γ. Σούπερ, οι πλέον αδυσώπητοι τρομοκράτες είναι καλοντυμένοι και γλυκομίλητοι ... ψάξτο λίγο παραπάνω ....

ένας ένας ...

α. Εάν ενθυμείσθε στα νοσοκομεία (προ τριετίας ή κάτι τέτοιο) ελάμβαναν χώρα τα πιο τρελλά λαλίσια ...

...

Απο παλιότερα σύντροφε..Ποιά τριετία??:Banane0::Banane0:

Ναί αλλά αυτά συνέβαιναν ανάμεσα σέ μπαμπάκια,σύριγγες καί μάσκες χειρουργείων ,σέ μικρά δωματιάκια ανάμεσα σέ κιβώτια γεμάτα Betadine πού παρέμεναν κλειστά...:ADFADF1::ADFADF1:

Δεν ειναι γιά τέτοια η Νόρα..Αυτή θελει κρεβατάκι,αντισηπτικό(νά πλένει τά χεράκια) και μετά χτενάκι γιά το μαλλί..:afro::2thumb22sup:

Α και νά μην χαλάσει καί τό ρούζζζζζζζζζζζ..

Καί υποχρεωτικά τήν ώρα τήν ''κακιά'' η μουσική υπόκρουση νά αποτελείται αποκλειστικά απο δικά της τραγουδάκια..:Banane0::Banane0:

Sorry γιά την αποδομηση,αλλά μέ έχει επηρεάσει ο by proxy μέ τά παλιά αποδομητικά του κείμενα.:fahne90:

Re: Απάντηση: Re: Stranger things are starting to begin........

Δεν ειναι γιά τέτοια η Νόρα..Αυτή θελει κρεβατάκι,αντισηπτικό(νά πλένει τά χεράκια) και μετά χτενάκι γιά το μαλλί..:afro::2thumb22sup:

Α και νά μην χαλάσει καί τό ρούζζζζζζζζζζζ..

να πως φαίνονται οι Τοξότες :ADFADF1: :firstprize:

Έτσι Σπύρο μου, πες τα....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Stranger things are starting to begin........

να πως φαίνονται οι Τοξότες :ADFADF1: :firstprize:

Έτσι Σπύρο μου, πες τα....

Ευτυχώς πού μέ καταλαβαίνουν οι αστρολογικές συντρόφισσες...:worshippy::worshippy:

γ. Σούπερ, οι πλέον αδυσώπητοι τρομοκράτες είναι καλοντυμένοι και γλυκομίλητοι ... ψάξτο λίγο παραπάνω ....

Μονο και μονο επειδη ειναι αγ@μ@τοι Σπυρο...Αν ειχαν δει χαρα θα ηταν πιο ανθρωπινοι...

Last edited:

Finally , after all these years you' re starting to make sense. :ernaehrung004:

Ναι αλλά δεν άκουσες το κομμάτι….

Καταπίνω το “ακατανόμαστος” για την Mariah που δεν είναι και πολύ ψέμα (επί του συνόλου δηλαδή, γιατί φωνάρα είχε)…..και μένω στο Iggy Pop / Amy!
Ε ρε γλέντια που θα γίνουν στο thread!:Banane0:
Που είναι ο “παππούς” να τα δει αυτά :Banane0:

Ai ai ai ai...mio povero conte Baira...
Lui ritornera e poi, un grande pulce sera stabilito a tuo korfos.....

ai ai ai, madonna mia
safe_image.php

:Banane0::Banane0::Banane0: